Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 66
Hier is pagina 66 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
osschotel zit tjokvol
en is door de vadis
en
Gyros met radijs en
ee
heerl
)
kfris en knapperig;
voghurtsaus
x
hoofdgerecht - 4 pers. - 20 min.
4
Ee:
150 gr couscous
1 citroen
Ee
400 gr broccolirijst
>
a
1bos radijs
ey
Af
5 el olijfolie
N
4
à
ze
400 gr varkensreepjes gyros
A
4
N
2 el mayonaise
en
2 tenen knoflook
5 gr munt
u
Wr
E-
&
150 gr yoghurt Griekse stijl 10%
vet
ï
4
1. Breng 200 ml water aan de kook
4
8
LE
en neem de pan van het vuur. Voeg
dé couscous toe en laat met de
A
er
eid
wi
Pa
‘deksel op de pan 5 minuten wellen.
=
zee
en
2. Rasp intussen de schil van de
7.
3
En
44
citroen en pers de vrucht uit. Snijd
Rel
à
de radijs in kwarten. Roer de cous-
Li
5
cous los met een vork en meng er
de broccolirijst, radijs, citroenrasp,
si
%,
@
U
“|
de helft van het citroensap en 3 el >
an
olijfolie door. Breng op smaak met
N
>
peper en zout.
a
d
3. Verhit de rest van de olijfolie in
en
een koekenpan en roerbak de
gyrosreepjes in 8 minuten goud-
El
a
s
he
LE]
bruin en gaar. Hak de knoflook en...
muntblaadjes fijn. Meng de rest
vt
3
van het citroensap, mayonaise,
D
©
a
knoflook en 2/3 van de munt door
€
*
de yoghurt en breng op smaak met
peper en zout. Verdeel de gyros
4
pn
over de couscous, garneer met de
&
rest van de munt en serveer met
je
3
de yoghurtsaus.
BEVAT PP. 2162 KJ/517 KCAL, 28 G VET WAARVAN
Le
66 VERZADIED, 35 G KOOLHYDRATEN WAARVAN
\
4G SUIKERS, 28 G EIWIT, 2 G ZOUTEN6 G,
Vervang voor
VOEDINGSVEZEL —
de vegetarische
ve
WIJNTIP The Collection Chianti
variant de gyros
door vegetari-
sche gyros of
-
5
vega gehakt.
66