Poiesz - Folder van 14.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 47




Hier is pagina 47 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 14.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VOORGEGAARD IN TRADITIONELE

ZOMERSE SPARERIBS EN

MAÏSKOL VEN VAN DE BBQ

HETE LUCHTOVENS VOOR DE PERFECTE

+ 2 Poiesz spareribs ketjap of piri pir

+ 1/2 watermeloen in blokjes

au

+ 2 maïskolven

«150 g feta verkruimeld

G OP DE BBQ

LEKKER

ZOMER

Steek de barbecue aan. Neem

de spareribs uit de verpakking en,

RECEPT

wikkel ze in aluminiumfolie. Leg ze

20 min. op de barbecue (of in een

_k

>

LT

voorverwarmde oven op 180 °C).

Kook ondertusen de maïskolven 5

minuten voor in ruim kokend water.

Re

En

el

Haal de spareribs uit de folie en

leg ze 10 minuten rechtstreeks op



het rooster van de barbecue (of

A

4

oven) zodat er een mooi korstje op

komt. Keer af en toe. Grill vervolgens

ook de maïskolven en watermeloen.

re

5

Snij de spareribs los en bestrooi

Serveer met de maiskolven en

met de feta en blokjes watermeloen.

gps À

re

geniet van de zomerse maaltijd!

FOESZ EL!

sore Ketjap en Piri Piri

A

"

.„ Makkelijk

ıcaans

Gen!

n de Mexicaanse keuken gaat wel heel makkelijk

LA

met de producten van Banderos.



5

Biba

Ename

Tous

M

BANDE

ROS

wor

BANDE

a

LE

BANDEROS

ae

rs

BANDEROS

>

&

pt

der,

a

POIESZ Zomer magazine 47