Hoogvliet - Folder van 08.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.06.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

OR

nior kok

sk

ni

-8

4

Ke

w

Ri)

Pe

x

à

+”

ET

Fan

Gr

x

eN

ge

2

ie

fi

pi

À

Be,

4

KI

er

m

EU

u

B,

wo

od

À

EP

f

ee

4

72

Ko

a"

18

N

=

58

®

x

=

Ef

É

4

=

ns

fe

ne

Ne

Nodig

voor 4 personen

RR

Kdl

Zu

;

EL

Ee

3 bananen (in plakjes,

bevroren)

|

2

250 gram Griekse of

|

gewone yoghurt

a”

4 eetlepels pindakaas

e

50 gram melkchocolade

ik

fijngehakt)

hl

Koud kunstje

Meng de bevroren banaan,

yoghurt en pindakaas in een

Ke

keukenmachine tot een romig

Er

mengsel. Roer de gehakte

er

chocolade erdoor, schep dit

mengsel over in een bakje

en zet circa 20 minuten in

de diepvries. Schep bolletjes

van de bevroren yoghurt en

verdeel over 4 kommetjes.

Ga |

Bestrooi met nog wat extra

gehakte chocolade en serveer

direct.

Malz:

b

un

an.

ant

N zomer 2020 25

23-LEEN-02-20-Junior kokt.W.indd 23

19-05-20 14:31