Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 27


Hier is pagina 27 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.



Poiesz Folder 29.11.2021

Hier is pagina 27 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 27

FN hi A 3 ne N * > N! De fi su PERMPRKTE NOORDER er er. trots! : > 5 % FF % 2 aj ed Ve In dient taart voor 8 personen: ze 20 minuten Bereidingsti FR Peren stove 2.5 uur Hi u Er IR : = Afbakken: 1uur # f: Voor de stoofperen 6-8 Gieser Wildeman stoofperen Pr 2 fiesjes à 250 mi rode hüiswijn I nr “k zeetiepeis kristalsuiker 1 kaneelstokje Ze Voor de cake u re 250 gram roomboter op kamertemperatuur Fi ré 350 gram zefrijzend bakmeel 250 gram suiker ke 2 zakjes vanitiesùiker 54 2 5 grote eieren 3 theelepels itroenschlirasp € poedersuiker jole ne 5 C SL Voor de kaneelroom 500 mi slagroom ET KANE EL VII Wi zeetiepeis kristalsuiker 2 theelepels kaneel are > nr An pr es Fes er de ET Werkwijze = Schil de stoofperen, laat het steeltje eraan en zet ze op met de = Zorg ervoor dat de steeltjes en het topje van de peer boven rode wijn, suiker en kaneelstokje. Stoof de peren gedurende het cakebeslag uitsteken. 2.5 uur in een afgedekte pan. = Bak de cake in 60 minuten goudbruin. Hou de kleur goed = Laat de peren afkoelen, uitlekken en dep ze droog. in de gaten en bedek de cake zo nodig halverwege met - Vet een springvorm (g 24 cm) licht in en bedek de bodem aluminiumfolie om extra verkleuring tegen te gaan. met bakpapier. = Check na een uur of de cake gaar is door een satéprikker = Verwarm de oven voor op 165 °C. er in te steken. Komt de satéprikker ‘schoon’ weer uit = Klop de boter, suiker, vanillesuiker en de citroenschilrasp de cake? Dan is hij gaar! ee met een mixer luchtig tot deze wit van kleur is. = laat de cake afkoelen. = Voeg één voor één de eieren bij de luchtige boter. = Meng de kaneel en kristalsuiker al kloppend door = Voeg het zelfrijzend bakmeel toe in 3 gedeelten terwijl u mixt de slagroom tot die stevig is. a) ; 1 ï op de laagste stand van de mixer. Schep daarna goed om. = Spuit toefjes kaneelroom op de taart en bestuif = Schep het beslag in de springvorm. de randen met poedersuiker. f = Rol de onderkant van de droge stoofperen in de bloem en plaats de peren langs de rand in het beslag. Hou hierbij ongeveer 2 cm afstand van de rand. PUUR POIESZ December magazine 2

Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 27