Poiesz - Folder van 14.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 14.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SUPERMARKTEN

d

re

che _

Di

f

4.

LL

A

Fe

LE

er

.

ê

d

£

©

Er

7

de

ge

x

Lie

En

ee

ng

er

LS

Ingrediënten voor 4 personen:

Grillmethode: Directe hoge warmte van 200 - 230 °C (zie pag. 25)

GA

Voorbereiding: 18 - 20 minuten, Grilltijd: 15 minuten

4 vegetarische burgers

2 eetlepels mayonaise

4 hamburgerbroodjes

2 trostomaten

Paar blaadjes kropsla

3 takjes koriander fijngesneden

1 rode Spaanse peper,

ee

utip

K

or de avocadocräme:

zeer fijn gesneden

LE

ne

eyer

zeetiepeis gesnipperde ui

Sap van een '/; limoen

2 rijpe avocado’s zonder pit en sci

2 knoflooktenen

Riesling

F

Werkwijze:

u

5

Op de BBQ:

+ Halveer de avocado's en snij deze in kleine

+ Bereid de BBQ voor op directe hoge warmte.

=

blokjes op de snijplank. Prak de avocado's fijn.

* Gril de vegaburgers 8-10 minuten boven

+ Voeg ui, knoflook en rode peper toe aan de

directe hoge warmte met gesloten deksel.

geprakte avocado.

Eenmaal keren.

« Snij de tomaten in vieren en verwijder de

+ Gril tijdens de laatste minuten de broodjes.

zaadlijsten. Snij in reepjes en daarna in blokjes.

* Verdeel de avocadoaème en sla over de

* Voeg de mayonaise, tomaten en limoensap toe

vegaburgers. Serveer de vegaburgers

aan de avocado. Meng als laatste ook de

warm op de broodjes.

fijngesneden koriander erdoor.

À,

+ Houd de crème apart.

ee,



2

k

TK

pe

»

me