Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 26

Hier is pagina 26 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
u |
Car
R
u
si
dE.
sf
me
y
if
a5
2%
#7
=
ed
5
ce
FAT
À
En
cs
Fees
3
Enr
Ma
NOORDER
Li
ke
ots!
ven
Ÿ
4= A
mi
pr
u
ei
>
I
—
N
A
E
u
N
az
2
IL
J
|
|
Ingrediënten
Werkwijze
- Schil de stoofperen, laat het
voor 4 personen;
en zet ze op met de wijn, suiker
hetu
a
0€
pd
een tot
Bereidingstijd: 2.5 uur stoven
kaneelstokje. Stoof de peren gedurende 2.5
ale Ee.
rood in een pan met een deksel erop.
= Breng zachtjes aan de kook, voeg de
Bereiding peren: 30 minuten
= Laat de peren afkoelen, uitlekken en dep
sinaasappelschillen toe en konfijt de
ze droog.
sinaasappel totdat de suikerstroop dik
1 eidooier voor het bestrijken van het deeg
1 pak Tante Fanny Flammenkuchendeeg
= Pak de peren in met flammkuchendeeg. Steek
begint te worden.
daarvoor met een ronde steker (of groot glas)
= Haal de sinaasappelschillen uit de suikerstroop
Voor de stoofperen
1 kg Gieser de Wildeman stoofperen
en cirkel uit het deeg en snij de deeg- cirkel
(let op: heel heet!) en leg ze uit elkaar op
halverwege in. Vouw het deeg om de peren en
bakpapier te drogen.
2 flesjes à 250 ml rode huiswijn
à
5 eetlepels kristalsuiker
zet op de bakplaat
1 kaneelstoije
met bakpapier.
Slagroom garnering
Voor de gekonfijte sinaasappel
= Bestrijk de peren met eidooier en laat 10
& opdienen
1 sinaasappel
minuten staan, Verwarm ondertussen
= Klop de slagroom op. Voeg er
A
6 eetlepels kristalsuiker
de oven voor op 200 °C.
al kloppend twee eetlepels suiker
N
6 eetiepels water
- Bak de peren in 20 minuten goudbruin.
‚aan toe.
Gamering
= Dresseer de peertjes op een schaal, spuit
500 mi slagroom
Gekonfijte sinaasappelschil
er rozetten met slagroom tussen en
z eetlepels kristalsuiker
= Schil de sinaasappel. Dit werkt het makkelijkst
garneer met gekonfijte sinaasappelschillen.
met een dunschiller.
26 PUUR POIESZ December magazine
SN