Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 17


Hier is pagina 17 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.



Poiesz Folder 29.11.2021

Hier is pagina 17 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 17

A hd ERM si m de N " "NOORDERTROT Br Er od AL ART DUICHE p, bi, hl ras Æ f x, ar va En 108 ds 2 2 De Ps Fe si 4 kr hc ps EN Sen 1 ie S e À Th A Al 7 Be os FA FE zl FA FA E V7 2 de en PL. CL ELLE F Mir, voor 8 punten: Benodigdheden Noordertrots DELL OPN rots! quiche CTI TE LEE 15 minuten Werkwijze: Afbakken: 35 - 40 minuten = Verwarm de oven voor op 200 °C. = Rasp de winterkaas, voeg deze toe en = Verhit olie in een pan en bak de rauwe breng op smaak met peper. RAE ham uit. Laat de plakken uitlekken op = Snij de bosui in dunne ringen. 150 mi volie mel 250 gram crème fraîche keukenpapii = Snij elke tomaat in 8 partjes. 5 medium Noordertrots eieren Vet de quichevorm lichtjes in. - Verdeel de uitgebakken rauwe ham en 125 gram winterkaas = Rol het deeg uit en leg het losjes over de bosui over de bodem van de quiche. EEA de quichevorm. Druk het voorzichtig = Schenk de vulling in de quichevorm. Eet 1 palje rauwe ham aan zodat alle hoekjes bedekt zijn. Snij = Maak in het midden van de quiche een ELENA Red ronde ster met tomaten door de overtollig deeg aan de randen weg. 10 sprieten bieslook = Prik met een vork gaatjes in het deeg, tomaten dakpansgewijs in een ring Peper uit de moien FA = lifolie zodat het nauwelijks rijst. te leggen. = Bestrooi en verdeel de paneermeel over = Bak de quiche @. 35-40 minuten in de bodem. Dit geeft bij het afbakken het midden van de oven. Kijk voor alle recepten op 8 Are aM een knapperig resultaat. = laat de quiche eerst 10 minuten rusten. recepten - Meng de eieren, melk en crème fraîche Snij vervolgens in 8 punten en strooi er door elkaar. de gesneden bieslook over. zy eh 24 1 jn PUUR POIESZ Dece LEN id 4 ie PA

Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 17