Hoogvliet - Folder van 08.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.06.2020 tot 31.07.2020.

Hier is pagina 13 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.06.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 08.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 13
m Fe a ge 3 e An CA ve, D x K u Je Ci Fo US de fs n'y > — Broodje pulled = er #, à salmon Pos EE 2 met ingelegde venkel da & En à ee 4 personen / 30 minuten / lunch 7 Ingrediënten = 2d 1 venkelknol ® 1/2 ui © 4 eetlepels zonnebloemolie © 1 citroen #6 1 iheelepel sambal © 1 theelepel tijm © 1 theelepel komijnpoeder (djinten) @ 3 eetlepels barbecuesaus @ barbecuesaus (om te El serveren) ® 4 zalmfilets © 4 harde broodjes zoals: kaiserbroodje / Le) en # rozenbroodje / ciabatta mini / ruitbroodje naturel Bereiden À Verwarm de oven voor op 180°C. Schaaf de venkel en ui met een = 9 à mandoline of dunschiller in flinterdunne plakken. Besprenkel met F de olie, citroensap en een flinke snuf zout en laat minimaal 30 minuten afgedekt staan. Meng intussen de sambal met de tijm, komijn en barbecuesaus en wentel de zalm door dit mengsel. Leg de zalm in een ovenschaal en bak in de oven in circa 20 minuten gaar. Trek de gare zalm met 2 vorken los en sprenkel wat van het kookvocht vit de schaal over. Serveer de pulled salmon op een bolletje met de ingelegde venkel en wat extra barbecuesaus. 4 personen / 45 minuten / hoofdgerecht Ingrediënten Wittebroodsweken 500 gram half-om-half gehakt © 1 ui e 2 teentjes knoflook Niets lekkerder dan een heerlijke witte boterham © 2 eetlepels oregano e 2 theelepels komijnpoeder (djinten) op zijn tijd. Met roomboter en pure hagelslag © 1eie 2 eetlepels paneermeel © 2 eetlepels zonnebloemolie bijvoorbeeld. Maar welke neem je? © 1 rode vi © 1 rode paprika ® 3 tomaten ® 1/2 theelepel chilipoeder © l eetlepel mosterd © 2 theelepels rietsuiker © 2 theelepels worcestershiresaus ® 150 milliliter tomatenketchup @ 4 grote Maisbrood Vloerbrood Dit brood komt niet uit een plakken kaas © 4 zachte witte broodjes zoals: sesambollen of Ondanks de lichtgele kleur onze speciale hamburgerbroodjes staat maisbrood toch in dit broodblik, maar wordt op rijtje: het is wit tarwebrood de bodem van de oven Bereiden waaraan maïskorrels zijn gebakken. Meng het gehakt met de ui, 1 teentje knoflook, oregano, komijn, toegevoegd. ei en paneermeel en breng op smaak met zout en peper. Maak Tijgerwit er met vochtige handen 4 burgers van en zet deze afgedekt in Dit brood is dun ingesmeerd Knip de koelkast. Verhit de zonnebloemolie en fruit hierin de rode ui Hoe dit brood aan zijn met een papje van naam komt? Voordat het en de rest van de knoflook. Voeg de paprika, tomaten, chilipeper, rijstebloem. Omdat dit mosterd, suiker, worcestersaus, ketchup en een scheutje water toe de oven in gaat, knipt de geen gluten bevat, rekt het en laat circa 10 minuten pruttelen op een lage stand. Gril in een bakker het deeg aan de niet mee tijdens het rijzen. hete grillpan de burgers in 5-6 minuten goudbruin. Leg de burgers bovenkant letterlijk in. Zo Daardoor gaat het scheuren in de tomatensaus en laat nog circa 10 minuten sudderen, krijgt het zijn hartvorm. en krijg je die opvallende Leg de laatste minuut de plakken kaas op de burgers en laat Na de knip gaat de deksel print, die eigenlijk meer van smelten. Serveer de Sloppy Joe cheeseburger op de broodjes met op het broodblik. een luipaard heeft. extra saus erbij. zomer 2020 13 12-LEEN-02-20-brood.W.indd 13 19-05-20 14:24
Hoogvliet - Folder van 08.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 13