Poiesz - Folder van 14.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 14.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

_

&

À

III

a

F4

2

À

=

7

RE

a

%

=

SS

4”

#



+

ra

Î

IS

Tape:

LT

NÉE he

Je

a

»

ut

ei

4

a

à

2%

A

ü

u

os À

th

D

Jk

De

L

€ x

kel

F1

A

Voorbereidingstijd: 15 minuten, Grilltijd: 8-12 minuten,

Temperaturen BBQ: 175 -180 °C, Grillmethode: Directe methode (zie pag. 25)

Werkwijze:

Le

+ Bereid de BBQ voor op directe hitte. Briketten in

verwijder de zaden en snij in grove stukken.

de starter en de houtskool nog apart houden.

Houd de groenten apart.

BBQ temperatuur 175 -180 °C.

* Kook de gele rijst volgens de aanwijzingen op

«Snij de courgette en de aubergine in de lengte

de verpakking.

doormidden. Halveer de paprika's en verwijder

« Verhit olijfolie in de wok, zweet de knoflook en

de zaadlijsten. Pel en halveer de rode ui.

de rode peper aan zonder te kleuren en voeg de

«Verwijder het loof van de bospeen, schraap de

currypasta toe. Bak kort aan en blus af met

wortelen schoon en laat heel.

kokosmelk.

«Vul de BBQ met hete briketten uit de starter en

+ Laat alles 5 minuten zachtjes doorkoken en voeg

leg als laatste de brokken houtskool op de

daarna de gesneden groenten, cashewnoten en

ne,

briketten. Sluit de deksel en breng de BBQ naar

koriander toe.

175 -180 °C. Besmeer de groenten licht met olie

* Serveer de curry met de gele rijst.

u

en leg op het grillrooster. Sluit tijdens het grillen

de deksel maar draai de groenten regelmatig.

Ingrediënten voor 4 personen:

=

Let op: ze verbranden snel!

«Snij na het grillen de paprika's in reepjes,

1 courgette

1rodeui

1 rode peper zonder pitjes,

4 aubergines

1 zoete rode puntpaprika.

fijngesneden

halveer de halve uien tot kwarten en snij de

2 bospenen

Gele currypasta

u koriandertakjes

bospeen in schuine plakken.

1 gele paprika

4 enen knoflook,

75 gram cashewnoten.

+ Sni de courgette en aubergine in kwarten,

1 rode paprika

fijngesneden

Gele rijst

oere pap

250 mi kokosmelk

Pe

=

Pr +

==

e=

=

_

22

POIESZ Zomer magazine