Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 35




Hier is pagina 35 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SUPERMARKTEN

Sn

ER

1

JR

Ne.

eee

Werkwijze:

— Haal een koffiekopje aan vocht uit de pan met

Ingrediënten voor 1 rollade

= Schil de peren in z'n geheel en laat het steeltje

stoofperen. Zeef het vocht en breng in een

voor 4-5 personen:

eraan zitten.

aparte pan aan de kook,

= Verwarm de wijn met daarin het laurierblaadje,

- Maak een papje van aardappelzetmeel en water

Voorbereil

g: 15 minuten

Peren stoven: 2.5 uur

de steranijs, kaneelstokje, kruidnagels en

en giet bij het perenvocht. Voeg net zo veel van

suiker. Voeg de stoofperen toe en zorg ervoor

het papje toe totdat de saus mooi glazig is.

Afbakken: 30-35 minuten

dat ze ondergedompeld zijn. Voeg indien nodig.

= Laat de saus even doorkoken en voeg

1 Half om half rollade

wat water toe.

vervolgens de bramen toe.

1 kilo Gieser Wildeman stoofperen

2 fleses à 250 mi rode huiswijn

= Stoof de peren gedurende 2 uur in een

Haal de rollade uit de oven, laat 10 minuten,

1 kaneelstokje

afgedekte pan.

rusten en verwijder vervolgens het rolladenetje.

2 stuks steranijs

= Laat de rollade 30 minuten op

- Dresser de rollade op een schaal met kruidige

4 kruidnagels

kamertemperatuur komen.

stoofperen.

1 laurierblaadje

100 gram suiker

= Verwarm de oven voor op 180 °C.

= Schenk de saus over de rollade.

fs potje gember snippers.

- Dep de rollade droog met keukenpapier en

= Snij de rollade aan tafel aan.

100 gram rozijnen

1 eetlepel aardappelzetmeel.

braad deze gedurende 4-5 minuten rondom

goudbruin op een halfhoog vuur.

Rollade over? Bekijk onze tips op pagina 45

w eetlepels gembersiroop.

1 bakje bramen (125 gram vers of diepvries)

- Zet de rollade in het midden van de oven en

om het niet te verspillen!

grill 20 minuten,

= Voeg na 2 uur stoven de gembersnippers met

het gembersiroop en de rozijnen toe aan de

stoofperen. Laat het geheel nog 30 minuten

}

zachtjes koken.

Probeer ooh eens onze andere overheerlijke hollade'k

MAGERE VARKENSROLLADE

CORDON BLUE ROLLADE

RUNDERROLLADE

bn

En,

&"

so

Ya

7

| N

Pr

sfr

|

t

7

+

L

NE

ED

1

PUUR POIESZ Decembx

anti