Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
FE
LL
u
Ne
a
io
72
Be
ee
Te
ae
UE
rj
rar
Hi
En
e
£
re
DS
a
2
)
00e
Hi
EE
ll
tl
1
LE
à
th
|
N
EN
LITIES EN CHAMPIGNONS
Fe
FT
lo
ien bak de ui en champignons:
- Klop de dooier los en bestrijk de rollade
Ha
in z'n geheel,
de resterende braadboter van de rollade.
hep regelmatig om.
= Steek vormpjes uit het overgebleven deeg.
il
hi
el
1;
= Breng op smaak met peper en zout en
Decoreer de rollade met de vormpjes en
_ laat afkoelen.
bestrijk nogmaals met eigeel.
ar
ne
a
- Bedek het aanrecht met plasticfolie en beleg
= Laat de rollade 5 minuten rusten zodat het
deze met plakken rauwe ham.
eigeel een beetje opdroogt en bak de rollade
à
IJ
= Verdeel de koude champignons met ui hierover.
gedurende 30-35 minuten goudbruin in
= Smeer inhet midden van de champignons wat.
het midden van de oven. Draai halverwege
a
mosterd (gebruik niet direct alle mosterd!). Daar.
de bakplaat om zodat het deeg.
ij
gaat u de rollade inleggen. Zorg dus dat u de
gelijkmatig verkleurt.
nei
rd
pe
nb
En
mosterd zo spreidt dat de rollade volledig
HE
„bedekt zal zijn.
Garnering en bijgerechten.
Hr
-Verwijder het rolladenetje en leg de rollade op
= Kook de spruiten beetgaar.
de champignons. Smeer.de rest van rollade in.
= Verwijder het voetje van de dhampignons en
ii
rd:
1
E
ie
PRE
met mosterd.
snij deze in vieren.
a
=Til het onderste deel van de folie op en vouw
= Bak de spekjes in een droge koekenpan op een
Be
crie:
deze om de rollade.
halfhoog vuur zachtjes uit, voeg de
lade
= Rolde rollade verder in de folie zodat alles
champignons toe en bak ze goudbruin.
WA
_-laatde rollade 30 minuten op kamertemperatuur
bedekt is tot één grote rol. Draai de uiteinden
— Voeg als laatste de spruiten toe en breng op.
__komen.
van de folie stevig vast.
smaak met peper.
= Dep de rollade droog met keukenpapier en braad
- Verpak de rollade in nog een laag folie en leg
een half uur in de koelkast.
= deze in bakboter in 4-5 minuten rondom.
Opdienen
16,
goudbruin op halfhoog vuur.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Laat de rollade na het afbakken
= Laat de rollade afkoelen en bewaar een gedeelte
— leg de hele plak bladerdeeg met het bakpapier
5 minuten rusten.
van de braadboter.
naar beneden op het aanrecht.
= Dresseer de spruiten met spekjes en
y
- Verwijder de steeltjes van de helft van
Gebruik een kwastje om het deeg een heel
champignons om de rollade en snij de rollade
D
de champignons.
Klein beetje nat te maken. Zo plakt het beter.
aan tafel aan.
= Snij de champignons zeer fijn of maal ze in
= Pak de rollade uit de folie en leg deze in het
een keukenmachine.
midden op het deeg. Vouw het deeg om de
Rollade over? Bekijk onze tips op pagina 45
En
NS
rollade totdat deze helemaal ingepakt zit. Snij
om het niet te verspillen!
Kr
het overtollige deeg eraf en bewaar deze voor
garnering. Vouw de zijkanten van het deeg als
Van dit recept is een inspirerende
een pakketje dicht.
kookvideo gemaakt. Bekijk deze op
\www.poiesz-supermarkten.nl/recepten
= leg rollade in het midden van.een met
bakpapier beklede bakplaat. Zorg ervoor datde
sluiting van het deeg onder ligt.
©
il
PUUR POIESZ December moge 3