Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 70
Hier is pagina 70 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
1
5
if
Ar
F
D"
Kabeljauw in tomaat-
er
paprikasaus
et
Br
$
ze
Der
%
hoofdgerecht - 4 pers. - 35 min.
2
Kn
2 el olijfolie
à
ode uien
€:
knoflook
N
ee
paprika mix
À
#400 gr gepelde tomaten
410 gr kikkererwten, uitgelekt
540 gr diepvrieskabeljauwfilet
(ontdooid)
4
+
Tlimoen
M5 gr dille
1ciabatta _
.
extra nodig: staafmixer
r
F3
1. Snipper de uien, hak de knoflook
La
fijn, Verwijder de stéel en zaadlisten
LE
van de paprika's en snijd in repen.
se
Verhit de olijfolie in een hapjespan
Dd
er
EN
en fruit % van de ui 3 minuten. Voég
LS
„de knöflook en % van de paprikare-
€ fe
pen toe en roerbak 10 minuten op
>
hoog vuur. Voeg de tomaten toe en
4
bak 5 minuten mee. Pureer met een
staafmixer tot een saus en breng op
smaak met peper en zout.
2. Laat de kikkererwten uitlekken in
een vergiet. Voeg toe aan de saus
en verdeel de kabeljauwfilets erover.
Laat met de deksel op de pan op
stoven.
laag vuur in circa 10 minüten gaar
3. Rasp intussen voor de salsa de
5,
x
schil van de limoen en pers de
vrucht uit. Hak de dille grof. Snijd de
de
rest van de paprika in Kleine blokjes
en meng de rest van de ui en olij
a
lie, dille, limoenrasp en sap erdoor.
ih
smaak met peper en zout.
se
kabeljauw in
*
asaus met de ciabatta
Houd je van
1 KCAL, 14 G VET WAARVAN
pittig? Voeg
chilipoeder toe
4
(OOLHYDRATEN WAARVAN
Gl
EIWIT, 2 G ZOUTEN 6G
an de tomaat-
EZEL
«
paprikasaus.
[TIP Favoritos Classic
en
HE
Chardonnay/Viognier
\
70