Jumbo - Folder van 19.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 89




Hier is pagina 89 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 19.08.2021 tot 30.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ri

3

1

ww

WEEKMENU

2

4

+

>

fr

Tipvan Roberta:

sis

lekker met koriander.

ee

=

Ee

if

2}

Len

#

LE

en

a

a

4

a

Indiase

ir

genante:

À

#,

met rijs

hoofdgerecht « 25 min.

£

(+30 min. oventijd) « 4 pers.

NE

b

3300 g zilvervliesrijst

+

4

4 teentjes knoflook

J 4 el olijfolie

ce

1runderbouillonblokje

rt

do

ke

1schaal rundergehakt pasta

Sj

ci

et

(ca. 350 9)

ie

SE

3 2 courgettes (ca. 600 g)

1el garam masala

Ca

=

är

PER

F

11 pakje gezeefde tomaten

passata (500 9)

g

7 200 g yoghurt Griekse stijl 10%

(emmer à 1kg)

& ovenschaal (20 x 30 cm)

aluminiumfolie

19

En

voedingswaarde p.p. 716 kcal,

PP.

vet 34 g, waarvan verzadigd

14 9, koolhydraten 74 g, waarvan

suikers 14 9, vezels 5 g, eiwit 26 9,

zout 2,29, groente 150 9

1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. 2 Spoel de

plakjes van ca. 2cm. Snijd de rest van de knoflook

rijst af en doe in de ovenschaal. Snijd 2teentjes

fijn.4 Verhit 2 el olie in een hapjespan. Voeg de

knoflook fijn en voeg toe. Besprenkel met 2el

gehaktballetjes toe en bak 3 min. rondom aan.

olie, verkruimel er de helft van het bouillonblokje

Voeg de courgette toe en bak 2min. mee. Voeg de

over en breng op smaak met versgemalen peper.

knoflook met de garam masala toe en bak 1 min.

Schenk er 600 ml kokend water bij, roer door en

mee. Schenk er de passata bij en breng op smaak.

Ba

dek af met aluminiumfolie. Bak de rijst in 30 min.

Doe het deksel op de pan en stoof in 5 min. gaar.

in de oven gaar. 3 Doeintussen het gehakt in een

Haal de rijst uit de oven en roer los met een vork.

Scan de QR-code

kom en kneed door. Rol van het gehakt ca. 24

5 Verdeel de rijst over 4 diepe borden. Schep erde

voorde

balletjes ter grootte van een walnoot en leg op een

balletjes met de courgette en tomatensaus over.

receptvideo.

bord. Halveer de courgettes in de lengte en snijd in

Roer de yoghurt los en sprenkel over het gerecht.

JUMBO 89