Poiesz - Folder van 14.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 14.09.2021 tot 31.10.2021.

Hier is pagina 21 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 14.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Poiesz - Folder van 14.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 21
Voorbereiding: 15 minuten dh Marinadetij : 1 vur arın; BBQ tijd: 10 minuten 4 stukken verse zalm met huid. Reepjes van een sinaasappelschil Werkwij 50 mi gin 200 ml rade bietensap * Leg de zalm met de huid naar Zeezout 2 theelepels kristalsuiker beneden in een schaal. Giet de marinade over de zalm en zorg 200 gram gemengde kropslamix ervoor dat alle zalm in contact Dillesaus: 2 gram crême fraiche komt met het sap. + Marineer 1 uur in de koelkast. zeetlepels mayonaise à Sap van Y limoen 5 de Spoel daarna af en dep zorgvuldig verse dilietakjes LL” + droog met keukenpapier. Peper en zout he at, * Snij dunne reepjes sinaas- Er Er À appelschil voor garnering. Sea ied = Dillesaus: + Snij de dille fijn maar houd een vB AL paar takjes apart voor garnering. * Meng alle ingrediënten voor de * Wel ondertussen de houtsnippers 10 minuten in koud water en laat PS saus. Proef en brengop smaak met peper en zout. uitlekken. Leg hier 2 à 3 handjes Pd van op de kolen. in Het roken: + Plaats de zalm met huid naar + Vul de brikettenstarter voor % en beneden op het midden van het steek aan (gebruik geen houtskool). BBQ-rooster. Leg het rooster A + Zet de briketten BBQ op een veilige vervolgens op de BBQ. D plaats op het onderrooster in de + Zet de deksel op de BBQ en laat BBQ. Het duurt ongeveer 10-12 de zalm gedurende 10 à 2 min minuten voordat de briketten roken. De temperatuur zal roodgloeiend zijn en de vlammen oplopen tot 70 à 80 °C. Gebruikt uit de starter komen. u een kerntemperatuurmeter? + Leg aan beide zijden van de BBQ Voor perfecte zalm is de een brikettenbasket en plaats een kerntemperatuur 52 - 55 °C. schaal met water in het midden. 5 Ie Verdeel de hete briketten over Gerecht afmaken: De * 2 brikettenbaskets. * Haal na het roken de zalm uit de + Zet alle ventilatieroosters van de BBQ verwijder de huid. UT Noordertrots Chardonnay Noorderster BBQ onder en boven geheel open. * Serveer de zalm lauwwarm met De BBQ moet 100 °C zijn voor u de saus. Garneer de sla met dille Lekker bij vis en salade. u | de kunt roken. en reepjes sinaasappelschil. POIESZ Zomer magazine a
Poiesz - Folder van 14.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 21