Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Dee
*
w
x
À
EN
% *
Î
®
Na een reeks hartige pangerechtjes,
hi
De
is het heerlijk om de maaltijd af te sluiten
met een zelfgebakken zoet dessert.
Hier een aantal smakelijke tips!
"1
er
\ A]
PS
A
Zo
5
L'
PS
vis
EN
dr
12
eee
Ingrediënten:
Ingrediënten:
Ingrediënten:
1 grote reep pure chocolade
Ananasstu es
1 Eistar appel
2 eetiepels kristalsulker
2 pak en mix bakjes verse ananasstukjes
Honing
50 gram genelde rozijnen
2'theelepels kaneeipoeder
Tdoosje verse aardbeien
tocktailprikkers
ie
Gifoie
Cockaiprikers
difoie
Werkwijze
Werkwijze
Werkwijze
= Was de aardbeien en halveer ze,
= Prik de blokjes ananas aan een
= Schil de appel en snij in kleine plakjes.
= Prik de aardbeien en blokjes ananas
cocktailprikker.
- Klop het ei los in een kom.
aan een prikker.
- Verwarm wat olijfolie op de gourmetplaat.
= Meng de suiker en het kaneelpoeder.
= Smelt een blokje chocolade in je gourmet-
= Bak de ananasprikkers tot ze een beetje
= Verwarm een klein beetje olijfolie in het
pannetje en dip de fruitprikkers hierin.
karameliseren.
gourmetpannetje. Door een kwastje te
= Serveer met streepjes honing naar smaak.
gebruiken kun je dit goed doseren,
= Leg de appelschijfjes in het gourmetpannetje
Lt
samen met de gewelde rozijntjes.
57
= Schep het losgeklopt ei erbij.
Er
=
- Bak beide zijden en serveer met kaneelsuiker
naar smaak.
En
Jt
42_PUUR POIESZ December magazine
=
ER