Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LRU

if

He

IA eh

fi

(A

N

1

Je

1

|

4

N

\

k

|

\

ji

h

il

|

|

Id

IE

N

N

A

|

in

AN

{

if

\

Ke

ii

In

|

ll

ji

ATA

fl

A

hl

HEIN

|

il

FE

Genofte bieten met hurrata

N

I

I!

In

1)

(ol

AUTRE LE

N

(a

SL:

bijgerecht -4 pers. -90 min

ph

hi

4

RE SEN

ae

Let

Aalen Mala!

4 rauwe rode bieten*

Ki

ı

ji

LE

Ain

fl ee

np

1 winterpeen

in

6 el extra vierge olijfolie

il

li

lj

if

Eon

ep

il

i

1

(Het

40 gr rucola

N Balen

al

Lt

F1

&rgaca

100 gr burrata (bevat stremsel)

LAON.

3 el granaatappelpitjes*

pat

ci

“4

EN

ij:

3 el pijnboompitjes

ft

gel

;

neh

En

+2

10 gr basilicum

Cru

4

LE

2 el balsamicoazijn

14

lite)

LA

EAN d

+

%

se

1. Snijd de winterpeen overlangs in

Ma

Sarah ER ARE

vieren en vervolgens in stukken van

Ni

IG

circa 4 cm. Snijd de bieten in blok-

D RÉ DR EMA

KERS |;

I

iR

aba Ren En)

Sa

jes van circa 4 cm. Schep samen

“x

met de bieten om met 4 el olif-

olie, peper en zout en verpak gr@

u

per stuk in aluminiumfolie.

Ob

Leg tussen de hete kolen,

IK

in de barbecue en pof ze

Re

24

in 60-75 minuten gaar.

ir

7

2. Verhit intussen een

LAS

koekenpan zonder olie

of boter en rooster de

me

J

bekker bij vis:

pijnboompitjes. Hak de

basilicum grof. Neem

de bieten er

nuit

de barbecu

an laat

ts

à

afkoelen. Verwijder het

1

folie en schil de bieten

er

pi

dj

Snijd de bieten en peen in

kwarten en verdeel met de

ze

ae

rucola en burrata over een

"A

Koriander-munt-

schaal. Garneer met de gra-

3

marinade

naatappelpitjes, pijnboompitjes

Doe 20 gr koriander, de

en basilicum. Besprenkel met de *

asp en sap van 1

It

rest van de olijfolie en balsamico-

ie

ie

MO EC CE ce

azijn,

es, 10 gr muntblaadies, 1 t

BEVAT PP. 142

41 KCAL, 26 G VET WAARVAN

gemalen korianderzaad, 1 teen

6 G VERZADIGD, 13 G KOOLHYDRATEN WAARVAN

knoflook en 100 m,

ol

folie'in een

10 G SUIKERS, 10 G EIWIT, 1 GZOUT EN6G

10ge beker en pu

RE



VOEDINGSVEZEL

rd

Breng.op smaak met peper en) zöut..Laat de vis hie

)

WIJNTIP 1 de Beste huiswijn ros&

4

30 minute

ET CCC

BEVAT PP,

[

25

ETM

ETES

DIA

“NIET IN ALLE DIRK WINKELS VERKRIJGBAAR

il

gi]

Dekan"

(SET DA

EE

OEDIN!

zel,

41