Jumbo - Folder van 19.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 67




Hier is pagina 67 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 19.08.2021 tot 30.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

$

PL



ZOET, ZOUT EN

|

CHOCOLADE

24

BLIJFT EEN

GOUDEN

(Ia

COMBINATIE

7

Ze,

7

EON

©

©

Nobakeslagroom-

No bake pinda-chocoladetaart

Fruitschelpen met lemoncurd

gebak - 10 min.(+1uurwachten) -

enpassievrucht

frambozentaart

20 stuks

gebak/nagerecht « 10 min. 4 stuks

gebak + 10 min. (+1uurwachten) +

12 pers.

E 200 g pindakaas

4 suikerschelpen (pak à 6 stuks)

175 mlagavesiroop

160 g lemoncurd

400 mi slagroom

150 g Tuc original

134 el crème fraîche

1zakje Klop-Fix

E7 50 gongezouten pinda's

2passievruchten

(slagroomversteviger, 8 g)

200 g melkchocolade

4 takjes basilicum (bakje à 20 g)

% pak Krokante Kermis

& ovenschaal (20 x 25 cm)

(koekjes, à 300 9)

bakpapier

1 Verdeel de schelpen over 4 bordjes.

EJ 50 g ongebrande ongezouten

Verdeel er de lemoncurd over. Schep

walnoten

Uit de keukenkast:

op elke schelp 1 el crème fraîche.

125 g frambozen

1350 gsuiker

2 Halveer de passievruchten en

schep met een theelepel de inhoud

Uit de keukenkast:

1Bekleed de ovenschaal met het

over de crème fraîche. Garneer elke

EI 2el suiker

bakpapier. Verwarm de pindakaas,

schelp met de basilicum.

agavesiroop en suiker op laag vuur tot

1Klop de slagroom met de slagroom

het goed gemengd is. Haal van het vuur.

voedingswaarde per stuk 251 kcal,

versteviger en suiker stijf. 2 Bestrijk kant

2 Breek de koekjes in kleine stukjes en

vet 119, waarvan verzadigd 69,

van een koekje met slagroom en plak er

roer door het pindakaasmengsel.

koolhydraten 36 g, waarvan suikers

eenander koekje tegenaan. Doe dit met

Verdeel over de vorm. 3 Hak de

279, vezels 0 g, eiwit 29, zout 0,39

alle koekjes en zet ze op een langwerpige

chocolade in stukjes en verhit 1 min. in

platte schaal. 3 Bestrijk de buitenkant

de magnetron. Roer door. Verdeel de

met de rest van de slagroom. 4 Hakde

gesmolten chocolade overhet

noten fijn en plakrondom aan de

pindakaasmengsel. Strijk glad. 4 Hak de

onderkanttegen de slagroom. Garneer

pinda's grof en verdeel over de

de bovenkant met de frambozen. 5 Laat

chocolade. Laat minimaal 1 uur opstijven

minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.

in de koelkast. Snijd in vierkantjes.

Snijd inschuine plakjes.

voedingswaarde per stuk 201 kcal,

voedingswaarde p.p. 210 kcal, vet 16 9,

vet 11 g, waarvan verzadigd 39,

waarvan verzadigd 8 g, koolhydraten

koolhydraten 219, waarvan suikers 15 9,

14 g, waarvan suikers 8 g, vezels 19,

EF rue Lage Prijs producten Deze producten zijn van hoge kwaliteit en altijd laag geprijsd

vezels 19, eiwit 49, zout 0,29

eiwit 29, zout 0,19

IMEDO

67