Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 46




Hier is pagina 46 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

00K HET TOETJE

AA

N

y

&

"la

as]

À

;

x

ee

2

2

ik

73

7

2

pe

Rn

iR

=

Anpel-notenerumble

à)

nagerecht -4 pers. -60 min

ss

4 Elstar appels

2elsuiker

1tl kaneel

100 gr donkere basterdsuiker

5 el bloem

60 gr amandelschaafsel

Gen

75 gr boter

50 gr hazelnoten

x

à

4 bollen vanille-ijs

}

1. Schil de appels, verwijder de

klokhuizen en snijd in stukjes.

R

Schep in een ovenschaal om met

de suiker en kaneel.

2. Smelt de boter in een steelpan.

Hak de hazelnoten grof. Meng in

een kom voor de crumble de bas-

terdsuiker, de bloem, snufje zout en

Brownie met rood fruit

het amandelschaafsel met de boter

tot een kruimelig deeg. Meng de

10 minuten voorverwarmen.

hazelnoten erdoor en verdeel over

nagerecht -4 pers. - 70 min

2. Maak het browniebeslag volgens de aan-

de appels.

1 pak browniesmix choco (Dr. Oetker)

wijzingen op de verpakking en giet in de

3. Bak op het rooster in een afge-

50 gr boter (op kamertemperatuur)

vorm. Zet op het rooster en bak met de dek-

sloten barbecue in circa 45 minuten

250 gr fruitmix blauwe bes-framboos

sel op de barbecue in circa 50 minuten gaar,

goudbruin en gaar. Serveer de

200 gr crème fraîche

maar nog een beetje vochtig van binnen.

appel-notencrumble warm met een

extra nodig: brownievorm (rvs, gietijzer of

Laat iets afkoelen en haal hem uit de vorm.

bol vanille-ijs.

Serveer met het fruit en de crème fraîche.

BEVAT P.P. 2785 KJ/665 KCAL, 38 G VET WAAR-

aluminium)

BEVAT PP. 2420 KJ/579 KCAL, 34 G VET WAARVAN 20 G VERZA-

VAN 16 G VERZADIGD, 70 G KOOLHYDRATEN

1. Leg het rooster op de barbecue,

DIGD, 59 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 44 G SUIKERS, 6G

WAARVAN 58 G SUIKERS, 9 G EIWIT, 0 G ZOUT EN

sluit af met de deksel en laat

EIWIT, 1 G ZOUT EN 3 G VOEDINGSVEZEL

5G VOEDINGSVEZEL

46