Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

sj

De

en

SUPERMARKTEN

#

iR}

27

Ei

jr

5

=

EA

{

,

Br

KRUIDIGE



f

a

#6

É

Les

27

Ex

zt

den,

Ingrediënten

Pf

ke

dn

voor 4 personen:

4

Bereidingstijd

1

A

Voorbereiding: 15 minuten

Peren stoven: 2.5 uur

N

1 kg Gleser Wildeman stoofperen

Dr

1 kaneelstokje

(ee.

2 fieses à 250 mi rode huiswijn

3 eetlepels suiker

4

3 potje gembersnippers

x eetlepels gembersiroop

4 kruidnagels

1 faurierblaadje

a"

2 stuks steranijs

00 gram rezijnen

Werkwijze

ee

= Schil de stoofperen in z'n geheel en laat het steeltje

ES

Fe

ed

se

eraan zitten.

ze

a

À

- Verwarm de wijn met daarin het laurierblaadje, de

steranijs, kaneelstokje, kruidnagels en suiker. Voeg de

sy

=

peren toe en zorg ervoor dat ze ondergedompeld zijn.

*

Voeg indien nodig wat water toe.

= Stoof de peren gedurende 2 uur in een afgedekte pan.

= Voeg na 2 uur stoven de gembersnippers,

de gembersiroop en de rozijnen toe. Laat het geheel

nog 30 minuten zachtjes koken.

= Dien de stoofpeertjes op in een schaal met de gember,

ei à

de rozijnen en het perenvocht.

pn

Ingrediënten over? Bekijk onze tips op pagina 45

om het niet te verspillen!

Van dit recept is een inspirerende

kookvideo gemaakt. Bekijk deze op

=

5

www. poiesz-supermarkten.nlirecepten

POIESZ December magazine 25