Jumbo - Folder van 19.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 43




Hier is pagina 43 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 19.08.2021 tot 30.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4

1:

EJ

1

si

“an

?

4

#7

6

JA

:

Ai

Ee

hi

IF

ve

| SOEP

Lo

À

j

STERDE »

LA

JAAK

En

En

#

k à

‘à du

6

8

di

2er

u

m.

Ps

£

ä

Geroosterde

stinaaksoep

1 Verwarm de oven voortot 200 °C.

water met de bouillonblokjes en de melk

met groenteballetjes

Bekleed een bakplaat met bakpapier.

‘aan dekook, voeg de pastinaak toe en

hoofdgerecht « 10 min.

2 Schil de pastinaak, snijd de onderkant

pureer met een staafmixer. Breng op

(+25 min. oventijd) « 4 pers.

eraf, halveerin de lengteen snijd in

smaaken serveer met de groenteballetjes.

stukken van ca. 4 cm. Ris de blaadjes

Garneer met een takje tijm.

2 schalen pastinaak (à 500 9)

van de takjes tijm en houd 4 takjes

% bakjetijm (215 9)

apart. 3 Meng in een grote kom de tijm

voedingswaarde p.p. 310 kcal, vet 129,

133 el oliffolie

enolie door de pastinaak en verdeel

waarvan verzadigd 3 9, koolhydraten

1schaal groenteballetjes (200 9)

overde bakplaat. Bestrooi met peper.

34.9, waarvan suikers 18 9, vezels 15 9,

2 groentebouillonblokjes

Laat in 25 min. gaar worden. 4 Leg de

eiwit 9 g, zout 2,69, groente 225 9

15300 ml halfvolle melk

laatste 10 min. de groenteballetjes op de

& bakpapier

bakplaat bij de pastinaak. 5 Breng 700 ml

Tip: serveer met spelt oerbrood.

20180

43