Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.

Hier is pagina 25 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 25
sj De en SUPERMARKTEN # iR} 27 Ei jr 5 = EA { , Br KRUIDIGE ’ f a #6 É Les 27 Ex zt den, Ingrediënten Pf ke dn voor 4 personen: 4 Bereidingstijd 1 A Voorbereiding: 15 minuten Peren stoven: 2.5 uur N 1 kg Gleser Wildeman stoofperen Dr 1 kaneelstokje (ee. 2 fieses à 250 mi rode huiswijn 3 eetlepels suiker 4 3 potje gembersnippers x eetlepels gembersiroop 4 kruidnagels 1 faurierblaadje a" 2 stuks steranijs 00 gram rezijnen Werkwijze ee = Schil de stoofperen in z'n geheel en laat het steeltje ES Fe ed se eraan zitten. ze a À - Verwarm de wijn met daarin het laurierblaadje, de steranijs, kaneelstokje, kruidnagels en suiker. Voeg de sy = peren toe en zorg ervoor dat ze ondergedompeld zijn. * Voeg indien nodig wat water toe. = Stoof de peren gedurende 2 uur in een afgedekte pan. = Voeg na 2 uur stoven de gembersnippers, de gembersiroop en de rozijnen toe. Laat het geheel nog 30 minuten zachtjes koken. = Dien de stoofpeertjes op in een schaal met de gember, ei à de rozijnen en het perenvocht. pn Ingrediënten over? Bekijk onze tips op pagina 45 om het niet te verspillen! Van dit recept is een inspirerende kookvideo gemaakt. Bekijk deze op = 5 www. poiesz-supermarkten.nlirecepten POIESZ December magazine 25
Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 25