Poiesz - Folder van 14.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 23


Hier is pagina 23 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 14.09.2021 tot 31.10.2021.



Poiesz Folder 14.09.2021

Hier is pagina 23 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 14.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Poiesz - Folder van 14.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 23

SUPERMARKTEN d re che _ Di f 4. LL A Fe LE er . ê d £ © Er 7 de ge x Lie En ee ng er LS Ingrediënten voor 4 personen: Grillmethode: Directe hoge warmte van 200 - 230 °C (zie pag. 25) GA Voorbereiding: 18 - 20 minuten, Grilltijd: 15 minuten 4 vegetarische burgers 2 eetlepels mayonaise 4 hamburgerbroodjes 2 trostomaten Paar blaadjes kropsla 3 takjes koriander fijngesneden 1 rode Spaanse peper, ee utip K or de avocadocräme: zeer fijn gesneden LE ne eyer zeetiepeis gesnipperde ui Sap van een '/; limoen 2 rijpe avocado’s zonder pit en sci 2 knoflooktenen Riesling F Werkwijze: u 5 Op de BBQ: + Halveer de avocado's en snij deze in kleine + Bereid de BBQ voor op directe hoge warmte. = blokjes op de snijplank. Prak de avocado's fijn. * Gril de vegaburgers 8-10 minuten boven + Voeg ui, knoflook en rode peper toe aan de directe hoge warmte met gesloten deksel. geprakte avocado. Eenmaal keren. « Snij de tomaten in vieren en verwijder de + Gril tijdens de laatste minuten de broodjes. zaadlijsten. Snij in reepjes en daarna in blokjes. * Verdeel de avocadoaème en sla over de * Voeg de mayonaise, tomaten en limoensap toe vegaburgers. Serveer de vegaburgers aan de avocado. Meng als laatste ook de warm op de broodjes. fijngesneden koriander erdoor. À, + Houd de crème apart. ee, — 2 k TK pe » me

Poiesz - Folder van 14.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 23