Poiesz - Folder van 14.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 14.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
hen
FE
%
er
N
sn
ken
P
|
==
&
=
ad
ER
LS
5
F
=
49
yi
A
Br
WE:
GL
rh,
2
e-
En
A
#
has
x
en
bo
|
N
u
À
len:
7
Pr
ES
=>
SE
5
a Br
ih
He
Ki
34
E
8
be 77
CS
Re
m.
Li Cu
ei
a
I
tra lekker met toevoeging van gegrilde
cherrytomaten.
ERR TEEN)
RS
0}
urvaste schaal, op smaak gebracht
met zeezout, peper en olijfolie, op het
barb:
. Bestrooi met ge
ITR
Ingrediënten voor 4 personen:
=
Grillmethode runder ribeye: Directe hoge warmte van 250 °C (zie pag. 25), Voorbereiding: 15 minuten,
Op de barbecue:
Grilltijd: 3-5 minuten, Hasselback aardappelen: Voorbereiding: 15 minuten, Grilltijd: 30-40 minuten
* Bereid de barbecue voor om te gebruiken voor
de 50/50 methode (direct/indirect) rond de 225 °C.
u stuks runder ribeye
5 takes peterselie
Olijtolie
5 takjes verse basilicum
« Plaats de schaal op de rand van de BBQ en grill
1 bakje à 250 gram Noordertrots cherrytomaten
Geraspte schil van een haive citroen
Re
‘2 middelgrote aardappelen
de aardappelen tot de buitenkant krokant is
Peper en zout
en de binnenkant gaar (30-40 minuten).
Tim
1 pakje à 250 gram roomboter
1 teen knoflook,
Grillen van de runder ribeye:
« Laat het vlees op kamertemperatuur komen
Kruidenboter:
Hasselback aardappelen:
(us minuten op het aanrecht laten staan).
I
+ Klop de boter los met een mixer.
In de keuken:
+ Verhit de BBQ door op een temperatuur van 250 °C.
« Draai in een keukenblender de geplukte
+ Snij de aardappelen in dunne plakjes in, maar
+ Stel de kerntemperatuurmeter in op 47 °C in het
midden van het vlees.
Wi
À
peterselie, verse knoflook, tijm, basilicum
niet geheel door. Door ze in een grote eetlepel te
=
fijn en voeg bij de boter.
leggen en daarna te snijden kunt u de aardappel
* Smeer een beetje olijfolie op het vlees en leg het
«Roer alles door elkaar en breng op smaak
niet doorsnijden en ontstaan er mooie plakjes.
met de geoliede kant, diagonaal op de grill,
met de citroenschil, peper en zout.
* Kook de aardappelen met schil in 8 minuten
* Begint het vlees aan de zijkant uit te drogen? laat
«Leg op de werkbank een stuk aluminiumfolie en
voor 1/3 gaar.
het los van de grill? Dan kunt u het een kwartslag
ERN
leg daarop een stuk plastic folie. Schep de
+ Plaats de aardappelen vervolgens in een
draaien (niet omdraaien).
kruidenboter in het midden op de folie, vouw
vuurvaste schaal en besprenkel met olijfolie.
* Wordt het vlees dof aan de bovenkant? Draai het
de folie over de boter en maak er een rol van.
Voeg naar smaak zout en peper toe.
dan om en laat in totaal 3-5 minuten grillen en
=
—
Leg in de koeling om op te stijven.
minimaal 5-10 minuten rusten. Houd de
kemtemperatuur in de gaten!
a
Dn
is
TE TN