Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 45
Hier is pagina 45 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.

Hier is pagina 45 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 45
AN zonder verspilling De helft van de Nederlanders koopt te veel eten in met kerst. N En het resultaat is ieder jaar een giga hoeveelheid voedselverspilling: | 30% van al ons eten tijdens kerst belandt in de prullenbak! | Heeft u gekookt uit dit magazine? Zo gebruikt u de ingrediënten die over zijn! Bij restjes is de vriezer natuurlijk uw beste vriend. Maar een aantal ingrediënten laten zich ook gemakkelijk omtoveren tot nieuwe gerechten. Onderstaande ideeën sluiten allemaal aan bij de recepten uit dit magazine. Maar ze zullen vast en zeker ook vaker van pas komen! SPECERIJEN & SINAASAPPEL OVER ALLE GROENTEN VERWERKEN IN EEN HEEFT U ROLLADE OVER VAN >, VAN DE STOOFPEREN IN FLAMMKUCHENDEEG ÉÉN VAN DERECEPTEN VAN PAG. 29-357 Lekkere curry MET GEKONFLJTESINAASAPPEL" VAN AG. 26 ? Wraps, salade e% gemakkelijk Nodig: restjes groenten zoals ui, & sandwiches | gliühuvein van! bloemkool, courgette, zoete aardappel & tomaat, currypasta, kokosmelk. Nodig: restjes van de rollade, De meeste groenten laten zich heel goed brood/wrapsisalade, groenten. Nodig: rode wijn, sinaasappel, steranijs, verwerken in een lekkere curry. Bak, indien u Het advies is om gebraden vlees zoals rollade kaneelstokje(s), kruidnagel. het heeft, een uitje, wat knoflook en wat niet opnieuw op te warmen. Door het braden Giet de rode wijn in een pan en voeg alle gember even aan. Voeg de currypasta en daarna bewaren in de koelkast verliest het specerijen en de sinaasappel naar smaak toe. (hoeveelheden staan vaak op de verpakking), vocht en kan het bij opnieuw opwarmen Warm op (niet laten koken!) tot de gewenste de groenten en kokosmelk toe. Laat koken tot behoorlijk taai worden. Gebruik het daarom ratuur. Voeg voor een iets sterkere glühwein de groenten gaar zijn en serveer met rijst in koude gerechten zoals een lekkere lunch. of naanbrood. scheutje cognac of cointreau toe en voor een Meng het samen met overgebleven groenten chte, zoete versie een beetje honing. in een salade of beleg er een wrap of sandwich mee. gr Es gen ov ntanscosn: dank ev zelf mayonaise van Nodig: 1 eigeel, 1 eetlepel mosterd, 1 eetlepel witte wijnazijn of citroensap, 200 ml zonnebloemolie of milde lie. Meng alle ingrediënten behalve de olie. Mix goed. Schenk er daarna beetje bij beetje, al roerend de olie ix tot de gewenste dikte. Meer olie = dikkere mayonaise! PUUR POIESZ a By Là 4,
Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 45