Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 66




Hier is pagina 66 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

osschotel zit tjokvol

en is door de vadis

en

Gyros met radijs en

ee

heerl

)

kfris en knapperig;

voghurtsaus

x

hoofdgerecht - 4 pers. - 20 min.

4

Ee:

150 gr couscous

1 citroen

Ee

400 gr broccolirijst

>

a

1bos radijs

ey

Af

5 el olijfolie

N

4

à

ze

400 gr varkensreepjes gyros

A

4

N

2 el mayonaise

en

2 tenen knoflook

5 gr munt

u

Wr

E-

&

150 gr yoghurt Griekse stijl 10%

vet

ï

4

1. Breng 200 ml water aan de kook

4

8

LE

en neem de pan van het vuur. Voeg

dé couscous toe en laat met de

A

er

eid

wi

Pa

‘deksel op de pan 5 minuten wellen.

=

zee

en

2. Rasp intussen de schil van de

7.

3

En

44

citroen en pers de vrucht uit. Snijd

Rel

à

de radijs in kwarten. Roer de cous-

Li

5

cous los met een vork en meng er

de broccolirijst, radijs, citroenrasp,

si

%,

@

U

“|

de helft van het citroensap en 3 el >

an

olijfolie door. Breng op smaak met

N

>

peper en zout.

a

d

3. Verhit de rest van de olijfolie in

en

een koekenpan en roerbak de

gyrosreepjes in 8 minuten goud-

El

a

s

he

LE]

bruin en gaar. Hak de knoflook en...

muntblaadjes fijn. Meng de rest

vt

3

van het citroensap, mayonaise,

D

©

a

knoflook en 2/3 van de munt door



*

de yoghurt en breng op smaak met

peper en zout. Verdeel de gyros

4

pn

over de couscous, garneer met de

&

rest van de munt en serveer met

je

3

de yoghurtsaus.

BEVAT PP. 2162 KJ/517 KCAL, 28 G VET WAARVAN

Le

66 VERZADIED, 35 G KOOLHYDRATEN WAARVAN

\

4G SUIKERS, 28 G EIWIT, 2 G ZOUTEN6 G,

Vervang voor

VOEDINGSVEZEL —

de vegetarische

ve

WIJNTIP The Collection Chianti

variant de gyros

door vegetari-

sche gyros of

-

5

vega gehakt.

66