Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.

Hier is pagina 37 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 37
= A ze à ARBEC! E KOLEN "4 4 4 Ei É AAN EN IGRILLEN A Indonesisch gemarineerd I varkensvlees > E AR hoofdgerecht -4 pers. Se 30 min. (+120 min. wachttijd) N 1 sjalot Ps eN 3 1/2 teen knoflook S 2 em gember he Er 1elkokospalmsuiker An Du 6 elketjap manis 6 ellimoensap 4 a 1tl korianderzaad x & Se À Ya tl komijnzaad 2 varkenshaasjes > 1 rode chilipeper vr extra nodig: bakkwast en ES ® 2 1. Maak de marinade volgens het ge = à E stappenplan. La X 2. Neem de varkenshaas uit de marinade en laat uitlekken. Bewaar > m ps de marinade. Rooster het vlees in #. _ circa 15 - 20 minuten goudbruin en rosé vanbinnen op de barbecue. > u a Keer regelmatig en bestrik steeds Le = es met de achtergebleven marinade. 3. Verwijder de steel en zaadlijsten js ei > En van de rode peper en snijd in dunne reepjes. Snijd de knoflook heel fijn. | Meng de rode peper en knoflook met 2 el water, de rest van de ket- a À ® à jap en de limoensap tot een A \ dipsaus. Neem het vlees van de = F4 barbecue en laat 10 minuten rusten à 7 A onder aluminiumfolie. Snijd in plak- an RS EP ken en serveer met de dipsaus. BEVAT PP. 768 KJ/184 KCAL, 2 G VET WAARVAN 1G VERZADIGD, 20 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 18 G SUIKERS, 21 G EIWIT, 3 GZOUT EN 1 G VOEDINGSVEZEL ons 4 37 RS >
Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 37