Albert Heijn - Folder van 24.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 35

Hier is pagina 35 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
REA
4
A
LE
AlohDeten
=
|
alle
ra
Kiphaasjes met
hand
Scan de
rozemarijnaardappel
5
OR-code om dit
& tomaten-
recept online te
bekijken. Meer
gezonde recepten
sperziebonensalade
vind je op.
220 G Ya
ah.nl/allerhande
GROENTE
PP.
e 4 sjalotten e 1 kilo vastkokende aard-
Pr N
Li
appelen ® 3 el olijfolie e Ye el gedroogde
r
y
rozemarijn ® % bakje cherrytomaten
|
{à 250 g) ® 600 gsperziebonen e 1 citroen
eed
5
(schoongeboend) ® 400 g kiphaasjes
Em
{
A
© 125 g mini mozzarellabolletjes e bakpapier
(3
e grillpan
1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd elke
N
sjalot in 4 parten. Boen de aardappelen
Ek 4
%
+
schoon en snijd ze ongeschild in de lengte in
1
parten. Verdeel de sjalot en aardappel over
een met bakpapier beklede bakplaat. Schep
om met 1 el olie, de helft van de rozemarijn en
G
peper en bak in ca. 30 min. in het midden van
à
de oven goudbruin en gaar.
Na
Ey
LA
FU
2 Halveer ondertussen de tomaten. Neem
+
na 15 min. baktijd de sjalot en aardappel uit de
\
2
{b
oven, schep om en leg de tomaten ernaast.
ze
5
a.
%
Bak nog ca. 15 min. in het midden van de oven.
1
3 Verwijder ondertussen de steelaanzet van
©
de sperziebonen, halveer de bonen en kook in
Va =
5
5 min. beetgaar. Giet af. Rasp de gele schil van
(eee
de citroen en pers de helft van de vrucht uit.
Klop het rasp en een % el citroensap met
dt
1 olie en pepertot een dressing.
zl
4 Meng de kiphaasjes met de rest van de olie,
de rest van de rozemarijn en peper. Verhit de
N
22
grillpan en gril de kip in 5 min. gaar. Keer
halverwege.
{
5 Halveer de mozzarellabolletjes en meng
79
met de tomaten, sperziebonen en dressing.
Verdeel samen met de kiphaasjes, sjalot en
=
ardappel over de borden.
N
TIP
Voeg eventueel meer tomaten toe voor extra
veel groente of neem de volgende dag mee
als tussendoortje.
7 El —
soo.
vee
©-©-e-