Hoogvliet - Folder van 08.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 55




Hier is pagina 55 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.11.2019 tot 30.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Gekruid

u

ik

N

JL

B

ZK

j &

Re

M

2

0)

\

*

N

1)



[LU

Al

ge

et

A

N

Het kan vriezen of drogen

Verse kruiden zijn goed in te vriezen, het

‘te

aroma blijft goed bewaard. Verpak de fjn-

gehakte tuinkruiden in een ijsblokjesvorm

zonder water en vries ze in. Kruiden kunnen

‘ook worden gedroogd, hiermee verliezen

FL

ze wel meer smaak dan bij het invriezen. Je

kunt de kruiden in bosjes bij elkaar binden en

ophangen op een droge donkere plek of in de

oven drogen.

}

19

Ke

2:

TN

5

av

on

ni

Le

Le

®

0)

Al

>

4

©

(

(4

N

Fe

\ A

}

$

<=,

Tip

+250 gram gezouten boter

+ 1bosje peterselie (fijngehakt)

Wil je wel de smaak van

«1 bosje bieslook (fijngehakt)

* 1 bosje kervel (fijngehakt)

bijvoorbeeld rozemarijn, maar niet

* 2 teentjes knoflook (geperst)

« vershoudfolie

de kruiden? Ris de kruiden dan niet

van de takjes, maar bind de takjes

Roer de boter in een keukenmachine glad met de

peterselie, bieslook, kervel en knoflook. Breng op

samen met een stukje keukentouw,

smaak met peper. Schep de boter op een groot stuk

vershoudfolie en draai tot een grote rol. Laat in de

dan kun je het er na de bereiding

koelkast op smaak komen. Snijd plakken en serveer bij

makkelijk uit halen.

een gebakken biefstuk.

54 LEEN augustus 2019