Hoogvliet - Folder van 08.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.11.2019 tot 30.11.2019.

Hier is pagina 29 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.11.2019 tot 30.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 08.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 29
ST REEK UIT HET GROENE HART Je proeft , d € PASSÉE. =. Ambachtelijke slager en + ‘vakidioot' Ferry Lempers is S altijd op zoek naar vernieuwing er van zijn (heerlijke producten, A Een aantal daarvan gaan rechtstreeks van het Groene Hart naar onze vleeswarenafdeling, N waar ze onder de merknaam Streek verkocht worden EE me Komt alles uit het Groene Hart? basis; het vlees. Wij werken ret dieren die “Zoveel mogelijk wel. Voor dierlijke producten een goed leven hebben gehad. Dieren die A (vlees, eieren, zuivel) geldt dat ook het voer hun zintuigen hebben mogen gebruiken en voor minimaal 51 procent uit de streek weinig tot geen antibiotica hebben gehad. afkornstig moet zijn. Voor vlees geldt tevens We werken ook uitsluitend met vrouwelijk dat de dieren in de streek geboren moeten vlees van koeien en varkens, wat mooier De zijn, of er het grootste deel van hun leven van smaak en structuur is. Dit proef je terug 4 SL hebben geleefd. Maar bij het bewerken in de vleeswaren. De achterham wordt op el a’ van het product, worden soms ook kruiden smaak gebracht met een pekel, gekookt 1 gebruikt die niet uit de streek kornen. Ook en vervolgens op beukenhout gerookt. Dit | E deer zijn regels voor! geeft die mooie smaak en geur. Wij zijn met onze zaak lid van het worstmakersgilde, Welke producten uit jullie slagerij een club slagers bij elkaar - 'vakidioten' - liggen ook bij Hoog vliet? die op authentieke manier vlees ver- en “Momenteel zijn dat achterham, gebraden bewerken. Door informatie uit te wisselen gehakt, Linschoterrollade en grillworst. breng je elkaar naar een hoger niveau! * Allemaal op ambachtelijke manier gemaakt 3 We weten waar het vlees vandaan komt, Hoe zit het met het prijsverschil? werken uitsluitend met kruiden die door “Omdat de basisgrondstoffen duurder zijn mijzelf zijn samengesteld. En de producten en het proces intensiever is, ligt de prijs (4 zijn glutenvrij. Dus voor een hele grote ietsje hoger. Maar het verschil zit hem echt wa groep mensen beschikbaar in de smaak, kwaliteit, het eerlijke product. Als je de achterharn van Streek eet, eet Wat maakt jullie zo onderscheidend van je ham zoals ham hoort te smaken. De de andere vleeswaren producenten? grilworst is heerlijk voor op brood, maar “Ambachtelijke slagers beginnen bij de ook uit het vuistje. En wat dacht je van LEEN augustus 2019 29
Hoogvliet - Folder van 08.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 29