Hoogvliet - Folder van 08.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 19


Hier is pagina 19 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.11.2019 tot 30.11.2019.



Hoogvliet Folder 08.11.2019

Hier is pagina 19 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.11.2019 tot 30.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 08.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 19

ar. Junior kok er —z dn a Nodig voor 4 personen © 400 gram kipfilets = Cin blokjes) © 250 gram zilvervliesrijst £ ©2 rode paprika's — ©1 groene paprika 01 blikje ananasstukjes Cop sap) 2 eetlepels zonnebloemolie rode ui (gesnipperd) © 4 takjes peterselie (grof gehakt) LD Voor de marinade: > 02 teentjes knoflook (geperst) eetlepels ketjap eetlepels zonnebloemolie eetlepel limoensap ©1 theelepel honing Aau de bak Meng de ingrediënten voor de marinade en roer goed ad door Schep de kip erdoor en laat minimaal 30 minuten 1é marineren in de koelkast. 2 “ix Kook de rijst. Maak intussen de paprikas schoon en snijd ze in stukken, Laat de ananas E MW 7 uitlekken en vang het sap op, Verhit de olie in een braadpan | en bak hierin de paprikas en ui circa 2 minuten. Voeg NS de kip toe (zoveel mogelijk d zonder de marinade) en bak 2 minuten op een hoge du 1 stand Voeg de marinade en de ananas toe en laat circa 5 minuten pruttelen, tot de kip NET OO“ BE Ed gear is. Voeg naar smaak nog wat ananassap toe. Verdeel de ei rijst over 4 kommen en schep de kip met de saus erop. Garneer met wat peterselie. 4 KOKS sir. % ze LEEN augustus 2019 19

Hoogvliet - Folder van 08.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 19