Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 68




Hier is pagina 68 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

L 4

N



x

een



|

zoet, zout,

gs

Plathrond minded en

pittig, het zi

allemaal in deze

ne

abrikozontapenade

ade

„hoofdgerecht - 4 pers. - 25 min.

abrikozentapen

1el ras el hanout

ne

7 el olijfolie

2 aubergines

75 gr gedroogde abrikozen

1 bolletje stemgember

We

75 gr kalamata olijven

na

1

50 gr amandelen geroosterd en

gezouten

é

ar

1 rode peper

1 pak folded flatbread (Planet

&

Deli)*

80 gr jonge bladsla met rucola

r

1. Snijd de aubergines elk in de leng-

te in 8 repen. Meng de ras el hanout

met 4 el olie. Verhit 2 el kruidenolie

in een koekenpan en bak de helft

van deze aubergine in 8 minuten

rondom goudbruin en gaar. Herhaal

met de rest van de aubergine.

CO

2. Hak de abrikozen, gember, olijven

en amandelen fijn. Verwijder de

x

re

steel en zaadljst van de fode peper

en hak fijn. Meng voor de tapenade

à

met de rest van de olijfolie. Bereid

de flatbreads volgens de aanwijzin-

N

a

gen op de verpakking.

3. Vul de flatbreads achtereenvol-

De gedroogde

eg

>

gens met sla, aubergine en tapena-

abrikozen en

Li

de. Lekker met verse munt en een

stemgember

#

schepje yoghurt.

smaken ook

BEVAT PP. 2124 KJ/50B KCAL, 31 G VET WAARVAN

heel lekker door

Re

\

4G VERZADIGD, 42 G KOOLHYDRATEN WAARVAN

de zuurkool.

18 G SUIKERS, 10 GEIWIT;1 GZOUT EN9G

x

VOEDINGSVEZEL



WIJNTIP | am Pinot Grigio Rose,

Bj

“NIET IN ALLE DIRK WINKELS VERKRIJGBAAR

+." A

md

68