Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 51
Hier is pagina 51 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Chostinis
Gostini
C si, LA
basisrecept
met ossenworst
met guacamole,
gerookte zalm en kruiden
De crostini is
LT
jdig ltaliaans toastje dat
Ingrediënten
Ingrediënten
nooi
jaat vervelen! U kunt ere
gun
voor 8 belegde crostini
n
vari
nen
veren bij
m
ce
Voor 8 belegde crostini’s:
borrel, al
als klein voorg
cht. Maak dt
zu
n
Voorbereiding:
5 minuten
Bereidingstijd:
voorraadje aan. Leter
OTRA Ten Te
8 aostini's
Voorbereiding: 5 minuten
orden bewaard, and
voi
n
ht.
1 pakje plakken ossenworst
8 crostinis
Yrode ui
Ti
Vraa;
u
OE
akker om het
3 eetiepels mayonaise
4 plakken gerooide zalm
3
1'avocado
CNT ent
tin
alvas
t voor u te
Teetiepel mosterd
5} rode peper
n. En gebruik à
u
IE
get
(EN
1 knoñlookteentje
een kartelmes!
sap van een halve limoen
Peper en zout uit de molen
Werkwijze:
Scheutje extra vierge olijfolie
Ingredienten:
- Meng de mayonaise en mosterd goed
Mespuntje komijnzaad
door elkaar.
Verse dille
Kk
UNE
- Smeer de mosterdmayonaise op de crostini's
Afbakke!
ET
en beleg ze met 2 plakken ossenworst.
Werkwijze:
= Snij voor de garnering de ui in
= Halveer de peper, verwijder zaadjes en snij fijn.
1 Lodewijker stokbrood (iets ouder, stevig stokbrood
snijdt en grilt het mooist!)
flinterdunne ringen.
= Hak de knoflook zeer fijn of gebruik een
= Garneer de crostini met ui en serveer direct,
knoflookpers.
Olffolie extra vierge
Grof zeezout
- Halveer de avocado. Snij de avocado in de
lengte doormidden tot aan de pit. Open de
To,
met verse basilicumroom
avocado, verwijder de pit en lepel het
Werkwijze:
vruchtvlees eruit.
en verse peper
- Bedruppel de plakjes
brood met olijfoli
= Prak de avocado met een vork of maal het glad
- Roos
an ul!
Hug)
oven
in een keukenmachine.
ANNALEN NT
‚ineen
= Voeg de limoensap toe aan de avocado.
RE
= Meng de rode peper, knoflook, een scheut
zZ
- Laat de cros
afkoelen en bestrooi ze
met grillworst,
olijfolie en komijnzaad erdoor en breng op
daarna li
t met
ut.
Amsterdamse uitjes
smaak met zout en peper uit de molen.
- Bewaar in een luchtd
5
LRU
en cornichons
- Besmeer de crostini's met de guacamole en
beleg met plakjes gerookte zalm.
Lil
if
o'
vor
n nog wel
ve
var
= Garneer met verse, fijngesneden dille.
RLA
Voor bovenstaande 2 en meer
met brus HE, rl
Een brus
etta kunt u maken door grotere
heerlijke borrelrecepten kijk op
warwpolesz-supermarkten.nlrecepten
plakken stokbrood te roosteren en dient meer
of scan de qr-code
als voorg
nt dan borrelhapje
PUUR POIESZ December magazine
st