Hoogvliet - Folder van 08.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.11.2019 tot 30.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Uit eigen bakkerij
e geur
vun VEISE
Hoogvliet is de enige supermarkt die zich Warme Bakker
mag noemen. Al het brood komt uit de eigen bakkerij en
is naar eigen recept en op ambachtelijke wijze gebakken
De bakkers koesteren hun bakgeheimen, maar de smaak
delen ze maar wat graag met anderen
Croissantjes cheffen!
Laury Dekker is broodcheffin van het
Hoogvliet-filiaal in Lisse: ‘Het maken en
beleggen van de croissants is nog altijd een
van de leukste onderdelen van mijn werk.
Het moment dat ze uit de oven komen en
die heerlijke geur je tegenmoet komt, is puur
genieten Ik durf zonder enige twijfel te zeggen
dat er geen lekkerdere croissants zijn dan die
van mij!
Bonkend bakkershart
nn!
Brood bakken is het mooiste vak dat er is.
=
Van meel, water en andere pure ingrediënten
een karaktervol brood maken, zoiets laat
een bakkershart sneller kloppen! De bakkers
maken gebruik van zo veel mogelijk puur
atuurlijke ingrediënten uit eigen streek, en
nemen de tijd om het deeg te kneden en te
laten rijzen. Het brood is nog warm als het
—
naar de winkel gaat. Pas daar wordt het brood
gesneden, zodat de korst lekker krokant blijft
‚
Heerlijk eerlijk
Bij Hoogvliet kun je van opening tot sluiting
terecht voor vers brood uit eigen bakkerij
Van wit, tarwe en volkoren, tot stokbrood,
FN
luxebroodjes, croissants en snacks. De hoofd-
07
bestanddelen? Eerlijke grondstoffen en een
Ken
hoop liefde, want alleen daarmee bak je het
L'
Pan
EN
KES
=
lekkerste brood.
er
I
5
En
N
Ee
42
au
4
LEEN augustus 2019 13