Hoogvliet - Folder van 08.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.11.2019 tot 30.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
|
==
Als een echte chef
“
7
—
4-
Met de speciale
So
2
eg
a
kruideuschaar, die vij
kuippeude suijvlakken
EE
heeft, snijd je supersuel
'$
a
je kruideu fiju!
Rauw of’
LS
ekookt?
de |
Harde kruiden zoals rozemarijn of
tijm gaan meteen mee de pan in.
N
Le
ni
2
Bieslook, peterselie en basilicum
zijn zachte kruiden. Zij geven
Ks +
juist meer smaak als je het vlak
voor het serveren door het gerecht
roert. De hardere steeltjes kun je
wel al eerder toevoegen,
N
A
À
Frisse marinade
Oogsten
met verse kruiden en rode peper
Basilicum scheur je makkelijk
van het plante af. Gebruik
voor aile andere planten
een schaar Bewaar te veel
geoogste kruiden in vochtig
keukenpapier in de groentela
van de koelkast.
LEEN augustus 2019 53