Hoogvliet - Folder van 08.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.11.2019 tot 30.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Gekruid
u
ik
N
JL
B
ZK
j &
Re
M
2
0)
\
*
N
1)
dé
[LU
Al
ge
et
A
N
Het kan vriezen of drogen
Verse kruiden zijn goed in te vriezen, het
‘te
aroma blijft goed bewaard. Verpak de fjn-
gehakte tuinkruiden in een ijsblokjesvorm
zonder water en vries ze in. Kruiden kunnen
‘ook worden gedroogd, hiermee verliezen
FL
ze wel meer smaak dan bij het invriezen. Je
kunt de kruiden in bosjes bij elkaar binden en
ophangen op een droge donkere plek of in de
oven drogen.
}
19
Ke
2:
TN
5
av
on
ni
Le
Le
®
0)
Al
>
4
©
(
(4
N
Fe
\ A
}
$
<=,
Tip
+250 gram gezouten boter
+ 1bosje peterselie (fijngehakt)
Wil je wel de smaak van
«1 bosje bieslook (fijngehakt)
* 1 bosje kervel (fijngehakt)
bijvoorbeeld rozemarijn, maar niet
* 2 teentjes knoflook (geperst)
« vershoudfolie
de kruiden? Ris de kruiden dan niet
van de takjes, maar bind de takjes
Roer de boter in een keukenmachine glad met de
peterselie, bieslook, kervel en knoflook. Breng op
samen met een stukje keukentouw,
smaak met peper. Schep de boter op een groot stuk
vershoudfolie en draai tot een grote rol. Laat in de
dan kun je het er na de bereiding
koelkast op smaak komen. Snijd plakken en serveer bij
makkelijk uit halen.
een gebakken biefstuk.
54 LEEN augustus 2019