Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 51




Hier is pagina 51 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Chostinis

Gostini

C si, LA

basisrecept

met ossenworst

met guacamole,

gerookte zalm en kruiden

De crostini is

LT

jdig ltaliaans toastje dat

Ingrediënten

Ingrediënten

nooi

jaat vervelen! U kunt ere

gun

voor 8 belegde crostini

n

vari

nen

veren bij

m

ce

Voor 8 belegde crostini’s:

borrel, al

als klein voorg

cht. Maak dt

zu

n

Voorbereiding:

5 minuten

Bereidingstijd:

voorraadje aan. Leter

OTRA Ten Te

8 aostini's

Voorbereiding: 5 minuten

orden bewaard, and

voi

n

ht.

1 pakje plakken ossenworst

8 crostinis

Yrode ui

Ti

Vraa;

u

OE

akker om het

3 eetiepels mayonaise

4 plakken gerooide zalm

3

1'avocado

CNT ent

tin

alvas

t voor u te

Teetiepel mosterd

5} rode peper

n. En gebruik à

u

IE

get

(EN

1 knoñlookteentje

een kartelmes!

sap van een halve limoen

Peper en zout uit de molen

Werkwijze:

Scheutje extra vierge olijfolie

Ingredienten:

- Meng de mayonaise en mosterd goed

Mespuntje komijnzaad

door elkaar.

Verse dille

Kk

UNE

- Smeer de mosterdmayonaise op de crostini's

Afbakke!

ET

en beleg ze met 2 plakken ossenworst.

Werkwijze:

= Snij voor de garnering de ui in

= Halveer de peper, verwijder zaadjes en snij fijn.

1 Lodewijker stokbrood (iets ouder, stevig stokbrood

snijdt en grilt het mooist!)

flinterdunne ringen.

= Hak de knoflook zeer fijn of gebruik een

= Garneer de crostini met ui en serveer direct,

knoflookpers.

Olffolie extra vierge

Grof zeezout

- Halveer de avocado. Snij de avocado in de

lengte doormidden tot aan de pit. Open de

To,

met verse basilicumroom

avocado, verwijder de pit en lepel het

Werkwijze:

vruchtvlees eruit.

en verse peper

- Bedruppel de plakjes

brood met olijfoli

= Prak de avocado met een vork of maal het glad

- Roos

an ul!

Hug)

oven

in een keukenmachine.

ANNALEN NT

‚ineen

= Voeg de limoensap toe aan de avocado.

RE

= Meng de rode peper, knoflook, een scheut

zZ

- Laat de cros

afkoelen en bestrooi ze

met grillworst,

olijfolie en komijnzaad erdoor en breng op

daarna li

t met

ut.

Amsterdamse uitjes

smaak met zout en peper uit de molen.

- Bewaar in een luchtd

5

LRU

en cornichons

- Besmeer de crostini's met de guacamole en

beleg met plakjes gerookte zalm.

Lil

if

o'

vor

n nog wel

ve

var

= Garneer met verse, fijngesneden dille.

RLA

Voor bovenstaande 2 en meer

met brus HE, rl

Een brus

etta kunt u maken door grotere

heerlijke borrelrecepten kijk op

warwpolesz-supermarkten.nlrecepten

plakken stokbrood te roosteren en dient meer

of scan de qr-code

als voorg

nt dan borrelhapje

PUUR POIESZ December magazine

st