Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
SUPERMARKTEN
Sn
ER
1
JR
Ne.
eee
Werkwijze:
— Haal een koffiekopje aan vocht uit de pan met
Ingrediënten voor 1 rollade
= Schil de peren in z'n geheel en laat het steeltje
stoofperen. Zeef het vocht en breng in een
voor 4-5 personen:
eraan zitten.
aparte pan aan de kook,
= Verwarm de wijn met daarin het laurierblaadje,
- Maak een papje van aardappelzetmeel en water
Voorbereil
g: 15 minuten
Peren stoven: 2.5 uur
de steranijs, kaneelstokje, kruidnagels en
en giet bij het perenvocht. Voeg net zo veel van
suiker. Voeg de stoofperen toe en zorg ervoor
het papje toe totdat de saus mooi glazig is.
Afbakken: 30-35 minuten
dat ze ondergedompeld zijn. Voeg indien nodig.
= Laat de saus even doorkoken en voeg
1 Half om half rollade
wat water toe.
vervolgens de bramen toe.
1 kilo Gieser Wildeman stoofperen
2 fleses à 250 mi rode huiswijn
= Stoof de peren gedurende 2 uur in een
Haal de rollade uit de oven, laat 10 minuten,
1 kaneelstokje
afgedekte pan.
rusten en verwijder vervolgens het rolladenetje.
2 stuks steranijs
= Laat de rollade 30 minuten op
- Dresser de rollade op een schaal met kruidige
4 kruidnagels
kamertemperatuur komen.
stoofperen.
1 laurierblaadje
100 gram suiker
= Verwarm de oven voor op 180 °C.
= Schenk de saus over de rollade.
fs potje gember snippers.
- Dep de rollade droog met keukenpapier en
= Snij de rollade aan tafel aan.
100 gram rozijnen
1 eetlepel aardappelzetmeel.
braad deze gedurende 4-5 minuten rondom
goudbruin op een halfhoog vuur.
Rollade over? Bekijk onze tips op pagina 45
w eetlepels gembersiroop.
1 bakje bramen (125 gram vers of diepvries)
- Zet de rollade in het midden van de oven en
om het niet te verspillen!
grill 20 minuten,
= Voeg na 2 uur stoven de gembersnippers met
het gembersiroop en de rozijnen toe aan de
stoofperen. Laat het geheel nog 30 minuten
}
zachtjes koken.
Probeer ooh eens onze andere overheerlijke hollade'k
MAGERE VARKENSROLLADE
CORDON BLUE ROLLADE
RUNDERROLLADE
bn
En,
&"
so
Ya
7
| N
Pr
sfr
|
t
7
+
L
NE
ED
1
PUUR POIESZ Decembx
anti