Hoogvliet - Folder van 08.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.06.2020 tot 31.07.2020.

Hier is pagina 33 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.06.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 08.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 33
Trendkijken Kauwt en smaakt als vlees Als vleesliefhebber hoef je niks te missen als je een dag geen vlees Ei eet. En je partner hoeft het niet eens door te hebben als jij voor je gezin besluit dat het een goed idee is! The Blue Butcher is een vleesalternatief dat qua smaak, uiterlijk en textuur bijna niet van echt vlees te onderscheiden is. 3 Een duurzaam, gezond en vooral > lekker alternatief, voor wie eens CS NU u een keer iets anders wil dan vlees. =» Er > Mooi alternatief Steeds meer mensen geven aan The Blue Butcher is zo'n vegetarisch merk dat nu ook haar blauwe bakjes flexitarisch te eten: 55% van de met verschillende vleessoorten Nederlanders eet drie dagen per — waarin geen vlees zit — aan Hoogvliet week of vaker geen vlees bij de levert. Stel je voor dat je een heerlijke warme maaltijd of tussendoor. Amerikaanse burger kunt eten, een Ze kiezen voor alternatieven als vis, Zit wat in? Italiaanse spaghetti Bolognese, een ei, champignons of peulvruchten. traditionele Mexicaanse chili of een Daarnaast blijken duurzame en Het ‘No meat today’ assortiment staat typische Oostenrijkse schnitzel. Die gezonde voedselkeuzes vaak er voor dat eten puur, eerlijk én precies smaakt zoals jij hern graag samen te gaan. duurzaarn moet zijn. Gemaakt met wil hebben, maar dan zonder dat er de beste plantaardige ingrediënten vlees in zit! zoals soja en tarwe. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat het eindproduct de juiste textuur, structuur en bite krijgt. Zo'n 40% van de huishoudens koopt Ook is de soja RTRS gecertificeerd, weleens vleesvervangers en dat aantal wat inhoudt dat er geen natuurgebieden gaat alleen maar toenemen volgens worden aangetast en er meer zorg aan de onderzoeksinstituut GÉK. De opmars | bodem, biodiversiteit en mensenrechten is vooral te danken aan vrouwen en wordt besteed. The Blue Butcher alleenstaande jongeren. producten zien er uit als vlees én smaken als vlees, maar zijn 100% plantaardig! Het percentage mensen dat (vrijwel) nooit vlees eet is minder dan 5%, bij 17 miljoen Nederlanders komt dat neer op 850.000 mensen. Dit aantal Paprika sjalot kilkkererwtenpuree is gebaseerd op onderzoeken van met vegaschnitzels en tortillachips onder andere het RIVM, het Landbouw Economisch Instituut, Natuur en Milieu, het Voedingscentrum en Milieu Centraal 400 gram kikkererwten (blik) Verwarm de kikkererwten Het aantal is stijgende. e 2 rode paprika’s (in stukken, zonder te koken en giet ze af. zonder zaadjes) Pureer de kikkererwten met e 1gele paprika (in stukken, zonder de paprika's, sjalotjes, komijn, zaadjes) chilipoeder, koriander en 2 3 sjalotjes Cin stukken) eetlepels olijfolie. Verhit de rest 1 theelepel komijnpoeder (djinten) van de olijfolie en bak hierin : 1theelepel chilipoeder de schnitzels in 3-4 minuten e 1eetlepel koriander (gehakt) per kant goudbruin en gaar. LN SE © 4 eetlepels olijfolie Serveer de groentepuree met @ 4 vegetarische schnitzels Ze de schnitzels, een partje € © 1 limoen (in partjes) limoen, tortillachips en sla. © 125 gram tortillachips © 1/2 krop ijsbergsla (in smalle reepjes) LEEN zorner 2020 33 32-LEEN-02-20-Trendkiken.W.indd 33 19-05-20 15:10
Hoogvliet - Folder van 08.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 33