Jumbo - Folder van 19.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 19.08.2021 tot 30.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
$
PL
“
ZOET, ZOUT EN
|
CHOCOLADE
24
BLIJFT EEN
GOUDEN
(Ia
COMBINATIE
7
Ze,
7
EON
©
©
Nobakeslagroom-
No bake pinda-chocoladetaart
Fruitschelpen met lemoncurd
gebak - 10 min.(+1uurwachten) -
enpassievrucht
frambozentaart
20 stuks
gebak/nagerecht « 10 min. 4 stuks
gebak + 10 min. (+1uurwachten) +
12 pers.
E 200 g pindakaas
4 suikerschelpen (pak à 6 stuks)
175 mlagavesiroop
160 g lemoncurd
400 mi slagroom
150 g Tuc original
134 el crème fraîche
1zakje Klop-Fix
E7 50 gongezouten pinda's
2passievruchten
(slagroomversteviger, 8 g)
200 g melkchocolade
4 takjes basilicum (bakje à 20 g)
% pak Krokante Kermis
& ovenschaal (20 x 25 cm)
(koekjes, à 300 9)
bakpapier
1 Verdeel de schelpen over 4 bordjes.
EJ 50 g ongebrande ongezouten
Verdeel er de lemoncurd over. Schep
walnoten
Uit de keukenkast:
op elke schelp 1 el crème fraîche.
125 g frambozen
1350 gsuiker
2 Halveer de passievruchten en
schep met een theelepel de inhoud
Uit de keukenkast:
1Bekleed de ovenschaal met het
over de crème fraîche. Garneer elke
EI 2el suiker
bakpapier. Verwarm de pindakaas,
schelp met de basilicum.
agavesiroop en suiker op laag vuur tot
1Klop de slagroom met de slagroom
het goed gemengd is. Haal van het vuur.
voedingswaarde per stuk 251 kcal,
versteviger en suiker stijf. 2 Bestrijk kant
2 Breek de koekjes in kleine stukjes en
vet 119, waarvan verzadigd 69,
van een koekje met slagroom en plak er
roer door het pindakaasmengsel.
koolhydraten 36 g, waarvan suikers
eenander koekje tegenaan. Doe dit met
Verdeel over de vorm. 3 Hak de
279, vezels 0 g, eiwit 29, zout 0,39
alle koekjes en zet ze op een langwerpige
chocolade in stukjes en verhit 1 min. in
platte schaal. 3 Bestrijk de buitenkant
de magnetron. Roer door. Verdeel de
met de rest van de slagroom. 4 Hakde
gesmolten chocolade overhet
noten fijn en plakrondom aan de
pindakaasmengsel. Strijk glad. 4 Hak de
onderkanttegen de slagroom. Garneer
pinda's grof en verdeel over de
de bovenkant met de frambozen. 5 Laat
chocolade. Laat minimaal 1 uur opstijven
minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.
in de koelkast. Snijd in vierkantjes.
Snijd inschuine plakjes.
voedingswaarde per stuk 201 kcal,
voedingswaarde p.p. 210 kcal, vet 16 9,
vet 11 g, waarvan verzadigd 39,
waarvan verzadigd 8 g, koolhydraten
koolhydraten 219, waarvan suikers 15 9,
14 g, waarvan suikers 8 g, vezels 19,
EF rue Lage Prijs producten Deze producten zijn van hoge kwaliteit en altijd laag geprijsd
vezels 19, eiwit 49, zout 0,29
eiwit 29, zout 0,19
IMEDO
67