Hoogvliet - Folder van 08.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.06.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
OR
nior kok
sk
ni
-8
4
Ke
w
Ri)
Pe
x
à
+”
ET
Fan
Gr
x
eN
ge
2
ie
fi
pi
À
Be,
4
KI
er
m
EU
u
B,
wo
od
À
EP
f
ee
4
72
Ko
a"
18
N
=
58
®
x
=
Ef
É
4
=
ns
fe
ne
Ne
Nodig
voor 4 personen
RR
Kdl
Zu
;
EL
Ee
3 bananen (in plakjes,
bevroren)
|
2
250 gram Griekse of
|
gewone yoghurt
a”
4 eetlepels pindakaas
e
50 gram melkchocolade
ik
fijngehakt)
hl
Koud kunstje
Meng de bevroren banaan,
yoghurt en pindakaas in een
Ke
keukenmachine tot een romig
Er
mengsel. Roer de gehakte
er
chocolade erdoor, schep dit
mengsel over in een bakje
en zet circa 20 minuten in
de diepvries. Schep bolletjes
van de bevroren yoghurt en
verdeel over 4 kommetjes.
Ga |
Bestrooi met nog wat extra
gehakte chocolade en serveer
direct.
Malz:
b
un
an.
ant
N zomer 2020 25
23-LEEN-02-20-Junior kokt.W.indd 23
19-05-20 14:31