Hoogvliet - Folder van 08.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 4


Hier is pagina 4 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.11.2019 tot 30.11.2019.



Hoogvliet Folder 08.11.2019

Hier is pagina 4 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.11.2019 tot 30.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 08.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 4

Interview et zo bang zijn. gewoon doen’ Appeltje, eitje is een kookboek met simpele, snelle, gezonde en lekkere gerechten. Recepten die Tooske Ragas verzamelde uit haar eigen keuken en die van vriendinnen die net als zij een hectisch leven hebben, maar toch met het hele gezin zo gezellig, goed en gezond mogelijk willen eten. Hoe is Appeltje, eitje tot stand gewoon gaan en doen. Eigenlijk ben ik en daarne gewoon lekker die zooi eten Vers gekomen? toen pas gaan koken, een jaar of vier terug, fruit bij het ontbijt, kleine tomaatjes en mini komkommers mee naar school En als ze ‘Feit is dat bijna iedereen terugvalt op twee Nu wijkik alleen nog maar van recepten tot drie dingen waarvan je weet dat je dat af. Het is maar net wat ik in de ijskast heb uit school komnen heb ik een groot blik vol altijd kunt maken, omdat iedereen het liggen. Dat is ook het gevoel van dit boek: e-nummers en suikervarianten. Ze komen niks tekort. lekker vindt. Toen dacht ik: ik heb een paar pak lekker wat je hebt en wees vooral niet van dat soort recepten, en mijn vriendinnen te bang” hebben dat ook. Dus als ik nou een keer Waar doe je Bastiaan het grootste het gerecht maak van hen en zij van mij Aan wat voor soort recepten moeten plezier mee? we denken? dan zetten we allemaal eens wat anders op “Met stevig eten. Veel zout, veel room, veel tafel Dit is een verzameling van bewezen “Heel toegankelijk, iedereen kan het vlees, veel vet. Gebakken champignons, successen” Gezinsgerechten, die je ook kunt serveren biefstuk, stoofvlees, carbonara. (lacht) Alles als het ene kind om half 5 moet eten en wat hij lekker vindt is hoog op smaak zullen Hoe ben je zelf culinair opgevoed? de ander om helf acht. Wat blijft lekker, we maar zeggen’ ‘Niet zo heel spannend. Ik kom uit de Wat is makkelijk en wat kun je de volgende generatie aardappelen, vlees en groenten. deg nog verwerken tot iets anders? Zijn de ingrediënten voor jouw recepten Macaroni en af en toe Chicken Tonight Veel eenpansgerechten, ovengerechten, gewoon te koop bij de supermarkt? pakjes. Daar maakte mijn moeder graag soepen, salades en bijgerechten die je kunt “Jazeker! Halloumi is zo'n beetje het meest gebruik van. Zij had toen nog niet zoveel combineren. Ik heb een echte man in huis exotische wat er tussen staat en ook dat kun liefde voor het koken, nu wel. Ik at er prima die moeite heeft met 'vrouwenkoken! te je gewoon bij de supermarkt krijgen’ van, maar toen ik het huis uit ging, had ik weinig vlees, te licht. Ik heb geprobeerd ook nog nooit echte gember gezien Alwas dat daarin de juiste balans te houden. Dan kan Wie doet bij jullie de boodschappen? er in die tijd ook amper volgens mij” ook hij nooit klagen dat hij te weinig krijgt” “Bijna altijd ik, want ik doe meestal de dagelijkse kokerij. Maar als ik er een Heb je altijd graag in de keuken Is het bij jullie altijd gezond of soms paar dagen niet ben doet Bas het op gestaan? helemaal niet? zijn manier. Voor verjaardagen gaan we “Eigenlijk vond ik het een noodzakelijk “Er komt ook patat en pizza op tafel, maar ik samen boodschappen doen, det vinden kwaad. Als er 100 gram staat, moet het vind het belangrijk dat mijn kinderen elke we gezellig. Een hele kar vol. Ik zeg wat 100 gram zijn, anders is het niet lekker. Dat deg aan hun basisbehoeften groente en ik ga maken en Bas haalt de wijn. Het is vond ik spannend. Totdat ik met Jonathan fruit komen. Volgens hen iets te belangrijk, bij feestjes zo gegroeid dat ik de software Karpathios een programme gemaakt heb haha, daar gaan ze later maar voor in doe - ik kook alles, hapjes, dingetjes - en Hij zei ‘Joh, het is niet moelijk je moet therapie. Dus ik laat ze weleens friet halen hij de hardware: hij zorgt dat de tafel buiten een beetje dit en dat doen. Dear ben ik bij de snackbar, rnaar dan maak ik daar sla gedekt is, dat er bloemetjes staan, de thuis mee aan de slag gegaan en hij bleek bij of boontjes. Als wij pannenkoeken eten, stoelen schoongespoten zijn zodat er geen Foto's Stef Nagel gelijk te hebben Ik moest niet zo bang zijn, eten we eerst verse soep. Eerst de voeding vogelpoep op zit. Dat werk Mijn dochter zei 4 LEEN augustus 2019

Hoogvliet - Folder van 08.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 4