Jumbo - Folder van 17.05.2021 tot 26.06.2021 - Pagina 126

Hier is pagina 126 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 17.05.2021 tot 26.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Frambozen-banaansorbetijs
laque van ravioli
nagerecht
Omi
6
+ 2 uur wachten) - 4 pers
min. (+35 min
1
L
€
L
td
°b
150
2 schalen
I
E
ix
350 al
9)
4
L
(450
+1
Turkse yoghurt (emmer à 1 kg) &ziplockzakje
1
L
(620
\
|
|
L
I
L
L
1
&
d
ä
mozzarella +1 bakje ricotta (250 g) & ovenschaal
(
20x30 cm)
Laat in minimaal 2 uur bevriezen in de vriezer. 2 Doe de
1\
tot 175°C.D
A
36
p
uur ontdooien
beker en pureer met een Staten Ga niet langer door
fj
p
50g
Serveer direct
Il
3 Leger
IL
een
IL
laag ravioli op. L
erdeel
voedingswaarden p.p. 122 kcal, vet 4 g, waarvan verzadigd
2 g, koolhydraten 17 g, waarvan suikers 14 g, vezels 3 g, eiwit
tomatensau
M
3g, zout 01g
de mozzarella. Bak de lasagne 35 min. in de
Tip: je kunt dit ijs ook maken met een doosje
voorverwarmde oven
Jh
kersen uit de diepvri
de
voedingswaarden p.p. 621 kcal, vet 29 g,
a
waarvan verzadigd 14 g, koolhydraten 61 g,
waarvan suikers 17 g, vezels 6 g, eiwit 26 g
\
zout 4,49, groente 113 g
Mediterrane aardappelsalade
Tomatensoep met vegaballetjes
hoofdgerecht - 25 min
€
+ afkoelen) - 4 pers
hoofdgerecht - 25 min. - 4
1zak Jumbo krieltjes in de schil (500 g)+1citroen+5el
1schaal AUS Lekker Ar vegetarisch vers gehakt
(30
(300
(70
3
1
L
350 g)+
(140 g) +1 zak broccoliroosjes (350 g, koeling) +1 pak
vg
F
J
(ca. 400 g) + % bakje basilicum (à 20 g) & grillpan
tijm +1el bloem +3 el slagroom
L
|
|
|
L
F
P
ä
+
+
Ha
lveer
15 min.
1 Snipper de ui. Verhit de helft van de olie. Fruit de ui ca. 3 min
gaar. Meng ze met 4el olijfolie, het citroensap en de
r
olijven. L
F
Kook de
600 mlwater, |
m
D
j
L
broccoliin
min. beetgaar.
15 min
r
I
EL
verdien
Di de erwten. |
Breng
3
L
y
op smaak. D
m
loem
es
o
m
en Best ze met ee rest van de lié. Gti in Ms min. rondom
inca. 5 min. tandem: 4 Voeg de Ba toe aan de Ses
de Saucizeni in plakjes, verdeel Verde
n.Roer
salade en bestrooi met basilicum
slot de slagroom door en haal van het vuur.
ELT
ing
1
SCH
je
voedingswaarde p.p. 710 kcal, vet 42 g,
voedingswaarden p.p. 3/3 kcal, vet 23 g,
pe.
be
waarvan verzadigd 12 g, koolhydraten
waarvan verzadigd 11 g, koolhydraten 21 g,
an
46 g, waarvan suikers 4 g, vezels 12 g,
waarvan suikers 9 g, vezels 5 g, eiwit 18 g
®
eiwit 319, zout 2,19, groente 200g
a
zout3g,groente25g