Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

hd

ERM

si

m

de

N

"

"NOORDERTROT

Br

Er

od

AL

ART

DUICHE

p,

bi,

hl

ras

Æ f

x,

ar

va

En

108

ds

2

2

De

Ps

Fe

si

4

kr

hc

ps

EN

Sen

1

ie

S

e

À

Th

A

Al

7

Be os

FA

FE

zl

FA

FA E

V7

2

de

en

PL.

CL ELLE

F

Mir,

voor 8 punten:

Benodigdheden

Noordertrots

DELL

OPN

rots!

quiche

CTI TE

LEE

15 minuten

Werkwijze:

Afbakken: 35 - 40 minuten

= Verwarm de oven voor op 200 °C.

= Rasp de winterkaas, voeg deze toe en

= Verhit olie in een pan en bak de rauwe

breng op smaak met peper.

RAE

ham uit. Laat de plakken uitlekken op

= Snij de bosui in dunne ringen.

150 mi volie mel

250 gram crème fraîche

keukenpapii

= Snij elke tomaat in 8 partjes.

5 medium Noordertrots eieren

Vet de quichevorm lichtjes in.

- Verdeel de uitgebakken rauwe ham en

125 gram winterkaas

= Rol het deeg uit en leg het losjes over

de bosui over de bodem van de quiche.

EEA

de quichevorm. Druk het voorzichtig

= Schenk de vulling in de quichevorm.

Eet

1 palje rauwe ham

aan zodat alle hoekjes bedekt zijn. Snij

= Maak in het midden van de quiche een

ELENA Red

ronde ster met tomaten door de

overtollig deeg aan de randen weg.

10 sprieten bieslook

= Prik met een vork gaatjes in het deeg,

tomaten dakpansgewijs in een ring

Peper uit de moien

FA

=

lifolie

zodat het nauwelijks rijst.

te leggen.

= Bestrooi en verdeel de paneermeel over

= Bak de quiche @. 35-40 minuten in

de bodem. Dit geeft bij het afbakken

het midden van de oven.

Kijk voor alle recepten op

8

Are aM

een knapperig resultaat.

= laat de quiche eerst 10 minuten rusten.

recepten

- Meng de eieren, melk en crème fraîche

Snij vervolgens in 8 punten en strooi er

door elkaar.

de gesneden bieslook over.

zy

eh

24

1

jn

PUUR POIESZ Dece

LEN

id

4

ie

PA