Poiesz - Folder van 14.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 47


Hier is pagina 47 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 14.09.2021 tot 31.10.2021.



Poiesz Folder 14.09.2021

Hier is pagina 47 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 14.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Poiesz - Folder van 14.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 47

VOORGEGAARD IN TRADITIONELE ZOMERSE SPARERIBS EN MAÏSKOL VEN VAN DE BBQ HETE LUCHTOVENS VOOR DE PERFECTE + 2 Poiesz spareribs ketjap of piri pir + 1/2 watermeloen in blokjes au + 2 maïskolven «150 g feta verkruimeld G OP DE BBQ LEKKER ZOMER Steek de barbecue aan. Neem de spareribs uit de verpakking en, RECEPT wikkel ze in aluminiumfolie. Leg ze 20 min. op de barbecue (of in een _k > LT voorverwarmde oven op 180 °C). Kook ondertusen de maïskolven 5 minuten voor in ruim kokend water. Re En el Haal de spareribs uit de folie en leg ze 10 minuten rechtstreeks op \® het rooster van de barbecue (of A 4 oven) zodat er een mooi korstje op komt. Keer af en toe. Grill vervolgens ook de maïskolven en watermeloen. re 5 Snij de spareribs los en bestrooi Serveer met de maiskolven en met de feta en blokjes watermeloen. gps À re geniet van de zomerse maaltijd! FOESZ EL! sore Ketjap en Piri Piri A " .„ Makkelijk ıcaans Gen! n de Mexicaanse keuken gaat wel heel makkelijk LA met de producten van Banderos. =» 5 Biba Ename Tous M BANDE ROS wor BANDE a LE BANDEROS ae rs BANDEROS > & pt der, a POIESZ Zomer magazine 47

Poiesz - Folder van 14.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 47