Jumbo - Folder van 19.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 88
Hier is pagina 88 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 19.08.2021 tot 30.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
iks
TE
à
ce
\
u
ge
Br
wär:
FA
Là
Le)
Le
{ Fa
06
LT
2
ip
def
pr. 4
ai
Aardappelschotel met
1
maïs en bonen
hoofdgerecht + 30 min. (+8 min.
oventijd) . 4 pers.
>
ke
1
À1 kg kruimige aardappelen
ik
4
5
8 plakjes salami gerookt (pakjeà
BN
à
ca.175 9)
> 3 el olijfolie
nn
1blikmaiskorrels (300 9)
B
31 blikkidneybonen (420 9)
El
1rode ui
4el azijn
à
mij
5 trostomaten
es
ture
1bakje koriander (15 g)
Se
1bekercrème fraîche (200 g)
= ae
x
&bakpapier
BE
voedingswaarde p.p. 680 kcal,
En
vet 329, waarvan verzadigd
m
149, koolhydraten 72 9, waarvan
suikers 14 g, vezels 129, eiwit 20 9,
zout 1,39, groente 2219
1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Bekleed een
in kwarten, verwijder de zaadlijsten, snijd in
bakplaat met bakpapier. 2 Snijd de aardappelen
blokjes en doe ineen kom. Snijd de koriander
in gelijke stukken van 3 cm. en kook in 15 min.
fijn en schep er de helft door. Giet de rode ui af
gaar. Verdeel de salami over de bakplaat. Bak de
en voeg toe. Besprenkel met de rest van de olie
salami in 8 min. inde oven knapperig. 3 Verhit
en breng op smaak. Roer de crème fraîche los.
Se
intussen 2el olie in een ruime koekenpan. Doe de
5 Giet de aardappelen af, doe terug inde pan en
maïs en kidneybonen in een vergiet en spoel af.
laat droogstomen. Verdeel de aardappelen over
Bakin 15 min. al omscheppend knapperig. Haal
4 borden. Verdeel erde maïs, bonen en salsa
Scan de QR-code
voorde
de salami uit de oven en laat afkoelen. 4 Snijd
over en scheper een lepel crème fraîche op.
receptvideo.
de uiin dunne halveringen, doe in een bakje
Verkruimeler de salami over en garneer met de
‘en schenk er de azijn over. Snijd de tomaten
rest van de koriander.
88 DUMBO