Hoogvliet - Folder van 08.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.06.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Fijn prüsje
gunstig geprijs
r als je het v
ijkt met
N
ro
n. Dat
mt omdat
NN
ijn
©
niet lang hoeft te
gen om
ere
komen.
Nog een
glaasje?
Kenmerkend
voor rosé zijn de
sappigheid en de
smaken van rood
fruit en frisse zuren.
Die maken dat hij
zo lekker door te
drinken is.
Wr
l
u
PL
|
LL
4
EC,
LT el
|
ed
ed
|
bel
Bij Hoogvliet kun je terecht voor donkere,
lichte, droge, fruitige, zoete, biologische,
50 tinten roze
Witte en rode wijn mengen is
bubbelige en zelfs alcoholvrije rosé!
niet de manier om rosé te krijgen!
Rosé wordt gemaakt van blauwe
al
En
druiven. Door de schil mee te
EE
laten gisten, krijgt de wijn zijn
\\|
kleur. Na een paar vur heb je
à
4
ML |
N
een lichte rosé, na twee dagen
\
mn
een donkere en op een gegeven
Mijn druifje
N
moment krijg je rode wijn. Je kunt
VAT, |
Rose bestaat meestal uit een
\
|
NI
ook de blauwe druiven persen,
\_ mengsel van verschillende
zodat er kleurstof meekomt.
druiven. De meest gebruikte zijn
Als de wijnboer de kleur van de
grenache, sangiovese, syrah,
rosé goed vindt, laat hij de wijn
mourvèdre, carignan, cinsault
weglopen in een ander vat en
en pinot noir.
blijven de schillen achter.
40 LEEN zomer 2020
40-LEEN-02-20-Zo zit dat Rose.W.indd 40
19-05-20 15:19