Jumbo - Folder van 17.05.2021 tot 26.06.2021 - Pagina 128

Hier is pagina 128 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 17.05.2021 tot 26.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
é
Pizza met cherrytomaat & truffelmayonaise
Springrolls met kip
lunchgerecht « 10 min. (+ 12 min. oventijd) - 4 pers
lunchgerecht + 30 min. - 4 pers
2 stuks J
il
150
295
200
3elKohTt
p
n
El
kokosmelk +1 schaal schare (320 di +50 ml
zoete chilisaus + 1 kom
+1 bakje koriander (15 g) +
(235
bl
20
(235 g)
gp
9)
ru
la
k
fl
fl
kpers
M
|
IL
A
rtot
0-250 °C. Bekl
y
,
10 min
kook. Zet het vuur laag,
Halveer
knoflook
ä
h
|
y
L
m
boven uit Meng mek de! Kruigenis en de olie, = scheur de
Laat afkoelen
36
y
|
L
24cm
koriander grof.4 Meng der
est van vo currypaste m met de kip
51
ï
Il
\
de pi:
6 Plaats de
g. Verdeel kip komkommer
het midden
10-12 min
koriander en
ortel over
uw de
knapperig. 7
ijkanten over
Il
Ad
uit de o
met kokos-chilisaus
de pizza's en strooi er de rucola over.
voedingswaarden p.p. 521 kcal, vet 19 g,
End
voedingswaarden p.p. 388 kcal, vet 24 g,
waarvan verzadigd 7 g, koolhydraten 65 g,
waarvan verzadigd 14 g, koolhydraten 28 g,
er
waarvan suikers 9 g, vezels 3 g, eiwit 219,
waarvan suikers 12 g, vezels 2 g, eiwit 14 g,
zout 3,6g, groente 43 g
zout 1,3 g, groente 138 g
£oete
+6,
Frisse citroenmuffins met olijfolie
gebak - 20 min. (+ 20 min. oventijd +1 uur afkoelen
)
8 stuks
ht
(+20 min
d)
M
|
€
1
atl
LV.
ft
IbloL
PF
(à 400 9)
En gsuiker+150g bloem +1 | zakje gist (7 9) +1citroen +
40
9)
F
2 el
+
lijfol
d
1
L
& mi
r
Jumbo
8 Haperen muffinvormpjes + muffinvorm met 12 holtes
da (200 g)+50g wälssten +12 ESEURIGE +1limoen + 4el
mayonaise & bakpa
1V,
a
tot 180 °C. KI
el
p
N
de suiker en olijfolie met de mixer in ca. 4 min. diken
zi
tot Boe Bekl
el
|
L
F
ea Mengd
|
|
13B
h
|
Hi M
y
If:
de mix voor vega zoete sus Vérdéël Verde bakplaat,
2 Bak 20 min. inde oven
door het beslag. 4 Zet de vormpjes in de muffinvorm en
verdeel er het beslag over. B Laat in 15-20 min
ile a grpeald, verwijder rep en schep het res
F
L
|
L
y
I
€
j
r
j
gaar worden in de oven. Laat 1 uur afkoelen
d
A
M
y
avocado,
fot
r
eng de roomkaas met de rest v.
R
=
D
y
|
citroenrasp en de poedersuiker en verdeel
blokje:
over de muffins
eng het sap met de mayonaise. Serveer als
dressing bij de salade
Que
voedingswaarden per stuk 317 kcal, vet 19 g,
waarvan verzadigd 5 g, koolhydraten 30 g,
voedingswaarden p.p. 673 kcal, vet 43 g, waarvan
waarvan suikers 16 g, vezels 1 g, eiwit 6 g,
verzadigd 12 g, koolhydraten 52 g, waarvan suikers
bd
zout 0,2g
18 g, vezels 9 g, eiwit 15 g, zout 1,5 g, groente 300 g