Jumbo - Folder van 19.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 89
Hier is pagina 89 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 19.08.2021 tot 30.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ri
3
1
ww
WEEKMENU
2
4
+
>
fr
Tipvan Roberta:
sis
lekker met koriander.
ee
=
Ee
if
2}
Len
#
LE
en
a
a
4
a
Indiase
ir
genante:
À
#,
met rijs
hoofdgerecht « 25 min.
£
(+30 min. oventijd) « 4 pers.
NE
b
3300 g zilvervliesrijst
+
4
4 teentjes knoflook
J 4 el olijfolie
ce
1runderbouillonblokje
rt
do
ke
1schaal rundergehakt pasta
Sj
ci
et
(ca. 350 9)
ie
SE
3 2 courgettes (ca. 600 g)
1el garam masala
Ca
=
är
PER
F
11 pakje gezeefde tomaten
passata (500 9)
g
7 200 g yoghurt Griekse stijl 10%
(emmer à 1kg)
& ovenschaal (20 x 30 cm)
aluminiumfolie
19
En
voedingswaarde p.p. 716 kcal,
PP.
vet 34 g, waarvan verzadigd
14 9, koolhydraten 74 g, waarvan
suikers 14 9, vezels 5 g, eiwit 26 9,
zout 2,29, groente 150 9
1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. 2 Spoel de
plakjes van ca. 2cm. Snijd de rest van de knoflook
rijst af en doe in de ovenschaal. Snijd 2teentjes
fijn.4 Verhit 2 el olie in een hapjespan. Voeg de
knoflook fijn en voeg toe. Besprenkel met 2el
gehaktballetjes toe en bak 3 min. rondom aan.
olie, verkruimel er de helft van het bouillonblokje
Voeg de courgette toe en bak 2min. mee. Voeg de
over en breng op smaak met versgemalen peper.
knoflook met de garam masala toe en bak 1 min.
Schenk er 600 ml kokend water bij, roer door en
mee. Schenk er de passata bij en breng op smaak.
Ba
dek af met aluminiumfolie. Bak de rijst in 30 min.
Doe het deksel op de pan en stoof in 5 min. gaar.
in de oven gaar. 3 Doeintussen het gehakt in een
Haal de rijst uit de oven en roer los met een vork.
Scan de QR-code
kom en kneed door. Rol van het gehakt ca. 24
5 Verdeel de rijst over 4 diepe borden. Schep erde
voorde
balletjes ter grootte van een walnoot en leg op een
balletjes met de courgette en tomatensaus over.
receptvideo.
bord. Halveer de courgettes in de lengte en snijd in
Roer de yoghurt los en sprenkel over het gerecht.
JUMBO 89