Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 46


Hier is pagina 46 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.



Dirk Folder 11.04.2021

Hier is pagina 46 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 46

00K HET TOETJE AA N y & "la as] À ; x ee 2 2 ik 73 7 2 pe Rn iR = Anpel-notenerumble à) nagerecht -4 pers. -60 min ss 4 Elstar appels 2elsuiker 1tl kaneel 100 gr donkere basterdsuiker 5 el bloem 60 gr amandelschaafsel Gen 75 gr boter 50 gr hazelnoten x à 4 bollen vanille-ijs } 1. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd in stukjes. R Schep in een ovenschaal om met de suiker en kaneel. 2. Smelt de boter in een steelpan. Hak de hazelnoten grof. Meng in een kom voor de crumble de bas- terdsuiker, de bloem, snufje zout en Brownie met rood fruit het amandelschaafsel met de boter tot een kruimelig deeg. Meng de 10 minuten voorverwarmen. hazelnoten erdoor en verdeel over nagerecht -4 pers. - 70 min 2. Maak het browniebeslag volgens de aan- de appels. 1 pak browniesmix choco (Dr. Oetker) wijzingen op de verpakking en giet in de 3. Bak op het rooster in een afge- 50 gr boter (op kamertemperatuur) vorm. Zet op het rooster en bak met de dek- sloten barbecue in circa 45 minuten 250 gr fruitmix blauwe bes-framboos sel op de barbecue in circa 50 minuten gaar, goudbruin en gaar. Serveer de 200 gr crème fraîche maar nog een beetje vochtig van binnen. appel-notencrumble warm met een extra nodig: brownievorm (rvs, gietijzer of Laat iets afkoelen en haal hem uit de vorm. bol vanille-ijs. Serveer met het fruit en de crème fraîche. BEVAT P.P. 2785 KJ/665 KCAL, 38 G VET WAAR- aluminium) BEVAT PP. 2420 KJ/579 KCAL, 34 G VET WAARVAN 20 G VERZA- VAN 16 G VERZADIGD, 70 G KOOLHYDRATEN 1. Leg het rooster op de barbecue, DIGD, 59 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 44 G SUIKERS, 6G WAARVAN 58 G SUIKERS, 9 G EIWIT, 0 G ZOUT EN sluit af met de deksel en laat EIWIT, 1 G ZOUT EN 3 G VOEDINGSVEZEL 5G VOEDINGSVEZEL 46

Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 46