Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 43




Hier is pagina 43 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ai

Le

IP

anne

AA

IN

sei

Fe

“=

NOORDER

Ye

we ©

LLC

alt

7

2

23

is

schtse

= =

N

rin.

ar

En

VOOR NOORDERTROTS

ze

u

pf

TRAWBERRY CHEES

Er

on!

Si

Ingrediënten:

Bel

ngsti

wit Koppen en suiker koken: 13 minuten

Eiwit schotsen drogen: 8 uur

Gameren: 5 minuten

1 Noordertrats Strawberry cheesecake

3-4 eleren

200 gram suiker

100 ml water

N

8 aardbeien ter garnering

NIELW

CN

Van dit recept is een inspirerende

nn

video gemaakt. Bekijk deze op

wu. polesz-supermarkten.ni/recepten

er

A

Fe

Werkwijze

— Doe de suiker en het water in een pan en gieter

eiwitten. De hete suikerstoop heeft het eiwit nu

Halveer de verse aardbeien en houd deze apart.

water op zodat de suiker net onder water staat.

gegaard. Klop nu gedurende 4 minuten het

- Haal de ijstaart uit de verpakking,

= Zet de pan op een hoog vuur. Kook de

eiwit koud.

= Plak willekeurige grootte van eiwitschotsen

suikerstroop tot 120 °C (geen thermometer?

Beleg de bakplaten met bakpapier en smeer

tegen de taart aan, steek ook in de ijstaart

Kook de suikerstroop dan 9.5 minuten)

op de platen dunne plakken eiwit.

schotsen. U moet van de buitenkant

= Klop ondertussen de eiwitten los gedurende

- Let de oven op 75 °C, zet de bakplaten in de

wel de ijstaart nog kunnen zien,

3 minuten op de hoogste stand.

oven en laat het gedurende 8 uur drogen,

= Zet de ijstaart op een taart etagère en garneer

Is de suikerstroop 120 °C? Zet de hittebron uit,

= Verwijder het bakpapier van de eiwitschotsen.

met aardbeien. Dien de ijstaart gelijk op.

zet de mixer in een lagere stand en giet

Deze kunt u droog bewaren in een

voorzichtig al kloppend de suikerstroop bij de

afgesloten trommel

Puur