Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 42




Hier is pagina 42 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dee

*

w

x

À

EN

% *

Î

®

Na een reeks hartige pangerechtjes,

hi

De

is het heerlijk om de maaltijd af te sluiten

met een zelfgebakken zoet dessert.

Hier een aantal smakelijke tips!

"1

er

\ A]

PS

A

Zo

5

L'

PS

vis

EN

dr

12

eee

Ingrediënten:

Ingrediënten:

Ingrediënten:

1 grote reep pure chocolade

Ananasstu es

1 Eistar appel

2 eetiepels kristalsulker

2 pak en mix bakjes verse ananasstukjes

Honing

50 gram genelde rozijnen

2'theelepels kaneeipoeder

Tdoosje verse aardbeien

tocktailprikkers

ie

Gifoie

Cockaiprikers

difoie

Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze

= Was de aardbeien en halveer ze,

= Prik de blokjes ananas aan een

= Schil de appel en snij in kleine plakjes.

= Prik de aardbeien en blokjes ananas

cocktailprikker.

- Klop het ei los in een kom.

aan een prikker.

- Verwarm wat olijfolie op de gourmetplaat.

= Meng de suiker en het kaneelpoeder.

= Smelt een blokje chocolade in je gourmet-

= Bak de ananasprikkers tot ze een beetje

= Verwarm een klein beetje olijfolie in het

pannetje en dip de fruitprikkers hierin.

karameliseren.

gourmetpannetje. Door een kwastje te

= Serveer met streepjes honing naar smaak.

gebruiken kun je dit goed doseren,

= Leg de appelschijfjes in het gourmetpannetje

Lt

samen met de gewelde rozijntjes.

57

= Schep het losgeklopt ei erbij.

Er

=

- Bak beide zijden en serveer met kaneelsuiker

naar smaak.

En

Jt

42_PUUR POIESZ December magazine

=

ER