Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

A

ze

à

ARBEC!

E KOLEN

"4

4

4

Ei

É

AAN EN IGRILLEN

A

Indonesisch gemarineerd

I

varkensvlees

>

E

AR

hoofdgerecht -4 pers.

Se

30 min. (+120 min. wachttijd)

N

1 sjalot

Ps

eN

3 1/2 teen knoflook

S

2 em gember

he

Er

1elkokospalmsuiker

An

Du

6 elketjap manis

6 ellimoensap

4

a

1tl korianderzaad

x

&

Se

À

Ya tl komijnzaad

2 varkenshaasjes

>

1 rode chilipeper

vr

extra nodig: bakkwast

en

ES

®

2

1. Maak de marinade volgens het

ge

=

à

E

stappenplan.

La

X

2. Neem de varkenshaas uit de

marinade en laat uitlekken. Bewaar

>

m

ps

de marinade. Rooster het vlees in

#.

_

circa 15 - 20 minuten goudbruin en

rosé vanbinnen op de barbecue.

>

u

a

Keer regelmatig en bestrik steeds

Le

=

es

met de achtergebleven marinade.

3. Verwijder de steel en zaadlijsten

js

ei

>

En

van de rode peper en snijd in dunne

reepjes. Snijd de knoflook heel fijn.

|

Meng de rode peper en knoflook

met 2 el water, de rest van de ket-

a

À

®

à

jap en de limoensap tot een

A

\

dipsaus. Neem het vlees van de

=

F4

barbecue en laat 10 minuten rusten

à

7

A

onder aluminiumfolie. Snijd in plak-

an

RS

EP

ken en serveer met de dipsaus.

BEVAT PP. 768 KJ/184 KCAL, 2 G VET WAARVAN

1G VERZADIGD, 20 G KOOLHYDRATEN WAARVAN

18 G SUIKERS, 21 G EIWIT, 3 GZOUT EN 1 G

VOEDINGSVEZEL

ons

4

37

RS

>