Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
A
ze
à
ARBEC!
E KOLEN
"4
4
4
Ei
É
AAN EN IGRILLEN
A
Indonesisch gemarineerd
I
varkensvlees
>
E
AR
hoofdgerecht -4 pers.
Se
30 min. (+120 min. wachttijd)
N
1 sjalot
Ps
eN
3 1/2 teen knoflook
S
2 em gember
he
Er
1elkokospalmsuiker
An
Du
6 elketjap manis
6 ellimoensap
4
a
1tl korianderzaad
x
&
Se
À
Ya tl komijnzaad
2 varkenshaasjes
>
1 rode chilipeper
vr
extra nodig: bakkwast
en
ES
®
2
1. Maak de marinade volgens het
ge
=
à
E
stappenplan.
La
X
2. Neem de varkenshaas uit de
marinade en laat uitlekken. Bewaar
>
m
ps
de marinade. Rooster het vlees in
#.
_
circa 15 - 20 minuten goudbruin en
rosé vanbinnen op de barbecue.
>
u
a
Keer regelmatig en bestrik steeds
Le
=
es
met de achtergebleven marinade.
3. Verwijder de steel en zaadlijsten
js
ei
>
En
van de rode peper en snijd in dunne
reepjes. Snijd de knoflook heel fijn.
|
Meng de rode peper en knoflook
met 2 el water, de rest van de ket-
a
À
®
à
jap en de limoensap tot een
A
\
dipsaus. Neem het vlees van de
=
F4
barbecue en laat 10 minuten rusten
à
7
A
onder aluminiumfolie. Snijd in plak-
an
RS
EP
ken en serveer met de dipsaus.
BEVAT PP. 768 KJ/184 KCAL, 2 G VET WAARVAN
1G VERZADIGD, 20 G KOOLHYDRATEN WAARVAN
18 G SUIKERS, 21 G EIWIT, 3 GZOUT EN 1 G
VOEDINGSVEZEL
ons
4
37
RS
>