Jumbo - Folder van 17.05.2021 tot 26.06.2021 - Pagina 126




Hier is pagina 126 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 17.05.2021 tot 26.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Frambozen-banaansorbetijs

laque van ravioli

nagerecht

Omi

6

+ 2 uur wachten) - 4 pers

min. (+35 min

1

L



L

td

°b

150

2 schalen

I

E

ix

350 al

9)

4

L

(450

+1

Turkse yoghurt (emmer à 1 kg) &ziplockzakje

1

L

(620

\

|

|

L

I

L

L

1

&

d

ä

mozzarella +1 bakje ricotta (250 g) & ovenschaal

(

20x30 cm)

Laat in minimaal 2 uur bevriezen in de vriezer. 2 Doe de

1\

tot 175°C.D

A

36

p

uur ontdooien

beker en pureer met een Staten Ga niet langer door

fj

p

50g

Serveer direct

Il

3 Leger

IL

een

IL

laag ravioli op. L

erdeel

voedingswaarden p.p. 122 kcal, vet 4 g, waarvan verzadigd

2 g, koolhydraten 17 g, waarvan suikers 14 g, vezels 3 g, eiwit

tomatensau

M

3g, zout 01g

de mozzarella. Bak de lasagne 35 min. in de

Tip: je kunt dit ijs ook maken met een doosje

voorverwarmde oven

Jh

kersen uit de diepvri

de

voedingswaarden p.p. 621 kcal, vet 29 g,

a

waarvan verzadigd 14 g, koolhydraten 61 g,

waarvan suikers 17 g, vezels 6 g, eiwit 26 g

\

zout 4,49, groente 113 g

Mediterrane aardappelsalade

Tomatensoep met vegaballetjes

hoofdgerecht - 25 min



+ afkoelen) - 4 pers

hoofdgerecht - 25 min. - 4

1zak Jumbo krieltjes in de schil (500 g)+1citroen+5el

1schaal AUS Lekker Ar vegetarisch vers gehakt

(30

(300

(70

3

1

L

350 g)+

(140 g) +1 zak broccoliroosjes (350 g, koeling) +1 pak

vg

F

J

(ca. 400 g) + % bakje basilicum (à 20 g) & grillpan

tijm +1el bloem +3 el slagroom

L

|

|

|

L

F

P

ä

+

+

Ha

lveer

15 min.

1 Snipper de ui. Verhit de helft van de olie. Fruit de ui ca. 3 min

gaar. Meng ze met 4el olijfolie, het citroensap en de

r

olijven. L

F

Kook de

600 mlwater, |

m

D

j

L

broccoliin

min. beetgaar.

15 min

r

I

EL

verdien

Di de erwten. |

Breng

3

L

y

op smaak. D

m

loem

es

o

m

en Best ze met ee rest van de lié. Gti in Ms min. rondom

inca. 5 min. tandem: 4 Voeg de Ba toe aan de Ses

de Saucizeni in plakjes, verdeel Verde

n.Roer

salade en bestrooi met basilicum

slot de slagroom door en haal van het vuur.

ELT

ing

1

SCH

je

voedingswaarde p.p. 710 kcal, vet 42 g,

voedingswaarden p.p. 3/3 kcal, vet 23 g,

pe.

be

waarvan verzadigd 12 g, koolhydraten

waarvan verzadigd 11 g, koolhydraten 21 g,

an

46 g, waarvan suikers 4 g, vezels 12 g,

waarvan suikers 9 g, vezels 5 g, eiwit 18 g

®

eiwit 319, zout 2,19, groente 200g

a

zout3g,groente25g