Jumbo - Folder van 17.05.2021 tot 26.06.2021 - Pagina 86




Hier is pagina 86 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 17.05.2021 tot 26.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

an

SP

=

FH

>

4

+

g

A

Ls À

=

Le

zl

ÿ

55

ya

ok

PP.

%

416

Ep —

LL

Er

Tagliatelle met

EG

(5

I

hoofdgerecht

»

N

20 min. + 4 pers

# '

u)

2 uien

|

2el olijfolie

4

1schaal groene

b

IL

aspergetips (100 g)

1zaktuinb

er

IM

(450 g, diepvries)

1 bakje dille (15 9)

1cit

1

JL.

1beker slagroom (250 ml

Eh),

1zak verse es (5009)

N

+

1 pakje houtger:

Noorse zalm 168 ei

voedingswaarden p.p. 748 kcal, vet34g

waarvan verzadigd 16 9, koolhydraten 77 g

waarvan suikers 5 g, vezels 13 g, eiwit 27 g

zout 1g, groente 188

Er

r

\

aan de kook

y

dillet,

B

L

Snipper de uien

7

L

laag. 3 Kook

"

m

beetgaar. Snijd de

FA

en fruit de ui. Halveer

|

|

Dil

2 Pluk

n paar takjes dille ter

Scan de QR-code

rest fijn.

BR

y

de

hilb

À

+

rd, serveer met een partje citroen en garneer met

receptvideo.

1 helft uit boven de groenten. Schenker de slagroom

de achtergehouden dille.

86 JUMBO