Jumbo - Folder van 19.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 38
Hier is pagina 38 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 19.08.2021 tot 30.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ta
>
FE
Tom kha kai
hoofdgerecht + 25 min. + 4 pers.
b
2
hl
1vers soeppakket tom kha kai
soep (900 9)
EJ 1 bakje champignons (250 9)
1schaal kipdijfiletblokjes
(ca. 350 9)
E3 2 el (olijf)olie
1bakje koriander (15 9)
1 Halveer het citroengras uit het
Ne
soeppakket in de lengte. Hak de
#
knoflook fijn. Schil de gember en
snijd in zo dun mogelijke plakjes.
Halveer de peper in de lengte,
#
+
verwijder eventueel de zaadlijsten
”
en snijd in halve ringen. 2 Snijd de
pe
uien in halve ringen. Snijd de wortel
in stukjes. Maak de sperziebonen
|
schoon en snijd in stukjes. Snijd de
À
paprika in reepjes en de champignons
fi
in plakjes. 3 Bestrooi de kip met
Fa
peper. Verhit deolieineenwokof
Ei
hapjespan en bak de kip ca. 3 min.
ns
4 Voeghet citroengras, de gember,
per, uien, wortel, paprika en
boontjes toe en bak 2 min. mee.
En
5 Voeg champignons en knoflook
toeen fruit 2 min. mee. 6 Voeg 1,25 L
water, de bouillonblokjes en sausmix
En 4
toeen breng aan de kook.7 Laat
te
pt
in
2min. zachtjes koken, verwijder het
citroengras. Snijd de limoen in partjes
en
Pe
“1
en hak de koriander grof. Serveer
de soep met de partjes limoen en
koriander.
€
voedingswaarde p.p. 362 kcal,
=
vet 22 9, waarvan verzadigd 9 g,
en,
cé
koolhydraten 179, waarvan
suikers 9 g, vezels 8 g, eiwit 20 g,
zout 3,5 9, groente 246 9
PITTIGE THAISE
VERSPAKKETTOPPER
Tip: serveer met witte boterbollen.
38 DUMBO