Hoogvliet - Folder van 08.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.06.2020 tot 31.07.2020.

Hier is pagina 24 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.06.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 08.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 24
en dr ih N T EN sy FE à NL (A, © ze >> LS IN À A 2 eh À UN Pe \ La = 4 ai ZONDER 1 A De GEDOE | NT Nt 7, ® ki d à Ce ONE % EM AS ? Rx % ei 5 ren, x Su ae 4, ED Bw x el: HALF ® VOLKOREN Al es VER Rue pl, Ei A ee HA e ® = n° Bi: pende en x Bar aa pit Gs Ge Ie Up = INGREDIENTEN + 5 eetlepels olie + 1 teen knoflook, geperst + 1 eetlepel MET TOMATENSAUS verse rozemarijn, grof gehakt e 1 blik tomatenblokjes (400 ml) + 3 aubergines, in dikke plakken © 300 g Lassie Half volkoren EN KAPPERTJES Toverrijst « 2 eetlepels kappertjes + 80 g bruine amandelen BEREIDINGSTIJD: 25 MINUTEN © 4 PERSONEN grof gehakt « 50 g geschaafde Parmezaanse kaas * 1 zakje rucola BEREIDINGSWIJZE 1. Verwarm de oven voor op 240 °C. Verhit 2 eetlepels olie en fruit de knoflook en rozemarijn even aan. Voeg de tomatenblokjes toe en kook de saus op laag vuur 15 min.in. 2. Bestrooi de aubergines met zout en peper. Bestrijk beide kanten met olie. Leg de aubergine-tournedos op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ze in het midden van de oven in ca. 20 min. 3. Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op het pak. 4. Roer de kappertjes door de tomatensaus. Verdeel de rijst over 4 diepe borden. Schep de aubergine-tournedos erop en de tomatensaus erover. Bestrooi met de amandelen en Parmezaanse kaas en serveer met een toef rucola Bevat p.p.: 685 kcal, 18 g eiwit, 35 g vet waarvan 6 g verzadigd, 71 g koolhydraten en 9 g voedingsvezel ED = ALTIJD GOED 24-LEEN-02-20-ADV LASSIE indd 24 19-05-20 14:32
Hoogvliet - Folder van 08.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 24