Poiesz - Folder van 14.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 14.09.2021 tot 31.10.2021.

Hier is pagina 34 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 14.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Poiesz - Folder van 14.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 34
A _Á I 2} f = Dn à N 1 ha 14 rh Re ei FF Zomerse kipsalade in een weckpot £ Werkwijze: Bouw de salade als volgt * Verwarm 2 eetlepels vloeibaar op in 3 lagen: NN ge bakken en braden en bak de + Leg onder in de weckpot een laagje Kippenbouten in 8 minuten kropsla mix, daarop avocado en de ann 2 goudbruin. kip, 3-4 parten cherrytomaat, « Blus af met een scheutje water, daama de bieslook, een paar N doe de deksel op de pan en laat croutons en maïskorrels. Drup er nog 15 minuten doorgaren. Laat de nog een paar druppels dressing op. L kip daarna afkoelen. « Bedek dit met een laagje kropsla- = + Pluk het vlees van de afgekoelde mix en herhaal de ingrediënten. Kippenbouten. Drup er wat caesar + Gameer de salade met een 2 D rn dressing overheen en houd apart. gekookt ei en een stukje kip. LE + Kook de eieren 7 minuten in kokend water, pellen en apart Tip; De kip kunt u een (halve) dag EE houden. van te voren al braden en in de lé * Halveer de avocado’s, verwijder de jelkast bewaren. pit en schep het vruchtvlees uit de 9 vrucht. Snij de avocado’s in blokken, besprenkel met limoen bt Bereidingstijd: 15-20 minuten tj en peper en houd apart. Voor 4 personen: « Halveer de cherrytomaten (snij —, 2 kippenbouten zavoado's grotere exemplaren in vieren). z eetlepels bakken en braden Sap van een limoen Snij de bieslook in stukken van Tzak kropsla mix 2 eetiepels kruidencroutons Weetiepels ceasar dressing '2gekookte eieren dre 3 cm. 12 Noordertrots 2 eetiepels maïskorrels cherrytomaten Peper en zout il Kijk voor alle recepten op u Tr Verse bieslook sprieten ps upermarkten.nl/ } 5 recepten 34 _ PUUR POIESZ Lente magazine u
Poiesz - Folder van 14.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 34