Hoogvliet - Folder van 08.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.11.2019 tot 30.11.2019.

Hier is pagina 55 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.11.2019 tot 30.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 08.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 55
Gekruid u ik N JL B ZK j & Re M 2 0) \ * N 1) dé [LU Al ge et A N Het kan vriezen of drogen Verse kruiden zijn goed in te vriezen, het ‘te aroma blijft goed bewaard. Verpak de fjn- gehakte tuinkruiden in een ijsblokjesvorm zonder water en vries ze in. Kruiden kunnen ‘ook worden gedroogd, hiermee verliezen FL ze wel meer smaak dan bij het invriezen. Je kunt de kruiden in bosjes bij elkaar binden en ophangen op een droge donkere plek of in de oven drogen. } 19 Ke 2: TN 5 av on ni Le Le ® 0) Al > 4 © ( (4 N Fe \ A } $ <=, Tip +250 gram gezouten boter + 1bosje peterselie (fijngehakt) Wil je wel de smaak van «1 bosje bieslook (fijngehakt) * 1 bosje kervel (fijngehakt) bijvoorbeeld rozemarijn, maar niet * 2 teentjes knoflook (geperst) « vershoudfolie de kruiden? Ris de kruiden dan niet van de takjes, maar bind de takjes Roer de boter in een keukenmachine glad met de peterselie, bieslook, kervel en knoflook. Breng op samen met een stukje keukentouw, smaak met peper. Schep de boter op een groot stuk vershoudfolie en draai tot een grote rol. Laat in de dan kun je het er na de bereiding koelkast op smaak komen. Snijd plakken en serveer bij makkelijk uit halen. een gebakken biefstuk. 54 LEEN augustus 2019
Hoogvliet - Folder van 08.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 55