Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
sj
De
en
SUPERMARKTEN
#
iR}
27
Ei
jr
5
=
EA
{
,
Br
KRUIDIGE
’
f
a
#6
É
Les
27
Ex
zt
den,
Ingrediënten
Pf
ke
dn
voor 4 personen:
4
Bereidingstijd
1
A
Voorbereiding: 15 minuten
Peren stoven: 2.5 uur
N
1 kg Gleser Wildeman stoofperen
Dr
1 kaneelstokje
(ee.
2 fieses à 250 mi rode huiswijn
3 eetlepels suiker
4
3 potje gembersnippers
x eetlepels gembersiroop
4 kruidnagels
1 faurierblaadje
a"
2 stuks steranijs
00 gram rezijnen
Werkwijze
ee
= Schil de stoofperen in z'n geheel en laat het steeltje
ES
Fe
ed
se
eraan zitten.
ze
a
À
- Verwarm de wijn met daarin het laurierblaadje, de
steranijs, kaneelstokje, kruidnagels en suiker. Voeg de
sy
=
peren toe en zorg ervoor dat ze ondergedompeld zijn.
*
Voeg indien nodig wat water toe.
= Stoof de peren gedurende 2 uur in een afgedekte pan.
= Voeg na 2 uur stoven de gembersnippers,
de gembersiroop en de rozijnen toe. Laat het geheel
nog 30 minuten zachtjes koken.
= Dien de stoofpeertjes op in een schaal met de gember,
ei à
de rozijnen en het perenvocht.
pn
Ingrediënten over? Bekijk onze tips op pagina 45
om het niet te verspillen!
Van dit recept is een inspirerende
kookvideo gemaakt. Bekijk deze op
=
5
www. poiesz-supermarkten.nlirecepten
POIESZ December magazine 25