Jumbo - Folder van 17.05.2021 tot 26.06.2021 - Pagina 86

Hier is pagina 86 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 17.05.2021 tot 26.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
an
SP
=
FH
>
4
+
g
A
Ls À
=
Le
zl
ÿ
55
ya
ok
PP.
%
416
Ep —
LL
Er
Tagliatelle met
EG
(5
I
hoofdgerecht
»
N
20 min. + 4 pers
# '
u)
2 uien
|
2el olijfolie
4
1schaal groene
b
IL
aspergetips (100 g)
1zaktuinb
er
IM
(450 g, diepvries)
1 bakje dille (15 9)
1cit
1
JL.
1beker slagroom (250 ml
Eh),
1zak verse es (5009)
N
+
1 pakje houtger:
Noorse zalm 168 ei
voedingswaarden p.p. 748 kcal, vet34g
waarvan verzadigd 16 9, koolhydraten 77 g
waarvan suikers 5 g, vezels 13 g, eiwit 27 g
zout 1g, groente 188
Er
r
\
aan de kook
y
dillet,
B
L
Snipper de uien
7
L
laag. 3 Kook
"
m
beetgaar. Snijd de
FA
en fruit de ui. Halveer
|
|
Dil
2 Pluk
n paar takjes dille ter
Scan de QR-code
rest fijn.
BR
y
de
hilb
À
+
rd, serveer met een partje citroen en garneer met
receptvideo.
1 helft uit boven de groenten. Schenker de slagroom
de achtergehouden dille.
86 JUMBO