Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 70
Hier is pagina 70 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.

Hier is pagina 70 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 70
1 5 if Ar F D" Kabeljauw in tomaat- er paprikasaus et Br $ ze Der % hoofdgerecht - 4 pers. - 35 min. 2 Kn 2 el olijfolie à ode uien €: knoflook N ee paprika mix À #400 gr gepelde tomaten 410 gr kikkererwten, uitgelekt 540 gr diepvrieskabeljauwfilet (ontdooid) 4 + Tlimoen M5 gr dille 1ciabatta _ . extra nodig: staafmixer r F3 1. Snipper de uien, hak de knoflook La fijn, Verwijder de stéel en zaadlisten LE van de paprika's en snijd in repen. se Verhit de olijfolie in een hapjespan Dd er EN en fruit % van de ui 3 minuten. Voég LS „de knöflook en % van de paprikare- € fe pen toe en roerbak 10 minuten op > hoog vuur. Voeg de tomaten toe en 4 bak 5 minuten mee. Pureer met een staafmixer tot een saus en breng op smaak met peper en zout. 2. Laat de kikkererwten uitlekken in een vergiet. Voeg toe aan de saus en verdeel de kabeljauwfilets erover. Laat met de deksel op de pan op stoven. laag vuur in circa 10 minüten gaar 3. Rasp intussen voor de salsa de 5, x schil van de limoen en pers de vrucht uit. Hak de dille grof. Snijd de de rest van de paprika in Kleine blokjes en meng de rest van de ui en olij a lie, dille, limoenrasp en sap erdoor. ih smaak met peper en zout. se kabeljauw in * asaus met de ciabatta Houd je van 1 KCAL, 14 G VET WAARVAN pittig? Voeg chilipoeder toe 4 (OOLHYDRATEN WAARVAN Gl EIWIT, 2 G ZOUTEN 6G an de tomaat- EZEL « paprikasaus. [TIP Favoritos Classic en HE Chardonnay/Viognier \ 70
Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 70