Jumbo - Folder van 17.05.2021 tot 26.06.2021 - Pagina 41

Hier is pagina 41 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 17.05.2021 tot 26.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ET
5
borrelhap
)
je + 30 min. (+ 1 uur afkoelen)
+10 stuks
nn
250 g sushirijst
5 ml rijstazi
(flesje à
n voor sushi
%tlzout
kom
er
1 pakje houtgerookte
Noorse zalm (ca. 150 g)
se mayonaise
(Kewpie, fles à
4
1 pakje norisnack (10 g)
ij
f
& vershoudfolie
Pa
1Kook de rijst volgens de
aanwijzingen op de verpakking.
zi
Verwarm de rijstazijn met het
zout en meng door de sushi. Laat 1 uur
M:
afkoelen. 2 Knip van de vershoudfolie
een stuk van 30 bij 30 cm. 3 Maak met
N
er
à
een dunschiller linten van de zijkanten
e zaadlijsten
”
gebruik je niet. 4 Snijd de linten en de
zalm in stukjes van ca. 10 bij 10 cm. 5 Leg
in het mid
n van de vershoudfolie een
paar stukjes komkommer, zalm en een
SE
velletje nori. Verdeel er ca. 50 g rijst over
(1/10 deel van de gekookte rijst) en spuit
we
een dotje mayo in het midden. 6 Vouw
de punten van de folie samen, draai rond
>
+
a LA
en trek rondom de rijst strak, zodat er
een bolletje ontstaat. 7 Herhaal met de
Ki
$
rest van de zalm, komkommer, nori, rijst
en mayo.
de
ni
voedingswaarde per stuk 171 kcal, vet
7 g, waarvan verzadigd 19, koolhydraten
22 g, waarvan suikers 2 g, vezels Og,
eiwit 5 g, zout 0,8 g, groente 18 g
@ Biologische sauvignon
Gn
(ale el
blanc uit Nieuw-Zeeland.
>
Heerlijk als aperitiefwijn of bij
|.
een fris Sales BIEN se
zer
[|
el:
asperges of sushi.
Scan de QR-code
Villa Maria sauvignon blanc
——-
voor het recept.
750 ml 9,49
JUB D
41