Hoogvliet - Folder van 08.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.06.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

en

dr

ih

N T

EN

sy

FE

à

NL

(A, ©

ze

>>

LS

IN

À

A

2

eh

À

UN

Pe

\

La

=

4

ai

ZONDER

1

A De

GEDOE

|

NT

Nt

7,

®

ki

d

à

Ce

ONE

%

EM

AS

?

Rx

%

ei

5

ren,

x

Su

ae

4,

ED

Bw

x

el:

HALF

®

VOLKOREN

Al

es

VER Rue

pl,

Ei

A

ee

HA

e

®

=



Bi:

pende

en

x

Bar

aa

pit

Gs

Ge

Ie

Up

=

INGREDIENTEN

+ 5 eetlepels olie + 1 teen knoflook, geperst + 1 eetlepel

MET TOMATENSAUS

verse rozemarijn, grof gehakt e 1 blik tomatenblokjes (400 ml)

+ 3 aubergines, in dikke plakken © 300 g Lassie Half volkoren

EN KAPPERTJES

Toverrijst « 2 eetlepels kappertjes + 80 g bruine amandelen

BEREIDINGSTIJD: 25 MINUTEN © 4 PERSONEN

grof gehakt « 50 g geschaafde Parmezaanse kaas * 1 zakje rucola

BEREIDINGSWIJZE

1. Verwarm de oven voor op 240 °C. Verhit 2 eetlepels olie en fruit de knoflook en rozemarijn even aan. Voeg de tomatenblokjes

toe en kook de saus op laag vuur 15 min.in. 2. Bestrooi de aubergines met zout en peper. Bestrijk beide kanten met olie. Leg de

aubergine-tournedos op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ze in het midden van de oven in ca. 20 min. 3. Kook

intussen de rijst volgens de aanwijzingen op het pak. 4. Roer de kappertjes door de tomatensaus. Verdeel de rijst over 4 diepe

borden. Schep de aubergine-tournedos erop en de tomatensaus erover. Bestrooi met de amandelen en Parmezaanse kaas en

serveer met een toef rucola

Bevat p.p.: 685 kcal, 18 g eiwit, 35 g vet waarvan 6 g verzadigd, 71 g koolhydraten en 9 g voedingsvezel

ED

=

ALTIJD GOED

24-LEEN-02-20-ADV LASSIE indd 24

19-05-20 14:32