Hoogvliet - Folder van 08.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.11.2019 tot 30.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Uit eigen bakkerij
Ic
ad
Pr
k
Pp
WE
AN
2
N
\
(]
M
Wat een geluk!
WW
Wist je dat wetenschappelijk bewezen is
dat de geur van brood je gelukkiger maakt?
|
N
|
Kun je nagaan hoe goed je je voelt als je
Fl
|
> nc
jouw tanden in een heerlijke krokante korst
\l
Ie
of lauwwarme croissant mag zetten!
|
LM
A
3
|
N En
Broodgewoon
(al
ES
Brood eten is een goede gewoonte,
N
omdat brood een belangrijke basis vormt
voor onze dagelijkse voedingsinname.
fl
CS
à
De Schijf van Vijf beveelt drie volkoren,
L
U
boterhammen per dag aan. Waarom?
G
Omdat het de gemakkelijkste en lekkerste
|
manier is om elke dag de nodige vezels,
men
ijzers en vitamine B binnen te krijgen! Fijn
is ook dat je brood op ieder moment van
de dag kunt eten.
© 1kilo abrikoos (in stukjes,
un
zonder pitten)
npe
e
750 gram geleisuiker
.
1 vanillestokje (in vieren)
+ 1 citroen (sap)
© 4 croissants
e
4 schone jampotten
#7
Meng de abrikozen ret de geleisuiker en het
al
vanillestokje en laat minimaal 2 uur afgedekt
Ber
staan. Schep het abrikozenmengsel in een pan
V4
pi
en doe het citroensap erbij. Verwarm en roer tot
de suiker is opgelost. Laat het zo'n 5 minuten
doorkoken tot het begint te binden. Schep de
N
CE
jam iets afgekoeld in de potjes, sluit goed af en
se
4
zet ze eerst op de kop. Verwarm de croissants e:
n Wal
eet ze met de jam
Zo lekker om
u
hier samen je
weekend mee
fe vieren
14 LEEN augustus 2019