Poiesz - Folder van 14.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 14.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
CE:
F
hd
A
Ti
N
5
2
LA
=
GRILL
Le
N
ñ]
Y
À)
BIJ
st
£
LS
ee
.
opt
fi
Meten = weien!
dige infor
mati
Koele,
Een kerntemperatuurmeter is een handige tool voor
de BBQ freak. Hiermee meet u de kerntemperatuur van
L-
het vlees (of vis!), waardoor u altijd de perfecte gaartijd
e gri
‘4
kunt vaststellen. Let op! Wanneer u het vlees minimaal
5-10 minuten laat rusten, gaart het minimaal nog 3-4 °C
en
door! Houd daar rekening mee en bli
jdens het grillen
de temperatuur checken. Wikkel het vlees nadat het van de
Sn,
re
grill komt dan ook niet in aluminiumfolie, dan gaart het te
snel door. Gebruik een schone doek en dek het daarmee af.
x
#
eo
Biefstuk grillen m
et
een perfecte gaarh
en
Gaarheid
Ri
eid?
ten
Kerntemp.
Rare (vuurrood van binnen)
45°C
u7-ug°C
ai
Medium rare (rood / ros& van binnen)
47°C
50-52 °C
L
=
=
=
Medium (rosé van binnen)
50°C
52-55 C
=
Medium well (grijs en gaar van binnen) 58°C
60-65 °C
=
x
Er
—
—
Pi
ji
=
Schoonmaak tips
ne
Den
1. Laat de BBQ na het grillen gedurende 15-20 minuten schoon
branden. Haal daarna de BBQ borstel over de grill en u heeft
een brandschone BBQ grill.
2. Schraap nooit rauwe vleesresten van de grill. Deze blijven
Te
LE
Kleven in de BBQ borstel.
3. Gebruik 2 vuilniszakken en schep er wat zeeppoeder met
2 kopjes lauw water in. Maak een sopje. Vervolgens plaatst
he
u het koude BBQ rooster in de vuilniszak. Dichtknopen en
een nachtje laten weken. De volgende dag hoeft het enkel
+
nog even afgenomen te worden met een sponsje.
N
pr
24 _ PUUR POIESZ Zomer magazine.
N
=
nn