Poiesz - Folder van 14.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 14.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
SUPERMARKTEN
d
re
che _
Di
f
4.
LL
A
Fe
LE
er
.
ê
d
£
©
Er
7
de
ge
x
Lie
En
ee
ng
er
LS
Ingrediënten voor 4 personen:
Grillmethode: Directe hoge warmte van 200 - 230 °C (zie pag. 25)
GA
Voorbereiding: 18 - 20 minuten, Grilltijd: 15 minuten
4 vegetarische burgers
2 eetlepels mayonaise
4 hamburgerbroodjes
2 trostomaten
Paar blaadjes kropsla
3 takjes koriander fijngesneden
1 rode Spaanse peper,
ee
utip
K
or de avocadocräme:
zeer fijn gesneden
LE
ne
eyer
zeetiepeis gesnipperde ui
Sap van een '/; limoen
2 rijpe avocado’s zonder pit en sci
2 knoflooktenen
Riesling
F
Werkwijze:
u
5
Op de BBQ:
+ Halveer de avocado's en snij deze in kleine
+ Bereid de BBQ voor op directe hoge warmte.
=
blokjes op de snijplank. Prak de avocado's fijn.
* Gril de vegaburgers 8-10 minuten boven
+ Voeg ui, knoflook en rode peper toe aan de
directe hoge warmte met gesloten deksel.
geprakte avocado.
Eenmaal keren.
« Snij de tomaten in vieren en verwijder de
+ Gril tijdens de laatste minuten de broodjes.
zaadlijsten. Snij in reepjes en daarna in blokjes.
* Verdeel de avocadoaème en sla over de
* Voeg de mayonaise, tomaten en limoensap toe
vegaburgers. Serveer de vegaburgers
aan de avocado. Meng als laatste ook de
warm op de broodjes.
fijngesneden koriander erdoor.
À,
+ Houd de crème apart.
ee,
—
2
k
TK
pe
»
me