Hoogvliet - Folder van 08.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.06.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Junior kol:

\

1]

ho

| Nodig

;

voor 4 personen

© 200 gram couscous

I

kab

Sg

350 milliliter water (heet)

© 3 eetlepels tomatenketchup |

© 2 eetlepels blanke rozijnen

x

© 1theelepel komijnpoeder

(djinten)

© 4 rode puntpaprika’s

2 eetlepels olijfolie

© 1sjalot (gesnipperd)

© 200 gram rundergehakt

© 1 blikje mais (uitgelekt)

2 € 7

© half bosje peterselie

(fijngehakt)

© 4 eetlepels belegen

geraspte kaas

al

© Î handje spinazie

© grote ovenschaal (ingevet)

"2

(x

Aan de balk

Maak de couscous volgens

de aanwijzingen op de

€:

4”,

7

verpakking. Roer tegelijk met

het hete water de ketchup,



2%

De

=

rozijnen en het komijnpoeder

door de couscous en laat

Bt

even staan. Verwarm de

oven voor op 180°C. Snijd de

v2

puntpaprika's in de lengte

er

x

x

ce

doormidden en verwijder de

steeltjes en zaadjes. Leg de

x

Fi

paprika's met de open kant

We

naar boven naast elkaar

N

AT

in de ovenschaal. Verhit de

À

>

olie in een braadpan en fruit

hierin de sjalot 1 minuut

——

6

op een lage stand. Doe het

gehakt er bij en bak dit tot

|

y-

de sliertjes loslaten en bruin

7

zijn. Bestrooi met zout en

peper. Schep de mais met

wt

de couscous door het gehakt

Va

en vul de paprika's hiermee.

Strooi daar peterselie en

Jan

geraspte kaas over en zet 15

je

En

minuten in de oven tot ze

=

gaar en bruin zijn. Serveer de

à

D.”

-

gevulde kaboutermutsen op

de spinazie.

A

CE

5

A

El

ZS

4

4

LC

xs

17

4

1]

A

Scanfde

KOK

4

2

6

7

ot

ot

R

>

Voor dit

Fi

N

récept Els ke

En

4

>

$

zu

zomer 2020 25

25-LEEN-02-20-Junior kok3.W.indd 25

19-05-20 14:41