Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LRU
if
He
IA eh
fi
(A
N
1
Je
1
|
4
N
\
k
|
\
ji
h
il
|
|
Id
IE
N
N
A
|
in
AN
{
if
\
Ke
ii
In
|
ll
ji
ATA
fl
A
hl
HEIN
|
il
FE
Genofte bieten met hurrata
N
I
I!
In
1)
(ol
AUTRE LE
N
(a
SL:
bijgerecht -4 pers. -90 min
ph
hi
4
RE SEN
ae
Let
Aalen Mala!
4 rauwe rode bieten*
Ki
ı
ji
LE
Ain
fl ee
np
1 winterpeen
in
6 el extra vierge olijfolie
il
li
lj
if
Eon
ep
il
i
1
(Het
40 gr rucola
N Balen
al
Lt
F1
&rgaca
100 gr burrata (bevat stremsel)
LAON.
3 el granaatappelpitjes*
pat
ci
“4
EN
ij:
3 el pijnboompitjes
ft
gel
;
neh
En
+2
10 gr basilicum
Cru
4
LE
2 el balsamicoazijn
14
lite)
LA
EAN d
+
%
se
1. Snijd de winterpeen overlangs in
Ma
Sarah ER ARE
vieren en vervolgens in stukken van
Ni
IG
circa 4 cm. Snijd de bieten in blok-
D RÉ DR EMA
KERS |;
I
iR
aba Ren En)
Sa
jes van circa 4 cm. Schep samen
“x
met de bieten om met 4 el olif-
olie, peper en zout en verpak gr@
u
per stuk in aluminiumfolie.
Ob
Leg tussen de hete kolen,
IK
in de barbecue en pof ze
Re
24
in 60-75 minuten gaar.
ir
7
2. Verhit intussen een
LAS
koekenpan zonder olie
of boter en rooster de
me
J
bekker bij vis:
pijnboompitjes. Hak de
basilicum grof. Neem
de bieten er
nuit
de barbecu
an laat
ts
à
afkoelen. Verwijder het
1
folie en schil de bieten
er
pi
dj
Snijd de bieten en peen in
kwarten en verdeel met de
ze
ae
rucola en burrata over een
"A
Koriander-munt-
schaal. Garneer met de gra-
3
marinade
naatappelpitjes, pijnboompitjes
Doe 20 gr koriander, de
en basilicum. Besprenkel met de *
asp en sap van 1
It
rest van de olijfolie en balsamico-
ie
ie
MO EC CE ce
azijn,
es, 10 gr muntblaadies, 1 t
BEVAT PP. 142
41 KCAL, 26 G VET WAARVAN
gemalen korianderzaad, 1 teen
6 G VERZADIGD, 13 G KOOLHYDRATEN WAARVAN
knoflook en 100 m,
ol
folie'in een
10 G SUIKERS, 10 G EIWIT, 1 GZOUT EN6G
10ge beker en pu
RE
“
VOEDINGSVEZEL
rd
Breng.op smaak met peper en) zöut..Laat de vis hie
)
WIJNTIP 1 de Beste huiswijn ros&
4
30 minute
ET CCC
BEVAT PP,
[
25
ETM
ETES
DIA
“NIET IN ALLE DIRK WINKELS VERKRIJGBAAR
il
gi]
Dekan"
(SET DA
EE
OEDIN!
zel,
41