Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 26




Hier is pagina 26 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

u |

Car

R

u

si

dE.

sf

me

y

if

a5

2%

#7

=

ed

5

ce

FAT

À

En

cs

Fees

3

Enr

Ma

NOORDER

Li

ke

ots!

ven

Ÿ

4= A

mi

pr

u

ei

>

I



N

A

E

u

N

az

2

IL

J

|

|

Ingrediënten

Werkwijze

- Schil de stoofperen, laat het

voor 4 personen;

en zet ze op met de wijn, suiker

hetu

a

0€

pd

een tot

Bereidingstijd: 2.5 uur stoven

kaneelstokje. Stoof de peren gedurende 2.5

ale Ee.

rood in een pan met een deksel erop.

= Breng zachtjes aan de kook, voeg de

Bereiding peren: 30 minuten

= Laat de peren afkoelen, uitlekken en dep

sinaasappelschillen toe en konfijt de

ze droog.

sinaasappel totdat de suikerstroop dik

1 eidooier voor het bestrijken van het deeg

1 pak Tante Fanny Flammenkuchendeeg

= Pak de peren in met flammkuchendeeg. Steek

begint te worden.

daarvoor met een ronde steker (of groot glas)

= Haal de sinaasappelschillen uit de suikerstroop

Voor de stoofperen

1 kg Gieser de Wildeman stoofperen

en cirkel uit het deeg en snij de deeg- cirkel

(let op: heel heet!) en leg ze uit elkaar op

halverwege in. Vouw het deeg om de peren en

bakpapier te drogen.

2 flesjes à 250 ml rode huiswijn

à

5 eetlepels kristalsuiker

zet op de bakplaat

1 kaneelstoije

met bakpapier.

Slagroom garnering

Voor de gekonfijte sinaasappel

= Bestrijk de peren met eidooier en laat 10

& opdienen

1 sinaasappel

minuten staan, Verwarm ondertussen

= Klop de slagroom op. Voeg er

A

6 eetlepels kristalsuiker

de oven voor op 200 °C.

al kloppend twee eetlepels suiker

N

6 eetiepels water

- Bak de peren in 20 minuten goudbruin.

‚aan toe.

Gamering

= Dresseer de peertjes op een schaal, spuit

500 mi slagroom

Gekonfijte sinaasappelschil

er rozetten met slagroom tussen en

z eetlepels kristalsuiker

= Schil de sinaasappel. Dit werkt het makkelijkst

garneer met gekonfijte sinaasappelschillen.

met een dunschiller.

26 PUUR POIESZ December magazine

SN