Poiesz - Folder van 29.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 52




Hier is pagina 52 van 68 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BORRELEN

Vegetarische

B



hartige

5 3

punÿes

met tgatgikidi

1 dié

Ingrediënten

voor 8 hartige puntjes:

voor 4 personen;

Voorbereiding: 15 minuten

Voorbereiding: 5 minuten

Afbakken: 12-15 minuten

Roosteren: 4 minuten

2 @

\

haive kieine bioemkooi

[TE

jfolie

ki (zie tapasbakje

Poiesz winkel)

1)

maten

Gocktaliprikkers

Werkwijze:

Werkwijze

= Verwarm de oven voor op 200 °C.

= Snij de bloemkool in kleine roosjes en was in

= Bestrijk de plakjes bladerdeeg met pesto.

koud water.

= Snij nu de plakjes bladerdeeg tweemaal

= Laat de bloemkool goed uitlekken op een doek.

diagonaal door de midden zodat u

= Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan

£

puntjes krijgt.

of wok.

À

- Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg

- Bak de rauwe bloemkool gedurende 3-5

hier de iets bevroren plakjes deeg op.

minuten goudbruin.

- Brokkel of hak de feta in stukjes. Dep de

= Schep de bloemkool in een klein schaaltje en

ingemaakte zongedroogde tomaten droog

serveer met tzatzikidip.

r

met keukenpapier.

1

- Leg op elk puntje een tomaat en beleg de

puntjes met kruimels fetakaas.

Zoete aardappel

= Bak de puntjes krokant gedurende 12-15

piggaatjes met caurgette,

minuten in het midden van de oven.

maggahella, en tomaat

= Laat de puntjes 2 minuten rusten en dien

vervolgens gelijk op.

N

buikehbhaadr toast met

Van het eerste en tweede recept is

geitenkaas en natenchunch

#1

een inspirerende video gemaakt.

Bekijk deze op

te

pe

=“

www. poiesz-supermarkten.nl/recepten

6]

LA

ir

Voor bovenstaande 3 heerlijke

borrelrecepten kijk op

www.polesz-supermarkten.nlirecepten

Se

of scan de qr-code

52 PUUR POIESZ December magazine