Jumbo - Folder van 19.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 88




Hier is pagina 88 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 19.08.2021 tot 30.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

iks

TE

à

ce

\

u

ge

Br

wär:

FA



Le)

Le

{ Fa

06

LT

2

ip

def

pr. 4

ai

Aardappelschotel met

1

maïs en bonen

hoofdgerecht + 30 min. (+8 min.

oventijd) . 4 pers.

>

ke

1

À1 kg kruimige aardappelen

ik

4

5

8 plakjes salami gerookt (pakjeà

BN

à

ca.175 9)

> 3 el olijfolie

nn

1blikmaiskorrels (300 9)

B

31 blikkidneybonen (420 9)

El

1rode ui

4el azijn

à

mij

5 trostomaten

es

ture

1bakje koriander (15 g)

Se

1bekercrème fraîche (200 g)

= ae

x

&bakpapier

BE

voedingswaarde p.p. 680 kcal,

En

vet 329, waarvan verzadigd

m

149, koolhydraten 72 9, waarvan

suikers 14 g, vezels 129, eiwit 20 9,

zout 1,39, groente 2219

1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Bekleed een

in kwarten, verwijder de zaadlijsten, snijd in

bakplaat met bakpapier. 2 Snijd de aardappelen

blokjes en doe ineen kom. Snijd de koriander

in gelijke stukken van 3 cm. en kook in 15 min.

fijn en schep er de helft door. Giet de rode ui af

gaar. Verdeel de salami over de bakplaat. Bak de

en voeg toe. Besprenkel met de rest van de olie

salami in 8 min. inde oven knapperig. 3 Verhit

en breng op smaak. Roer de crème fraîche los.

Se

intussen 2el olie in een ruime koekenpan. Doe de

5 Giet de aardappelen af, doe terug inde pan en

maïs en kidneybonen in een vergiet en spoel af.

laat droogstomen. Verdeel de aardappelen over

Bakin 15 min. al omscheppend knapperig. Haal

4 borden. Verdeel erde maïs, bonen en salsa

Scan de QR-code

voorde

de salami uit de oven en laat afkoelen. 4 Snijd

over en scheper een lepel crème fraîche op.

receptvideo.

de uiin dunne halveringen, doe in een bakje

Verkruimeler de salami over en garneer met de

‘en schenk er de azijn over. Snijd de tomaten

rest van de koriander.

88 DUMBO