Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 51
Hier is pagina 51 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.

Hier is pagina 51 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 51
Chostinis Gostini C si, LA basisrecept met ossenworst met guacamole, gerookte zalm en kruiden De crostini is LT jdig ltaliaans toastje dat Ingrediënten Ingrediënten nooi jaat vervelen! U kunt ere gun voor 8 belegde crostini n vari nen veren bij m ce Voor 8 belegde crostini’s: borrel, al als klein voorg cht. Maak dt zu n Voorbereiding: 5 minuten Bereidingstijd: voorraadje aan. Leter OTRA Ten Te 8 aostini's Voorbereiding: 5 minuten orden bewaard, and voi n ht. 1 pakje plakken ossenworst 8 crostinis Yrode ui Ti Vraa; u OE akker om het 3 eetiepels mayonaise 4 plakken gerooide zalm 3 1'avocado CNT ent tin alvas t voor u te Teetiepel mosterd 5} rode peper n. En gebruik à u IE get (EN 1 knoñlookteentje een kartelmes! sap van een halve limoen Peper en zout uit de molen Werkwijze: Scheutje extra vierge olijfolie Ingredienten: - Meng de mayonaise en mosterd goed Mespuntje komijnzaad door elkaar. Verse dille Kk UNE - Smeer de mosterdmayonaise op de crostini's Afbakke! ET en beleg ze met 2 plakken ossenworst. Werkwijze: = Snij voor de garnering de ui in = Halveer de peper, verwijder zaadjes en snij fijn. 1 Lodewijker stokbrood (iets ouder, stevig stokbrood snijdt en grilt het mooist!) flinterdunne ringen. = Hak de knoflook zeer fijn of gebruik een = Garneer de crostini met ui en serveer direct, knoflookpers. Olffolie extra vierge Grof zeezout - Halveer de avocado. Snij de avocado in de lengte doormidden tot aan de pit. Open de To, met verse basilicumroom avocado, verwijder de pit en lepel het Werkwijze: vruchtvlees eruit. en verse peper - Bedruppel de plakjes brood met olijfoli = Prak de avocado met een vork of maal het glad - Roos an ul! Hug) oven in een keukenmachine. ANNALEN NT ‚ineen = Voeg de limoensap toe aan de avocado. RE = Meng de rode peper, knoflook, een scheut zZ - Laat de cros afkoelen en bestrooi ze met grillworst, olijfolie en komijnzaad erdoor en breng op daarna li t met ut. Amsterdamse uitjes smaak met zout en peper uit de molen. - Bewaar in een luchtd 5 LRU en cornichons - Besmeer de crostini's met de guacamole en beleg met plakjes gerookte zalm. Lil if o' vor n nog wel ve var = Garneer met verse, fijngesneden dille. RLA Voor bovenstaande 2 en meer met brus HE, rl Een brus etta kunt u maken door grotere heerlijke borrelrecepten kijk op warwpolesz-supermarkten.nlrecepten plakken stokbrood te roosteren en dient meer of scan de qr-code als voorg nt dan borrelhapje PUUR POIESZ December magazine st
Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 51