Jumbo - Folder van 19.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 19.08.2021 tot 30.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4
1:
EJ
1
si
“an
?
4
#7
6
JA
:
Ai
Ee
hi
IF
ve
| SOEP
Lo
À
j
STERDE »
LA
JAAK
En
En
#
k à
‘à du
6
8
di
2er
u
m.
Ps
£
ä
Geroosterde
stinaaksoep
1 Verwarm de oven voortot 200 °C.
water met de bouillonblokjes en de melk
met groenteballetjes
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
‘aan dekook, voeg de pastinaak toe en
hoofdgerecht « 10 min.
2 Schil de pastinaak, snijd de onderkant
pureer met een staafmixer. Breng op
(+25 min. oventijd) « 4 pers.
eraf, halveerin de lengteen snijd in
smaaken serveer met de groenteballetjes.
stukken van ca. 4 cm. Ris de blaadjes
Garneer met een takje tijm.
2 schalen pastinaak (à 500 9)
van de takjes tijm en houd 4 takjes
% bakjetijm (215 9)
apart. 3 Meng in een grote kom de tijm
voedingswaarde p.p. 310 kcal, vet 129,
133 el oliffolie
enolie door de pastinaak en verdeel
waarvan verzadigd 3 9, koolhydraten
1schaal groenteballetjes (200 9)
overde bakplaat. Bestrooi met peper.
34.9, waarvan suikers 18 9, vezels 15 9,
2 groentebouillonblokjes
Laat in 25 min. gaar worden. 4 Leg de
eiwit 9 g, zout 2,69, groente 225 9
15300 ml halfvolle melk
laatste 10 min. de groenteballetjes op de
& bakpapier
bakplaat bij de pastinaak. 5 Breng 700 ml
Tip: serveer met spelt oerbrood.
20180
43