Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ai
Le
IP
anne
AA
IN
sei
Fe
“=
NOORDER
Ye
we ©
LLC
alt
7
2
23
is
schtse
= =
N
rin.
ar
En
VOOR NOORDERTROTS
ze
u
pf
TRAWBERRY CHEES
Er
on!
Si
Ingrediënten:
Bel
ngsti
wit Koppen en suiker koken: 13 minuten
Eiwit schotsen drogen: 8 uur
Gameren: 5 minuten
1 Noordertrats Strawberry cheesecake
3-4 eleren
200 gram suiker
100 ml water
N
8 aardbeien ter garnering
NIELW
CN
Van dit recept is een inspirerende
nn
video gemaakt. Bekijk deze op
wu. polesz-supermarkten.ni/recepten
er
A
Fe
Werkwijze
— Doe de suiker en het water in een pan en gieter
eiwitten. De hete suikerstoop heeft het eiwit nu
Halveer de verse aardbeien en houd deze apart.
water op zodat de suiker net onder water staat.
gegaard. Klop nu gedurende 4 minuten het
- Haal de ijstaart uit de verpakking,
= Zet de pan op een hoog vuur. Kook de
eiwit koud.
= Plak willekeurige grootte van eiwitschotsen
suikerstroop tot 120 °C (geen thermometer?
Beleg de bakplaten met bakpapier en smeer
tegen de taart aan, steek ook in de ijstaart
Kook de suikerstroop dan 9.5 minuten)
op de platen dunne plakken eiwit.
schotsen. U moet van de buitenkant
= Klop ondertussen de eiwitten los gedurende
- Let de oven op 75 °C, zet de bakplaten in de
wel de ijstaart nog kunnen zien,
3 minuten op de hoogste stand.
oven en laat het gedurende 8 uur drogen,
= Zet de ijstaart op een taart etagère en garneer
Is de suikerstroop 120 °C? Zet de hittebron uit,
= Verwijder het bakpapier van de eiwitschotsen.
met aardbeien. Dien de ijstaart gelijk op.
zet de mixer in een lagere stand en giet
Deze kunt u droog bewaren in een
voorzichtig al kloppend de suikerstroop bij de
afgesloten trommel
Puur