Jumbo - Folder van 19.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 87
Hier is pagina 87 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 19.08.2021 tot 30.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
er
WEEKMENU
Bestel op Jumbo.com of via
de app je boodschappen
voor dit weekmenu en laat
zethuisbezorgen!
=
fl
7
La
ar df
3
56
PP.
1
A
Fe
|
ar,
NE
Cf
Pasta met tomaat
|
en ansjovis
hoofdgerecht « 25 min. « 4 pers.
8
nn
3teentjes knoflook
32 el olijfolie
1blikje ansjovisfilets in olijfolie
(ca. 46 9)
Fa
7] 1 zak gewassen spinazie (400 9)
FA
11 pot zwarte olijven zonder pit (220 g)
3300 g farfalle
3 2 bakjes cherrytomaten (à 250 9)
& ovenschaal (15 x 20 cm)
en
voedingswaarde p.p. 432 kcal, vet 129,
waarvan verzadigd 2 g, koolhydraten
619, waarvan suikers 79, vezels 8 9,
eiwit 16,9, zout 2,6 g, groente 225 g
DE
1Snijd de knoflookin zo dun mogelijke plakjes.
intussen de farfalle volgens de aanwijzingenop de
Verhit 1elolie samen met de olie uit het blikje van
verpakking beetgaar. 3 Halveer de tomaatjes. Leg de
de ansjovis in een hapjespan. Fruit de knoflook
tomaten met de snijkant naar beneden bij de olijven
3 min.op laag vuur. Snijd de ansjovis fijn, voeg toe
in de koekenpan en bak 2-3 min. op hoog vuur.
Scan de QR-code
‘en verwarm mee. Voeg de spinazie in delen toe en
4 Giet de farfalle af. Schep de farfalle door de
voor de
laat slinken. 2 Giet de olijven af. Verhit 1el olie in
spinazie. Verdeel de pasta over 4 borden. Schep de
receptvideo.
een ruime koekenpan en bak de olijven 5 min. Kook
tomaatjes met de olijven erop en serveer.
JUMBO 87