Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 46
Hier is pagina 46 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
00K HET TOETJE
AA
N
y
&
"la
as]
À
;
x
ee
2
2
ik
73
7
2
pe
Rn
iR
=
Anpel-notenerumble
à)
nagerecht -4 pers. -60 min
ss
4 Elstar appels
2elsuiker
1tl kaneel
100 gr donkere basterdsuiker
5 el bloem
60 gr amandelschaafsel
Gen
75 gr boter
50 gr hazelnoten
x
à
4 bollen vanille-ijs
}
1. Schil de appels, verwijder de
klokhuizen en snijd in stukjes.
R
Schep in een ovenschaal om met
de suiker en kaneel.
2. Smelt de boter in een steelpan.
Hak de hazelnoten grof. Meng in
een kom voor de crumble de bas-
terdsuiker, de bloem, snufje zout en
Brownie met rood fruit
het amandelschaafsel met de boter
tot een kruimelig deeg. Meng de
10 minuten voorverwarmen.
hazelnoten erdoor en verdeel over
nagerecht -4 pers. - 70 min
2. Maak het browniebeslag volgens de aan-
de appels.
1 pak browniesmix choco (Dr. Oetker)
wijzingen op de verpakking en giet in de
3. Bak op het rooster in een afge-
50 gr boter (op kamertemperatuur)
vorm. Zet op het rooster en bak met de dek-
sloten barbecue in circa 45 minuten
250 gr fruitmix blauwe bes-framboos
sel op de barbecue in circa 50 minuten gaar,
goudbruin en gaar. Serveer de
200 gr crème fraîche
maar nog een beetje vochtig van binnen.
appel-notencrumble warm met een
extra nodig: brownievorm (rvs, gietijzer of
Laat iets afkoelen en haal hem uit de vorm.
bol vanille-ijs.
Serveer met het fruit en de crème fraîche.
BEVAT P.P. 2785 KJ/665 KCAL, 38 G VET WAAR-
aluminium)
BEVAT PP. 2420 KJ/579 KCAL, 34 G VET WAARVAN 20 G VERZA-
VAN 16 G VERZADIGD, 70 G KOOLHYDRATEN
1. Leg het rooster op de barbecue,
DIGD, 59 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 44 G SUIKERS, 6G
WAARVAN 58 G SUIKERS, 9 G EIWIT, 0 G ZOUT EN
sluit af met de deksel en laat
EIWIT, 1 G ZOUT EN 3 G VOEDINGSVEZEL
5G VOEDINGSVEZEL
46