Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

FE

LL

u

Ne

a

io

72

Be

ee

Te

ae

UE

rj

rar

Hi

En

e

£

re

DS

a

2

)

00e

Hi

EE

ll

tl

1

LE

à

th

|

N

EN

LITIES EN CHAMPIGNONS

Fe

FT

lo

ien bak de ui en champignons:

- Klop de dooier los en bestrijk de rollade

Ha

in z'n geheel,

de resterende braadboter van de rollade.

hep regelmatig om.

= Steek vormpjes uit het overgebleven deeg.

il

hi

el

1;

= Breng op smaak met peper en zout en

Decoreer de rollade met de vormpjes en

_ laat afkoelen.

bestrijk nogmaals met eigeel.

ar

ne

a

- Bedek het aanrecht met plasticfolie en beleg

= Laat de rollade 5 minuten rusten zodat het

deze met plakken rauwe ham.

eigeel een beetje opdroogt en bak de rollade

à

IJ

= Verdeel de koude champignons met ui hierover.

gedurende 30-35 minuten goudbruin in

= Smeer inhet midden van de champignons wat.

het midden van de oven. Draai halverwege

a

mosterd (gebruik niet direct alle mosterd!). Daar.

de bakplaat om zodat het deeg.

ij

gaat u de rollade inleggen. Zorg dus dat u de

gelijkmatig verkleurt.

nei

rd

pe

nb

En

mosterd zo spreidt dat de rollade volledig

HE

„bedekt zal zijn.

Garnering en bijgerechten.

Hr

-Verwijder het rolladenetje en leg de rollade op

= Kook de spruiten beetgaar.

de champignons. Smeer.de rest van rollade in.

= Verwijder het voetje van de dhampignons en

ii

rd:

1

E

ie

PRE

met mosterd.

snij deze in vieren.

a

=Til het onderste deel van de folie op en vouw

= Bak de spekjes in een droge koekenpan op een

Be

crie:

deze om de rollade.

halfhoog vuur zachtjes uit, voeg de

lade

= Rolde rollade verder in de folie zodat alles

champignons toe en bak ze goudbruin.

WA

_-laatde rollade 30 minuten op kamertemperatuur

bedekt is tot één grote rol. Draai de uiteinden

— Voeg als laatste de spruiten toe en breng op.

__komen.

van de folie stevig vast.

smaak met peper.

= Dep de rollade droog met keukenpapier en braad

- Verpak de rollade in nog een laag folie en leg

een half uur in de koelkast.

= deze in bakboter in 4-5 minuten rondom.

Opdienen

16,

goudbruin op halfhoog vuur.

Verwarm de oven voor op 200 °C.

- Laat de rollade na het afbakken

= Laat de rollade afkoelen en bewaar een gedeelte

— leg de hele plak bladerdeeg met het bakpapier

5 minuten rusten.

van de braadboter.

naar beneden op het aanrecht.

= Dresseer de spruiten met spekjes en

y

- Verwijder de steeltjes van de helft van

Gebruik een kwastje om het deeg een heel

champignons om de rollade en snij de rollade

D

de champignons.

Klein beetje nat te maken. Zo plakt het beter.

aan tafel aan.

= Snij de champignons zeer fijn of maal ze in

= Pak de rollade uit de folie en leg deze in het

een keukenmachine.

midden op het deeg. Vouw het deeg om de

Rollade over? Bekijk onze tips op pagina 45

En

NS

rollade totdat deze helemaal ingepakt zit. Snij

om het niet te verspillen!

Kr

het overtollige deeg eraf en bewaar deze voor

garnering. Vouw de zijkanten van het deeg als

Van dit recept is een inspirerende

een pakketje dicht.

kookvideo gemaakt. Bekijk deze op

\www.poiesz-supermarkten.nl/recepten

= leg rollade in het midden van.een met

bakpapier beklede bakplaat. Zorg ervoor datde

sluiting van het deeg onder ligt.

©

il

PUUR POIESZ December moge 3