Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.

Hier is pagina 35 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 35
SUPERMARKTEN Sn ER 1 JR Ne. eee Werkwijze: — Haal een koffiekopje aan vocht uit de pan met Ingrediënten voor 1 rollade = Schil de peren in z'n geheel en laat het steeltje stoofperen. Zeef het vocht en breng in een voor 4-5 personen: eraan zitten. aparte pan aan de kook, = Verwarm de wijn met daarin het laurierblaadje, - Maak een papje van aardappelzetmeel en water Voorbereil g: 15 minuten Peren stoven: 2.5 uur de steranijs, kaneelstokje, kruidnagels en en giet bij het perenvocht. Voeg net zo veel van suiker. Voeg de stoofperen toe en zorg ervoor het papje toe totdat de saus mooi glazig is. Afbakken: 30-35 minuten dat ze ondergedompeld zijn. Voeg indien nodig. = Laat de saus even doorkoken en voeg 1 Half om half rollade wat water toe. vervolgens de bramen toe. 1 kilo Gieser Wildeman stoofperen 2 fleses à 250 mi rode huiswijn = Stoof de peren gedurende 2 uur in een Haal de rollade uit de oven, laat 10 minuten, 1 kaneelstokje afgedekte pan. rusten en verwijder vervolgens het rolladenetje. 2 stuks steranijs = Laat de rollade 30 minuten op - Dresser de rollade op een schaal met kruidige 4 kruidnagels kamertemperatuur komen. stoofperen. 1 laurierblaadje 100 gram suiker = Verwarm de oven voor op 180 °C. = Schenk de saus over de rollade. fs potje gember snippers. - Dep de rollade droog met keukenpapier en = Snij de rollade aan tafel aan. 100 gram rozijnen 1 eetlepel aardappelzetmeel. braad deze gedurende 4-5 minuten rondom goudbruin op een halfhoog vuur. Rollade over? Bekijk onze tips op pagina 45 w eetlepels gembersiroop. 1 bakje bramen (125 gram vers of diepvries) - Zet de rollade in het midden van de oven en om het niet te verspillen! grill 20 minuten, = Voeg na 2 uur stoven de gembersnippers met het gembersiroop en de rozijnen toe aan de stoofperen. Laat het geheel nog 30 minuten } zachtjes koken. Probeer ooh eens onze andere overheerlijke hollade'k MAGERE VARKENSROLLADE CORDON BLUE ROLLADE RUNDERROLLADE bn En, &" so Ya 7 | N Pr sfr | t 7 + L NE ED 1 PUUR POIESZ Decembx anti
Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 35