Hoogvliet - Folder van 08.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.06.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Junior kol:
\
1]
ho
| Nodig
;
voor 4 personen
© 200 gram couscous
I
kab
Sg
350 milliliter water (heet)
© 3 eetlepels tomatenketchup |
© 2 eetlepels blanke rozijnen
x
© 1theelepel komijnpoeder
(djinten)
© 4 rode puntpaprika’s
2 eetlepels olijfolie
© 1sjalot (gesnipperd)
© 200 gram rundergehakt
© 1 blikje mais (uitgelekt)
2 € 7
© half bosje peterselie
(fijngehakt)
© 4 eetlepels belegen
geraspte kaas
al
© Î handje spinazie
© grote ovenschaal (ingevet)
"2
(x
Aan de balk
Maak de couscous volgens
de aanwijzingen op de
€:
4”,
7
verpakking. Roer tegelijk met
het hete water de ketchup,
N°
2%
De
=
rozijnen en het komijnpoeder
door de couscous en laat
Bt
even staan. Verwarm de
oven voor op 180°C. Snijd de
v2
puntpaprika's in de lengte
er
x
x
ce
doormidden en verwijder de
steeltjes en zaadjes. Leg de
x
Fi
paprika's met de open kant
We
naar boven naast elkaar
N
AT
in de ovenschaal. Verhit de
À
>
olie in een braadpan en fruit
hierin de sjalot 1 minuut
——
6
op een lage stand. Doe het
gehakt er bij en bak dit tot
|
y-
de sliertjes loslaten en bruin
7
zijn. Bestrooi met zout en
peper. Schep de mais met
wt
de couscous door het gehakt
Va
en vul de paprika's hiermee.
Strooi daar peterselie en
Jan
geraspte kaas over en zet 15
je
En
minuten in de oven tot ze
=
gaar en bruin zijn. Serveer de
à
D.”
-
gevulde kaboutermutsen op
de spinazie.
A
CE
5
A
El
ZS
4
4
LC
xs
17
4
1]
A
Scanfde
KOK
4
2
6
7
ot
ot
R
>
Voor dit
Fi
N
récept Els ke
En
4
>
$
zu
zomer 2020 25
25-LEEN-02-20-Junior kok3.W.indd 25
19-05-20 14:41