Poiesz - Folder van 14.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 43

Hier is pagina 43 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 14.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
à
4
3
1
À
ae
=
M
Sr
Î
2
$
a
ZEER.
=
=
8
2
x
ip
: 2
=
Ne:
u
=
En,
1
le
Sr
ÎF
Ln
FN
1 pak à 1 liter Noordertrots volle yoghurt
10 minuten, invriezen: 8-10 uur
10 minuten, invriezen: 8-10 uur
3 Snickers repen
Yoghurt hang-op maken: 10 uur
3 eetlepels poedersuiker
1pak à1 liter Healthy people cranberrysap
of g'woon fruitwater
= leg een schone, met water uitgespoelde theedoek in een grote beslagkom
100 gram rode bessen
en schep de yoghurt in de theedoek. Houd een klein deel apart.
a
100 gram blauwe bessen
= Knoop de theedoek dicht en hang de yoghurt aan een kraan boven
100 gram aardbeien
de gootsteen. Laat de yoghurt 10-12 uur uitlekken.
100 gram frambozen
= Schep de uitgelekte yoghurt uit de doek in een kom, meng dit
met de yoghurt totdat de hangop romig en dik is.
= Snij de Snickersrepen fijn en meng dit met een spatel door de uitgelekte
= Verwijder het kroontje van de aardbeien en
yoghurt. Voeg de poedersuiker naar smaak toe.
halveer ze.
= Schep het mengsel in een beker of ijsvorm. Tik de vorm een paar keer op de tafel
= Vul de ijsvormpjes willekeurig met het fruit en
zodat de yoghurt op de bodem zit en er geen luchtbelletjes meer in de vorm zitten.
vul ze met cranberrysap/fruitwater.
Steek de ijsstokjes in de vormpjes en laat 8-10 uur invriezen.
= Deksel erop, stokjes erin en zet de ijsvormpjes
een nacht in de vriezer.
Dompel de ijsvorm 2-3 seconden in heet water en het ijsje floept er zo uit!
Bekijk de receptvideo op =
dE
POIESZ Lente magazine 43