Hoogvliet - Folder van 08.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.06.2020 tot 31.07.2020.

Hier is pagina 23 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.06.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 08.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 23
OR nior kok sk ni -8 4 Ke w Ri) Pe x à +” ET Fan Gr x eN ge 2 ie fi pi À Be, 4 KI er m EU u B, wo od À EP f ee 4 72 Ko a" 18 N = 58 ® x = Ef É 4 = ns fe ne Ne Nodig voor 4 personen RR Kdl Zu ; EL Ee 3 bananen (in plakjes, bevroren) | 2 250 gram Griekse of | gewone yoghurt a” 4 eetlepels pindakaas e 50 gram melkchocolade ik fijngehakt) hl Koud kunstje Meng de bevroren banaan, yoghurt en pindakaas in een Ke keukenmachine tot een romig Er mengsel. Roer de gehakte er chocolade erdoor, schep dit mengsel over in een bakje en zet circa 20 minuten in de diepvries. Schep bolletjes van de bevroren yoghurt en verdeel over 4 kommetjes. Ga | Bestrooi met nog wat extra gehakte chocolade en serveer direct. Malz: b un an. ant N zomer 2020 25 23-LEEN-02-20-Junior kokt.W.indd 23 19-05-20 14:31
Hoogvliet - Folder van 08.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 23