Hoogvliet - Folder van 08.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.11.2019 tot 30.11.2019.

Hier is pagina 21 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.11.2019 tot 30.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 08.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 21
Juuior kok be p h L Besje RD AANEEN ER. 4 è < spiesje 1) paden ay Es pis: jg x 2, wete 4 » d + 1 À @ 4 f FA je ‘ Ne \ u k Nodig A voor 4 personen # + © 200 ml volle yoghurt of Pad 200 ml yoghurt © 0,5 zakje vanillesuiker © 150 gram blauwe bessen MN © 8 satéprikkers © 120 minuten vriestijd Aan de bak Meng de yoghurt met de ei vanillesuiker. Steek de blauwe er bessen aan de prikkers en 10! RR ; jat alle ka ze door de yoghurt bessen helernaal be dekt zijn Vries de spiesjes minimaal hek nm 2 r in en serveer direct uit en, % de diepvries, - NE NS KOKS s2019 21 LEEN aug
Hoogvliet - Folder van 08.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 21