Poiesz - Folder van 14.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 47
Hier is pagina 47 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 14.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VOORGEGAARD IN TRADITIONELE
ZOMERSE SPARERIBS EN
MAÏSKOL VEN VAN DE BBQ
HETE LUCHTOVENS VOOR DE PERFECTE
+ 2 Poiesz spareribs ketjap of piri pir
+ 1/2 watermeloen in blokjes
au
+ 2 maïskolven
«150 g feta verkruimeld
G OP DE BBQ
LEKKER
ZOMER
Steek de barbecue aan. Neem
de spareribs uit de verpakking en,
RECEPT
wikkel ze in aluminiumfolie. Leg ze
20 min. op de barbecue (of in een
_k
>
LT
voorverwarmde oven op 180 °C).
Kook ondertusen de maïskolven 5
minuten voor in ruim kokend water.
Re
En
el
Haal de spareribs uit de folie en
leg ze 10 minuten rechtstreeks op
\®
het rooster van de barbecue (of
A
4
oven) zodat er een mooi korstje op
komt. Keer af en toe. Grill vervolgens
ook de maïskolven en watermeloen.
re
5
Snij de spareribs los en bestrooi
Serveer met de maiskolven en
met de feta en blokjes watermeloen.
gps À
re
geniet van de zomerse maaltijd!
FOESZ EL!
sore Ketjap en Piri Piri
A
"
.„ Makkelijk
ıcaans
Gen!
n de Mexicaanse keuken gaat wel heel makkelijk
LA
met de producten van Banderos.
=»
5
Biba
Ename
Tous
M
BANDE
ROS
wor
BANDE
a
LE
BANDEROS
ae
rs
BANDEROS
>
&
pt
der,
a
POIESZ Zomer magazine 47