Albert Heijn - Folder van 24.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 35




Hier is pagina 35 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

REA

4

A

LE

AlohDeten

=

|

alle

ra

Kiphaasjes met

hand

Scan de

rozemarijnaardappel

5

OR-code om dit

& tomaten-

recept online te

bekijken. Meer

gezonde recepten

sperziebonensalade

vind je op.

220 G Ya

ah.nl/allerhande

GROENTE

PP.

e 4 sjalotten e 1 kilo vastkokende aard-

Pr N

Li

appelen ® 3 el olijfolie e Ye el gedroogde

r

y

rozemarijn ® % bakje cherrytomaten

|

{à 250 g) ® 600 gsperziebonen e 1 citroen

eed

5

(schoongeboend) ® 400 g kiphaasjes

Em

{

A

© 125 g mini mozzarellabolletjes e bakpapier

(3

e grillpan

1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd elke

N

sjalot in 4 parten. Boen de aardappelen

Ek 4

%

+

schoon en snijd ze ongeschild in de lengte in

1

parten. Verdeel de sjalot en aardappel over

een met bakpapier beklede bakplaat. Schep

om met 1 el olie, de helft van de rozemarijn en

G

peper en bak in ca. 30 min. in het midden van

à

de oven goudbruin en gaar.

Na

Ey

LA

FU

2 Halveer ondertussen de tomaten. Neem

+

na 15 min. baktijd de sjalot en aardappel uit de

\

2

{b

oven, schep om en leg de tomaten ernaast.

ze

5

a.

%

Bak nog ca. 15 min. in het midden van de oven.

1

3 Verwijder ondertussen de steelaanzet van

©

de sperziebonen, halveer de bonen en kook in

Va =

5

5 min. beetgaar. Giet af. Rasp de gele schil van

(eee

de citroen en pers de helft van de vrucht uit.

Klop het rasp en een % el citroensap met

dt

1 olie en pepertot een dressing.

zl

4 Meng de kiphaasjes met de rest van de olie,

de rest van de rozemarijn en peper. Verhit de

N

22

grillpan en gril de kip in 5 min. gaar. Keer

halverwege.

{

5 Halveer de mozzarellabolletjes en meng

79

met de tomaten, sperziebonen en dressing.

Verdeel samen met de kiphaasjes, sjalot en

=

ardappel over de borden.

N

TIP

Voeg eventueel meer tomaten toe voor extra

veel groente of neem de volgende dag mee

als tussendoortje.

7 El —

soo.

vee

©-©-e-