Poiesz - Folder van 14.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 43




Hier is pagina 43 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 14.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

à

4

3

1

À

ae

=

M

Sr

Î

2

$

a

ZEER.

=

=

8

2

x

ip

: 2

=

Ne:

u

=

En,

1

le

Sr

ÎF

Ln

FN

1 pak à 1 liter Noordertrots volle yoghurt

10 minuten, invriezen: 8-10 uur

10 minuten, invriezen: 8-10 uur

3 Snickers repen

Yoghurt hang-op maken: 10 uur

3 eetlepels poedersuiker

1pak à1 liter Healthy people cranberrysap

of g'woon fruitwater

= leg een schone, met water uitgespoelde theedoek in een grote beslagkom

100 gram rode bessen

en schep de yoghurt in de theedoek. Houd een klein deel apart.

a

100 gram blauwe bessen

= Knoop de theedoek dicht en hang de yoghurt aan een kraan boven

100 gram aardbeien

de gootsteen. Laat de yoghurt 10-12 uur uitlekken.

100 gram frambozen

= Schep de uitgelekte yoghurt uit de doek in een kom, meng dit

met de yoghurt totdat de hangop romig en dik is.

= Snij de Snickersrepen fijn en meng dit met een spatel door de uitgelekte

= Verwijder het kroontje van de aardbeien en

yoghurt. Voeg de poedersuiker naar smaak toe.

halveer ze.

= Schep het mengsel in een beker of ijsvorm. Tik de vorm een paar keer op de tafel

= Vul de ijsvormpjes willekeurig met het fruit en

zodat de yoghurt op de bodem zit en er geen luchtbelletjes meer in de vorm zitten.

vul ze met cranberrysap/fruitwater.

Steek de ijsstokjes in de vormpjes en laat 8-10 uur invriezen.

= Deksel erop, stokjes erin en zet de ijsvormpjes

een nacht in de vriezer.

Dompel de ijsvorm 2-3 seconden in heet water en het ijsje floept er zo uit!

Bekijk de receptvideo op =

dE

POIESZ Lente magazine 43