Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 70




Hier is pagina 70 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1

5

if

Ar

F

D"

Kabeljauw in tomaat-

er

paprikasaus

et

Br

$

ze

Der

%

hoofdgerecht - 4 pers. - 35 min.

2

Kn

2 el olijfolie

à

ode uien

€:

knoflook

N

ee

paprika mix

À

#400 gr gepelde tomaten

410 gr kikkererwten, uitgelekt

540 gr diepvrieskabeljauwfilet

(ontdooid)

4

+

Tlimoen

M5 gr dille

1ciabatta _

.

extra nodig: staafmixer

r

F3

1. Snipper de uien, hak de knoflook

La

fijn, Verwijder de stéel en zaadlisten

LE

van de paprika's en snijd in repen.

se

Verhit de olijfolie in een hapjespan

Dd

er

EN

en fruit % van de ui 3 minuten. Voég

LS

„de knöflook en % van de paprikare-

€ fe

pen toe en roerbak 10 minuten op

>

hoog vuur. Voeg de tomaten toe en

4

bak 5 minuten mee. Pureer met een

staafmixer tot een saus en breng op

smaak met peper en zout.

2. Laat de kikkererwten uitlekken in

een vergiet. Voeg toe aan de saus

en verdeel de kabeljauwfilets erover.

Laat met de deksel op de pan op

stoven.

laag vuur in circa 10 minüten gaar

3. Rasp intussen voor de salsa de

5,

x

schil van de limoen en pers de

vrucht uit. Hak de dille grof. Snijd de

de

rest van de paprika in Kleine blokjes

en meng de rest van de ui en olij

a

lie, dille, limoenrasp en sap erdoor.

ih

smaak met peper en zout.

se

kabeljauw in

*

asaus met de ciabatta

Houd je van

1 KCAL, 14 G VET WAARVAN

pittig? Voeg

chilipoeder toe

4

(OOLHYDRATEN WAARVAN

Gl

EIWIT, 2 G ZOUTEN 6G

an de tomaat-

EZEL

«

paprikasaus.

[TIP Favoritos Classic

en

HE

Chardonnay/Viognier

\

70