Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.

Hier is pagina 26 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 26
= u | Car R u si dE. sf me y if a5 2% #7 = ed 5 ce FAT À En cs Fees 3 Enr Ma NOORDER Li ke ots! ven Ÿ 4= A mi pr u ei > I — N A E u N az 2 IL J | | Ingrediënten Werkwijze - Schil de stoofperen, laat het voor 4 personen; en zet ze op met de wijn, suiker hetu a 0€ pd een tot Bereidingstijd: 2.5 uur stoven kaneelstokje. Stoof de peren gedurende 2.5 ale Ee. rood in een pan met een deksel erop. = Breng zachtjes aan de kook, voeg de Bereiding peren: 30 minuten = Laat de peren afkoelen, uitlekken en dep sinaasappelschillen toe en konfijt de ze droog. sinaasappel totdat de suikerstroop dik 1 eidooier voor het bestrijken van het deeg 1 pak Tante Fanny Flammenkuchendeeg = Pak de peren in met flammkuchendeeg. Steek begint te worden. daarvoor met een ronde steker (of groot glas) = Haal de sinaasappelschillen uit de suikerstroop Voor de stoofperen 1 kg Gieser de Wildeman stoofperen en cirkel uit het deeg en snij de deeg- cirkel (let op: heel heet!) en leg ze uit elkaar op halverwege in. Vouw het deeg om de peren en bakpapier te drogen. 2 flesjes à 250 ml rode huiswijn à 5 eetlepels kristalsuiker zet op de bakplaat 1 kaneelstoije met bakpapier. Slagroom garnering Voor de gekonfijte sinaasappel = Bestrijk de peren met eidooier en laat 10 & opdienen 1 sinaasappel minuten staan, Verwarm ondertussen = Klop de slagroom op. Voeg er A 6 eetlepels kristalsuiker de oven voor op 200 °C. al kloppend twee eetlepels suiker N 6 eetiepels water - Bak de peren in 20 minuten goudbruin. ‚aan toe. Gamering = Dresseer de peertjes op een schaal, spuit 500 mi slagroom Gekonfijte sinaasappelschil er rozetten met slagroom tussen en z eetlepels kristalsuiker = Schil de sinaasappel. Dit werkt het makkelijkst garneer met gekonfijte sinaasappelschillen. met een dunschiller. 26 PUUR POIESZ December magazine SN
Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 26