Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 45
Hier is pagina 45 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AN
zonder verspilling
De helft van de Nederlanders koopt te veel eten in met kerst.
N
En het resultaat is ieder jaar een giga hoeveelheid voedselverspilling:
|
30% van al ons eten tijdens kerst belandt in de prullenbak!
|
Heeft u gekookt uit dit magazine? Zo gebruikt u de ingrediënten die over zijn!
Bij restjes is de vriezer natuurlijk uw beste vriend. Maar een aantal ingrediënten laten zich ook gemakkelijk omtoveren
tot nieuwe gerechten. Onderstaande ideeën sluiten allemaal aan bij de recepten uit dit magazine.
Maar ze zullen vast en zeker ook vaker van pas komen!
SPECERIJEN & SINAASAPPEL OVER
ALLE GROENTEN VERWERKEN IN EEN
HEEFT U ROLLADE OVER VAN
>,
VAN DE STOOFPEREN IN FLAMMKUCHENDEEG
ÉÉN VAN DERECEPTEN VAN PAG. 29-357
Lekkere curry
MET GEKONFLJTESINAASAPPEL" VAN AG. 26 ?
Wraps, salade
e% gemakkelijk
Nodig: restjes groenten zoals ui,
& sandwiches
|
gliühuvein van!
bloemkool, courgette, zoete aardappel
& tomaat, currypasta, kokosmelk.
Nodig: restjes van de rollade,
De meeste groenten laten zich heel goed
brood/wrapsisalade, groenten.
Nodig: rode wijn, sinaasappel, steranijs,
verwerken in een lekkere curry. Bak, indien u
Het advies is om gebraden vlees zoals rollade
kaneelstokje(s), kruidnagel.
het heeft, een uitje, wat knoflook en wat
niet opnieuw op te warmen. Door het braden
Giet de rode wijn in een pan en voeg alle
gember even aan. Voeg de currypasta
en daarna bewaren in de koelkast verliest het
specerijen en de sinaasappel naar smaak toe.
(hoeveelheden staan vaak op de verpakking),
vocht en kan het bij opnieuw opwarmen
Warm op (niet laten koken!) tot de gewenste
de groenten en kokosmelk toe. Laat koken tot
behoorlijk taai worden. Gebruik het daarom
ratuur. Voeg voor een iets sterkere glühwein
de groenten gaar zijn en serveer met rijst
in koude gerechten zoals een lekkere lunch.
of naanbrood.
scheutje cognac of cointreau toe en voor een
Meng het samen met overgebleven groenten
chte, zoete versie een beetje honing.
in een salade of beleg er een wrap of
sandwich mee.
gr
Es
gen ov ntanscosn: dank ev zelf mayonaise van
Nodig: 1 eigeel, 1 eetlepel mosterd, 1 eetlepel witte wijnazijn of citroensap, 200 ml zonnebloemolie of milde
lie. Meng alle ingrediënten behalve de olie. Mix goed. Schenk er daarna beetje bij beetje, al roerend
de olie
ix tot de gewenste dikte. Meer olie = dikkere mayonaise!
PUUR POIESZ
a By Là
4,