Jumbo - Folder van 19.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 87




Hier is pagina 87 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 19.08.2021 tot 30.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a

er

WEEKMENU

Bestel op Jumbo.com of via

de app je boodschappen

voor dit weekmenu en laat

zethuisbezorgen!

=

fl

7

La

ar df

3

56

PP.

1

A

Fe

|

ar,

NE

Cf

Pasta met tomaat

|

en ansjovis

hoofdgerecht « 25 min. « 4 pers.

8

nn

3teentjes knoflook

32 el olijfolie

1blikje ansjovisfilets in olijfolie

(ca. 46 9)

Fa

7] 1 zak gewassen spinazie (400 9)

FA

11 pot zwarte olijven zonder pit (220 g)

3300 g farfalle

3 2 bakjes cherrytomaten (à 250 9)

& ovenschaal (15 x 20 cm)

en

voedingswaarde p.p. 432 kcal, vet 129,

waarvan verzadigd 2 g, koolhydraten

619, waarvan suikers 79, vezels 8 9,

eiwit 16,9, zout 2,6 g, groente 225 g

DE

1Snijd de knoflookin zo dun mogelijke plakjes.

intussen de farfalle volgens de aanwijzingenop de

Verhit 1elolie samen met de olie uit het blikje van

verpakking beetgaar. 3 Halveer de tomaatjes. Leg de

de ansjovis in een hapjespan. Fruit de knoflook

tomaten met de snijkant naar beneden bij de olijven

3 min.op laag vuur. Snijd de ansjovis fijn, voeg toe

in de koekenpan en bak 2-3 min. op hoog vuur.

Scan de QR-code

‘en verwarm mee. Voeg de spinazie in delen toe en

4 Giet de farfalle af. Schep de farfalle door de

voor de

laat slinken. 2 Giet de olijven af. Verhit 1el olie in

spinazie. Verdeel de pasta over 4 borden. Schep de

receptvideo.

een ruime koekenpan en bak de olijven 5 min. Kook

tomaatjes met de olijven erop en serveer.

JUMBO 87