Albert Heijn - Folder van 24.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 35


Hier is pagina 35 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2020 tot 31.05.2020.



Albert Heijn Folder 24.04.2020

Hier is pagina 35 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Albert Heijn - Folder van 24.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 35

REA 4 A LE AlohDeten = | alle ra Kiphaasjes met hand Scan de rozemarijnaardappel 5 OR-code om dit & tomaten- recept online te bekijken. Meer gezonde recepten sperziebonensalade vind je op. 220 G Ya ah.nl/allerhande GROENTE PP. e 4 sjalotten e 1 kilo vastkokende aard- Pr N Li appelen ® 3 el olijfolie e Ye el gedroogde r y rozemarijn ® % bakje cherrytomaten | {à 250 g) ® 600 gsperziebonen e 1 citroen eed 5 (schoongeboend) ® 400 g kiphaasjes Em { A © 125 g mini mozzarellabolletjes e bakpapier (3 e grillpan 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd elke N sjalot in 4 parten. Boen de aardappelen Ek 4 % + schoon en snijd ze ongeschild in de lengte in 1 parten. Verdeel de sjalot en aardappel over een met bakpapier beklede bakplaat. Schep om met 1 el olie, de helft van de rozemarijn en G peper en bak in ca. 30 min. in het midden van à de oven goudbruin en gaar. Na Ey LA FU 2 Halveer ondertussen de tomaten. Neem + na 15 min. baktijd de sjalot en aardappel uit de \ 2 {b oven, schep om en leg de tomaten ernaast. ze 5 a. % Bak nog ca. 15 min. in het midden van de oven. 1 3 Verwijder ondertussen de steelaanzet van © de sperziebonen, halveer de bonen en kook in Va = 5 5 min. beetgaar. Giet af. Rasp de gele schil van (eee de citroen en pers de helft van de vrucht uit. Klop het rasp en een % el citroensap met dt 1 olie en pepertot een dressing. zl 4 Meng de kiphaasjes met de rest van de olie, de rest van de rozemarijn en peper. Verhit de N 22 grillpan en gril de kip in 5 min. gaar. Keer halverwege. { 5 Halveer de mozzarellabolletjes en meng 79 met de tomaten, sperziebonen en dressing. Verdeel samen met de kiphaasjes, sjalot en = ardappel over de borden. N TIP Voeg eventueel meer tomaten toe voor extra veel groente of neem de volgende dag mee als tussendoortje. 7 El — soo. vee ©-©-e-

Albert Heijn - Folder van 24.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 35