Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 52
Hier is pagina 52 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BORRELEN
Vegetarische
B
—
hartige
5 3
punÿes
met tgatgikidi
1 dié
Ingrediënten
voor 8 hartige puntjes:
voor 4 personen;
Voorbereiding: 15 minuten
Voorbereiding: 5 minuten
Afbakken: 12-15 minuten
Roosteren: 4 minuten
2 @
\
haive kieine bioemkooi
[TE
jfolie
ki (zie tapasbakje
Poiesz winkel)
1)
maten
Gocktaliprikkers
Werkwijze:
Werkwijze
= Verwarm de oven voor op 200 °C.
= Snij de bloemkool in kleine roosjes en was in
= Bestrijk de plakjes bladerdeeg met pesto.
koud water.
= Snij nu de plakjes bladerdeeg tweemaal
= Laat de bloemkool goed uitlekken op een doek.
diagonaal door de midden zodat u
= Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan
£
puntjes krijgt.
of wok.
À
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg
- Bak de rauwe bloemkool gedurende 3-5
hier de iets bevroren plakjes deeg op.
minuten goudbruin.
- Brokkel of hak de feta in stukjes. Dep de
= Schep de bloemkool in een klein schaaltje en
ingemaakte zongedroogde tomaten droog
serveer met tzatzikidip.
r
met keukenpapier.
1
- Leg op elk puntje een tomaat en beleg de
puntjes met kruimels fetakaas.
Zoete aardappel
= Bak de puntjes krokant gedurende 12-15
piggaatjes met caurgette,
minuten in het midden van de oven.
maggahella, en tomaat
= Laat de puntjes 2 minuten rusten en dien
vervolgens gelijk op.
N
buikehbhaadr toast met
Van het eerste en tweede recept is
geitenkaas en natenchunch
#1
een inspirerende video gemaakt.
Bekijk deze op
te
pe
=“
www. poiesz-supermarkten.nl/recepten
6]
LA
ir
Voor bovenstaande 3 heerlijke
borrelrecepten kijk op
www.polesz-supermarkten.nlirecepten
Se
of scan de qr-code
52 PUUR POIESZ December magazine