Hoogvliet - Folder van 08.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.06.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
en
dr
ih
N T
EN
sy
FE
à
NL
(A, ©
ze
>>
LS
IN
À
A
2
eh
À
UN
Pe
\
La
=
4
ai
ZONDER
1
A De
GEDOE
|
NT
Nt
7,
®
ki
d
à
Ce
ONE
%
EM
AS
?
Rx
%
ei
5
ren,
x
Su
ae
4,
ED
Bw
x
el:
HALF
®
VOLKOREN
Al
es
VER Rue
pl,
Ei
A
ee
HA
e
®
=
n°
Bi:
pende
en
x
Bar
aa
pit
Gs
Ge
Ie
Up
=
INGREDIENTEN
+ 5 eetlepels olie + 1 teen knoflook, geperst + 1 eetlepel
MET TOMATENSAUS
verse rozemarijn, grof gehakt e 1 blik tomatenblokjes (400 ml)
+ 3 aubergines, in dikke plakken © 300 g Lassie Half volkoren
EN KAPPERTJES
Toverrijst « 2 eetlepels kappertjes + 80 g bruine amandelen
BEREIDINGSTIJD: 25 MINUTEN © 4 PERSONEN
grof gehakt « 50 g geschaafde Parmezaanse kaas * 1 zakje rucola
BEREIDINGSWIJZE
1. Verwarm de oven voor op 240 °C. Verhit 2 eetlepels olie en fruit de knoflook en rozemarijn even aan. Voeg de tomatenblokjes
toe en kook de saus op laag vuur 15 min.in. 2. Bestrooi de aubergines met zout en peper. Bestrijk beide kanten met olie. Leg de
aubergine-tournedos op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ze in het midden van de oven in ca. 20 min. 3. Kook
intussen de rijst volgens de aanwijzingen op het pak. 4. Roer de kappertjes door de tomatensaus. Verdeel de rijst over 4 diepe
borden. Schep de aubergine-tournedos erop en de tomatensaus erover. Bestrooi met de amandelen en Parmezaanse kaas en
serveer met een toef rucola
Bevat p.p.: 685 kcal, 18 g eiwit, 35 g vet waarvan 6 g verzadigd, 71 g koolhydraten en 9 g voedingsvezel
ED
=
ALTIJD GOED
24-LEEN-02-20-ADV LASSIE indd 24
19-05-20 14:32