Hoogvliet - Folder van 08.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.11.2019 tot 30.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ar.
Junior kok
er —z
dn
a
Nodig
voor 4 personen
© 400 gram kipfilets
=
Cin blokjes)
© 250 gram zilvervliesrijst
£
©2 rode paprika's
—
©1 groene paprika
01 blikje ananasstukjes
Cop sap)
2 eetlepels zonnebloemolie
rode ui (gesnipperd)
© 4 takjes peterselie
(grof gehakt)
LD
Voor de marinade:
>
02 teentjes knoflook (geperst)
eetlepels ketjap
eetlepels zonnebloemolie
eetlepel limoensap
©1 theelepel honing
Aau de bak
Meng de ingrediënten voor
de marinade en roer goed
ad
door Schep de kip erdoor en
laat minimaal 30 minuten
1é
marineren in de koelkast.
2
“ix
Kook de rijst. Maak intussen
de paprikas schoon en snijd
ze in stukken, Laat de ananas
E
MW
7
uitlekken en vang het sap op,
Verhit de olie in een braadpan
|
en bak hierin de paprikas
en ui circa 2 minuten. Voeg
NS
de kip toe (zoveel mogelijk
d
zonder de marinade) en
bak 2 minuten op een hoge
du
1
stand Voeg de marinade en
de ananas toe en laat circa
5 minuten pruttelen, tot de kip
NET OO“ BE
Ed
gear is. Voeg naar smaak nog
wat ananassap toe. Verdeel de
ei
rijst over 4 kommen en schep
de kip met de saus erop.
Garneer met wat peterselie.
4
KOKS
sir.
%
ze
LEEN augustus 2019
19