Poiesz - Folder van 14.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 14.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

hen

FE

%

er

N

sn

ken

P

|

==

&

=

ad

ER

LS

5

F

=

49

yi

A

Br

WE:

GL

rh,

2

e-

En

A

#

has

x

en

bo

|

N

u

À

len:

7

Pr

ES

=>

SE

5

a Br

ih

He

Ki

34

E

8

be 77

CS

Re

m.

Li Cu

ei

a

I

tra lekker met toevoeging van gegrilde

cherrytomaten.

ERR TEEN)

RS

0}

urvaste schaal, op smaak gebracht

met zeezout, peper en olijfolie, op het

barb:

. Bestrooi met ge

ITR

Ingrediënten voor 4 personen:

=

Grillmethode runder ribeye: Directe hoge warmte van 250 °C (zie pag. 25), Voorbereiding: 15 minuten,

Op de barbecue:

Grilltijd: 3-5 minuten, Hasselback aardappelen: Voorbereiding: 15 minuten, Grilltijd: 30-40 minuten

* Bereid de barbecue voor om te gebruiken voor

de 50/50 methode (direct/indirect) rond de 225 °C.

u stuks runder ribeye

5 takes peterselie

Olijtolie

5 takjes verse basilicum

« Plaats de schaal op de rand van de BBQ en grill

1 bakje à 250 gram Noordertrots cherrytomaten

Geraspte schil van een haive citroen

Re

‘2 middelgrote aardappelen

de aardappelen tot de buitenkant krokant is

Peper en zout

en de binnenkant gaar (30-40 minuten).

Tim

1 pakje à 250 gram roomboter

1 teen knoflook,

Grillen van de runder ribeye:

« Laat het vlees op kamertemperatuur komen

Kruidenboter:

Hasselback aardappelen:

(us minuten op het aanrecht laten staan).

I

+ Klop de boter los met een mixer.

In de keuken:

+ Verhit de BBQ door op een temperatuur van 250 °C.

« Draai in een keukenblender de geplukte

+ Snij de aardappelen in dunne plakjes in, maar

+ Stel de kerntemperatuurmeter in op 47 °C in het

midden van het vlees.

Wi

À

peterselie, verse knoflook, tijm, basilicum

niet geheel door. Door ze in een grote eetlepel te

=

fijn en voeg bij de boter.

leggen en daarna te snijden kunt u de aardappel

* Smeer een beetje olijfolie op het vlees en leg het

«Roer alles door elkaar en breng op smaak

niet doorsnijden en ontstaan er mooie plakjes.

met de geoliede kant, diagonaal op de grill,

met de citroenschil, peper en zout.

* Kook de aardappelen met schil in 8 minuten

* Begint het vlees aan de zijkant uit te drogen? laat

«Leg op de werkbank een stuk aluminiumfolie en

voor 1/3 gaar.

het los van de grill? Dan kunt u het een kwartslag

ERN

leg daarop een stuk plastic folie. Schep de

+ Plaats de aardappelen vervolgens in een

draaien (niet omdraaien).

kruidenboter in het midden op de folie, vouw

vuurvaste schaal en besprenkel met olijfolie.

* Wordt het vlees dof aan de bovenkant? Draai het

de folie over de boter en maak er een rol van.

Voeg naar smaak zout en peper toe.

dan om en laat in totaal 3-5 minuten grillen en

=



Leg in de koeling om op te stijven.

minimaal 5-10 minuten rusten. Houd de

kemtemperatuur in de gaten!

a

Dn

is

TE TN