Hoogvliet - Folder van 08.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 40




Hier is pagina 40 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.06.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Fijn prüsje

gunstig geprijs

r als je het v

ijkt met

N

ro

n. Dat

mt omdat

NN

ijn

©

niet lang hoeft te

gen om

ere

komen.

Nog een

glaasje?

Kenmerkend

voor rosé zijn de

sappigheid en de

smaken van rood

fruit en frisse zuren.

Die maken dat hij

zo lekker door te

drinken is.

Wr

l

u

PL

|

LL

4

EC,

LT el

|

ed

ed

|

bel

Bij Hoogvliet kun je terecht voor donkere,

lichte, droge, fruitige, zoete, biologische,

50 tinten roze

Witte en rode wijn mengen is

bubbelige en zelfs alcoholvrije rosé!

niet de manier om rosé te krijgen!

Rosé wordt gemaakt van blauwe

al

En

druiven. Door de schil mee te

EE

laten gisten, krijgt de wijn zijn

\\|

kleur. Na een paar vur heb je

à

4

ML |

N

een lichte rosé, na twee dagen

\

mn

een donkere en op een gegeven

Mijn druifje

N

moment krijg je rode wijn. Je kunt

VAT, |

Rose bestaat meestal uit een

\

|

NI

ook de blauwe druiven persen,

\_ mengsel van verschillende

zodat er kleurstof meekomt.

druiven. De meest gebruikte zijn

Als de wijnboer de kleur van de

grenache, sangiovese, syrah,

rosé goed vindt, laat hij de wijn

mourvèdre, carignan, cinsault

weglopen in een ander vat en

en pinot noir.

blijven de schillen achter.

40 LEEN zomer 2020

40-LEEN-02-20-Zo zit dat Rose.W.indd 40

19-05-20 15:19